Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 20179 χρόνια comment_48499 λίγο πριν την εμφάνιση της ΕFI μία απόπειρα συνδυασμού δύο μοντέλων, bullet & electra μία τέτοια θέλω!! Επεξεργάσθηκε Φεβρουάριος 13, 20179 χρόνια από το μέλος arapakos Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 20179 χρόνια comment_48533 Το AVL είναι ο τύπος μηχανής που έχουν και τα electra, το lean burn engine ή αλλιώς κινητήρας φτωχού μείγματος. Είναι ακριβώς ο ίδιος! Το μπλοκ κινητήρα είναι από αλουμίνιο, περισσότερη συμπίεση, δέχεται παραπάνω αριθμό στροφών, δουλεύει με φτωχότερο μείγμα από τις παλιές και παράγει λιγότερα καυσαέρια. Μη σας μπερδεύουν τα ονόματα. AVL, Machismo, Lean burn engine και Electra είναι ο ίδιος κινητήρας! Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 20179 χρόνια comment_48534 Ναι εχεις δικιο!Όμως τοτε δεν θέλω ούτε Electra...Χα χα χα... Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 20179 χρόνια comment_48536 Είμαστε λίγοι και σπάνιοι! Κι όταν χαλάσουμε, βάζουμε από χίτσκοκ και καθαρίζουμε! Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 20179 χρόνια comment_48544 ...που είναι ο κλιματιζόμενος...!!!...??? ...ο επίτιμος πρόεδρος ElectroBullet...!!! ...Electra και ξερω ψωμι...!!! Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 20179 χρόνια comment_48550 Για μένα η Electra ήταν τυχαία επιλογή , αυτό που ήξερα είναι για το κομβιο. Τώρα εαν βγάλει και τίποτε άλλο εδώ είμαστε να το φτιάξουμε. Viva Electra Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 20179 χρόνια comment_48553 Βre εγω πλακα κανω... Αλλωστε για τα AVL ειπα οχι για τα electra... Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 20179 χρόνια comment_48555 30 λεπτά πριν, Αντωνης Σταθακης είπε: Βre εγω πλακα κανω... Αλλωστε για τα AVL ειπα οχι για τα electra... Εγώ όχι Vivaaaaaaaaa Electra Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 20179 χρόνια comment_48565 6 ώρες πριν, elifain είπε: Το συγκεκριμένο είναι μια electra με φιλτροκούτι, κάλυμα μπαταρίας, εργαλειοθήκες, μπροστά και πίσω φτερό από bullet. Μια μετατροπή πολύ εύκολη, την οποία έχω δει και στην αντιπροσωπεία. Εγώ νομίζω αυτή την εμφανισιακή μετατροπή έχει κάνει και ο κλιματιζόμενος Ιωάννης SV2MDL. Η ομορφότερη electra πανελλαδικά.. Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 20179 χρόνια comment_48567 ...ο Γιαννης εβαλε μονο το τεποζιτο απο delux και ολα τα αλλα οπως ηταν ως Electra...!!! Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 20179 χρόνια comment_48568 ...ααααααααααα εγψ λεω ξα οργανωσουμε καλεστια μονο για Electra στην επομενη πανελληνια...!!! ...και ο Πανος εχει Electra απο το Μεσολογγι...!!! Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 20179 χρόνια comment_48571 54 λεπτά πριν, bbk είπε: ...ο Γιαννης εβαλε μονο το τεποζιτο απο delux και ολα τα αλλα οπως ηταν ως Electra...!!! Μωρέ πριτς και εργαλειοθηκες άλλαξε. Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 20179 χρόνια comment_48574 ...αμ πριτσ και ξανα πριτσ και πανε δες φωτογραφιες απο τις πανελληνιες...!!! Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 20179 χρόνια comment_48586 Νομίζω κι εγώ πως έχει αλλάξει εργαλειοθήκες! Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 20179 χρόνια comment_48598 Χα, χα, Φτου του να μην τους ματιάσω, εδώ θυμάμαι είναι ο Γιάννης στην πανελλήνια της Λευκάδας, στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου, και του είχα τραβήξει την μπουζόπιπα αλλά η άτιμη παρόλα αυτά έστω και λίγο που ακούμπαγε στο μπουζί πήρε μπρος κανονικά και δούλευε. άRE Electra, αχ RE πανελλήνιες..!! Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 20179 χρόνια comment_48610 Ενω στην Πανελληνια της Ζακύνθου, περιμέναμε 10 νοματαίοι την Ελεκτρα να παρει μπροστα Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 20179 χρόνια comment_48615 1 hour ago, mikezante είπε: Ενω στην Πανελληνια της Ζακύνθου, περιμέναμε 10 νοματαίοι την Ελεκτρα να παρει μπροστα Δεν το έπιασα το υπονωουμενο ας του κάνει κάποιος Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 20179 χρόνια Συγγραφέας comment_48748 On 13/2/2017 at 7:30 PM, elifain είπε: Αραπάκο τα café δεν μου αρέσουν καθόλου! Αν την πείραζα θα την έκανα scrambler φάση που δεν θέλει και πολλά. πάρε ιδέες.. Επεξεργάσθηκε Φεβρουάριος 16, 20179 χρόνια από το μέλος arapakos Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 20179 χρόνια comment_48753 Κουκλί!! Έχουμε και λέμε: -Ντεπόζιτο -Φτερά μπρος-πίσω με τις βάσεις τους -Amal καρμπυρατέρ -Εξάτμιση -Λάστιχα -Τιμόνι -Σελάκι -Μακρύτερες αναρτήσεις Κάτι παραπάνω από 1000€ πιστεύω... Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 20179 χρόνια comment_48755 Και μιας και τα ανεφερες...τοσα θελω εγω περιπου για να ξανακανω το δικο μου κλασικο.Το εχω αποφασισει και κομματι κομματι θα τα παρω οοοολα. Και ενα ωραιο πρωι θα το αλλαξω..! Γι'αυτο ψηνομαι και για το τεποζιτο που ειδα.Κανει και για τα δυο λουκ. Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 20179 χρόνια comment_48761 ...γενικα αυτη η μηχανη ειναι το κατι αλλο...χαιρεσαι να της αλλαζεις εφμανηση καιθε τοσο... ...περαν απο το κλασικο της Enfield ηταν αυτο που μου ειχε κεντρησει το ενδιαφερον για να την παρω... ...με λιγα χρηματα μπορει ο αναβάτης να διμηουργησει κυριολεκτικα κατι πανεμορφο και μοναδικο...!!! ...Σπυρο μπορεις να ξεκινησεις σιγα σιγα και να μαζεψεις ολα αυτα που θες...αν και ειναι πανεμορφη και ετσο οπως την εχεις...!!! ...Αντωνη θα το επερνα απο τον Χιτσκουριδι για τους ιδιους λογους που ειπες πιο πανω. Μονο ρωτα τον αν θελει πλαστικοποιηση γιατι αλλιως σημφερει απο Ινδια...αν δεν φας τελωνιο...!!! Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 20179 χρόνια comment_48775 6 ώρες πριν, bbk είπε: ...Σπυρο μπορεις να ξεκινησεις σιγα σιγα και να μαζεψεις ολα αυτα που θες... Αυτό θα κάνω! Και μετά θα μας ψάχνετε στα βουνά με τον Αντώνη και τον Αραπάκο, που θα έχει πάρει κι αυτός electra και θα την έχει κάνει scrambler! Αναφορά
λίγο πριν την εμφάνιση της ΕFI μία απόπειρα συνδυασμού δύο μοντέλων, bullet & electra
μία τέτοια θέλω!!
Επεξεργάσθηκε από το μέλος arapakos