Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 20179 χρόνια comment_48499 λίγο πριν την εμφάνιση της ΕFI μία απόπειρα συνδυασμού δύο μοντέλων, bullet & electra μία τέτοια θέλω!! Επεξεργάσθηκε Φεβρουάριος 13, 20179 χρόνια από το μέλος arapakos Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 20179 χρόνια comment_48501 ...είναι τόσο χάλια που θες να την πάρεις και της κάνεις μερικες χιλιάδες χιλιόμετρα βόλτες...!!! Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 20179 χρόνια comment_48504 Aρα μηπως ηταν πριν βγει το electra... και γι'αυτο ειναι κατι ενδιαμεσο? Τελικα φανταζομαι μετα απο αυτο βγηκε το electra και μετα το efi. Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 20179 χρόνια comment_48506 Αλλα τι να το κανεις αυτο... Αφου εχει φαει σφαιρα στο τεποζιτο και θα χανει βενζινα... Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 20179 χρόνια Συγγραφέας comment_48507 16 λεπτά πριν, Αντωνης Σταθακης είπε: Aρα μηπως ηταν πριν βγει το electra... και γι'αυτο ειναι κατι ενδιαμεσο? Τελικα φανταζομαι μετα απο αυτο βγηκε το electra και μετα το efi. Αντώνη η σειρά παραγωγής είναι: 1ο) electra 2o) αυτό και 3ο) το efi και από τη μικρή έρευνα που έκανα προκύπτει ότι το συγκεκεριμένο κυκλοφόρησε μόνο στην αμερικανική αγορά... Επεξεργάσθηκε Φεβρουάριος 13, 20179 χρόνια από το μέλος arapakos Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 20179 χρόνια comment_48508 ευγε Δημήτρη...!!! και έχει μαντεμένιο κύλινδρο...??? Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 20179 χρόνια Συγγραφέας comment_48509 33 λεπτά πριν, Αντωνης Σταθακης είπε: Αυτη εχει μαντεμι κυλινδρο? όχι, είναι o avl κινητήρας δηλαδή της electra http://www.realclassic.co.uk/enfield04101400.html Επεξεργάσθηκε Φεβρουάριος 13, 20179 χρόνια από το μέλος arapakos Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 20179 χρόνια comment_48511 Επι τις ουσίας είναι Electra κινητήρας σε bullet σκελετό, εαν μπορώ να καταλάβω καλά Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 20179 χρόνια Συγγραφέας comment_48512 Just now, Nikoss Rocket είπε: Επι τις ουσίας είναι Electra κινητήρας σε bullet σκελετό, εαν μπορώ να καταλάβω καλά "τα καλύτερα από τους δύο κόσμους" http://dictionary.cambridge.org/dictionary/english/best-of-both-worlds Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 20179 χρόνια comment_48514 Ο σκελετός ήταν πάντα ο ίδιος σε bullet και electra. Το συγκεκριμένο είναι μια electra με φιλτροκούτι, κάλυμα μπαταρίας, εργαλειοθήκες, μπροστά και πίσω φτερό από bullet. Μια μετατροπή πολύ εύκολη, την οποία έχω δει και στην αντιπροσωπεία. Αν παρατηρήσετε στο 4:49 λέει electra X το ταμπελάκι του σκελετού. Αυτές είναι οι electrες εξαγωγής. Αραπάκο είσαι electrισμένος και δεν το έχεις καταλάβει! Επεξεργάσθηκε Φεβρουάριος 13, 20179 χρόνια από το μέλος elifain Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 20179 χρόνια comment_48515 2 λεπτά πριν, elifain είπε: Ο σκελετός ήταν πάντα ο ίδιος σε bullet και electra. Το συγκεκριμένο είναι μια electra με φιλτροκούτι, κάλυμα μπαταρίας, εργαλειοθήκες και πίσω φτερό από bullet. Μια μετατροπή πολύ εύκολη, την οποία έχω δει και στην αντιπροσωπεία. Αραπάκο είσαι electrισμένος και δεν το έχεις καταλάβει! Να συμπληρώσω και μπροστινό από bullet Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 20179 χρόνια comment_48517 ...ΘΑ ΜΑΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ELECTRA...!!! Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 20179 χρόνια comment_48518 Και γιατι να μην ειναι bullet με καρτερ,κυλινδρο,κεφαλη και καρμπυρατερ electra..? Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 20179 χρόνια Συγγραφέας comment_48521 2 λεπτά πριν, elifain είπε: Ο σκελετός ήταν πάντα ο ίδιος σε bullet και electra. Το συγκεκριμένο είναι μια electra με φιλτροκούτι, κάλυμα μπαταρίας, εργαλειοθήκες και πίσω φτερό από bullet. Μια μετατροπή πολύ εύκολη, την οποία έχω δει και στην αντιπροσωπεία. Αραπάκο είσαι electrισμένος και δεν το έχεις καταλάβει! δεν είναι μετατροπή, το συγκεκριμένο παρήχθη με αυτά τα χαρακτηριστικά σε μικρούς αριθμούς ως us export model - ναι είμαι Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 20179 χρόνια comment_48522 Παιδες εχει δικιο ο arapakos... Μαλιστα εδω γραφει οτι βγηκαν μονο 11 απο δαυτα! https://www.google.gr/amp/s/louisproyect.org/2012/09/29/a-royal-enfield-spotting/amp/ Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 20179 χρόνια Συγγραφέας comment_48523 Σπυράκο μου αυτή την εκδοχή σου προτείνω ή διαφορετικά: Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 20179 χρόνια comment_48524 1 λεπτό πριν, Αντωνης Σταθακης είπε: Παιδες εχει δικιο ο arapakos... Μαλιστα εδω γραφει οτι βγηκαν μονο 11 απο δαυτα! https://www.google.gr/amp/s/louisproyect.org/2012/09/29/a-royal-enfield-spotting/amp/ Δεν είπαμε βRE ότι έχει άδικο, απλός κάνουμε μια ανάλυση από τη κομμάτια είναι φτιαγμένη Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 20179 χρόνια Συγγραφέας comment_48525 2 λεπτά πριν, Αντωνης Σταθακης είπε: Παιδες εχει δικιο ο arapakos... Μαλιστα εδω γραφει οτι βγηκαν μονο 11 απο δαυτα! https://www.google.gr/amp/s/louisproyect.org/2012/09/29/a-royal-enfield-spotting/amp/ όσες και η electra που πουλήθηκαν στην Ελλάδα σύμφωνα με ένα αστικό μύθο... Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 20179 χρόνια comment_48526 Παιδια το οτι φτιαχτηκαν μονο 11 μοντελα απο αυτο το μοντελο το κανει και μοναδικο... Τα ελλατωματα και τα προτερηματα τα ξερουμε αλλα εμενα και μου αρεσει και θα το αγοραζα!! Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 20179 χρόνια comment_48527 Αραπάκο τα café δεν μου αρέσουν καθόλου! Αν την πείραζα θα την έκανα scrambler φάση που δεν θέλει και πολλά. Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 20179 χρόνια Συγγραφέας comment_48528 8 λεπτά πριν, elifain είπε: Αραπάκο τα café δεν μου αρέσουν καθόλου! Αν την πείραζα θα την έκανα scrambler φάση που δεν θέλει και πολλά. pas de problem! ιδου: http://www.realclassic.co.uk/newsfiles/news08060200.html Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 20179 χρόνια comment_48529 Λοιπον το μοντέλο που έβαλε ο arapakos λέγετε royal enfield bullet AVL 500 cc και βγηκε το 2009 μονο σε 11 κομματια μιας κι εγώ δεν το γνώριζα αυτό το μοντελο ώστε να μαθαίνουμε.. Αν ψάξεις στο YouTube θα καταλαβεις γιατί δεν συνέχισε η παραγωγή του.Οοοοολο προβληματα! Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 20179 χρόνια comment_48531 4 λεπτά πριν, Αντωνης Σταθακης είπε: Λοιπον το μοντέλο που έβαλε ο arapakos λέγετε royal enfield bullet AVL 500 cc και βγηκε το 2009 μονο σε 11 κομματια μιας κι εγώ δεν το γνώριζα αυτό το μοντελο ώστε να μαθαίνουμε.. Αν ψάξεις στο YouTube θα καταλαβεις γιατί δεν συνέχισε η παραγωγή του.Οοοοολο προβληματα! Τι προβλήματα έβγαλε ; ξερουμε πχ ότι η Electra βγάζει στο κομβιο πρόβλημα κάθε 25-30 χιλιάδες χιλ. Τι άλλο έβγαλε ? Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 20179 χρόνια comment_48532 Πατησε στο you tube bullet AVL και θα δεις πολλά γι αυτό. Στο Google από όσο πρόλαβα να διαβασω γράφει για πολλά θέματα από βαλβίδες έως κομβια. Αναφορά
λίγο πριν την εμφάνιση της ΕFI μία απόπειρα συνδυασμού δύο μοντέλων, bullet & electra
μία τέτοια θέλω!!
Επεξεργάσθηκε από το μέλος arapakos