Nikoss Rocket Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2013 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2013 Σου έχουν λήψη τα παλιά και καλα κομιξ? Τωρα πλεων μπορείς να βρεις πολλα απο αυτά εδω να τα διαβάσεις η ακόμα και να τα κατεβασεις. Free βέβαια Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Homo RatUς Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2013 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2013 καταχωρηθηκε στα αγαπημενα!!! Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
SSAV Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2013 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2013 Νίκο να ήξερες τι αναμνήσεις μου ξύπνησες με το site αυτό. Που είναι όμως η ΖΑΚΟΥΛΑ και ο ΤΖΟΝΙ ΛΟΓΚΑΝ? Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
elifain Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2013 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2013 Θόργκαλ!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
noe Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2013 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2013 Το MAD βρε παιδιά δεν έχει το MAD, τι να λέμε τώρα... Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Nikoss Rocket Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2013 Συγγραφέας Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2013 Ο χάρτης προέρχεται από μια παλιά γερμανική έκδοση και περιλαμβάνει όλες τις Πολιτείες των Η.Π.Α. και τα μέρη που έδρασε ο μοναχικός κάου-μπόυ λουκι λουκ, που δημιούργησε το 1946 ο Βέλγος Morris. Επίσης, περιέχει φωτογραφίες και ιστορικά στοιχεία από σημαντικά γεγονότα της εποχής της Άγριας Δύσης. Δυστυχώς ειναι στα Γερμανικά, ειναι ομως ωραίος Κάντε κλικ επάνω στην φωτο για καλύτερη ανάλυση Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
noe Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2015 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2015 Σου έχουν λήψη τα παλιά και καλα κομιξ? Τωρα πλεων μπορείς να βρεις πολλα απο αυτά εδω να τα διαβάσεις η ακόμα και να τα κατεβασεις. Free βέβαια Νικόλα με ποιο τρόπο κατεβαίνουν..; Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Nikoss Rocket Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2015 Συγγραφέας Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2015 Νικόλα με ποιο τρόπο κατεβαίνουν..; Νίκο όταν τα είχα βρει εγώ ήταν σε PDF και μπορούσες να το κατεβάσεις τώρα βλέπω ότι το έχουν ενσωμάτωση στο προγράμματα issuu Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Gigas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2015 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2015 Σου 'χω λύση :) 1) Διαλέγεις το κόμικ της αρεσκείας σου. 2) Μόλις ανοίξει το κόμικ σε νέο παράθυρο, επάνω βλέπεις την διεύθυνση του κόμικ. 3) Κάνεις αντιγραφή την διεύθυνση αυτή 4) Πηγαίνεις εδώ και χώνεις την διεύθυνση 5) Από κάτω, εμφανίζονται όλες οι σελιδες του κόμικ 6) Τις κατεβάζεις 7α) Στην συνέχεις μπορείς με ένα πρόγραμμα που ενώνει τις εικόνες ή ό,τι άλλο θέλεις, να τα ενσωματώσεις σε ένα pdf αρχείο ή 7β) να χρησιμοποιήσεις το εργαλείο για να κάνεις το ίδιο πράγμα καλή ανάγνωση! Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Gigas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2015 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2015 Σου 'χω λύση :) 1) Διαλέγεις το κόμικ της αρεσκείας σου. 2) Μόλις ανοίξει το κόμικ σε νέο παράθυρο, επάνω βλέπεις την διεύθυνση του κόμικ. 3) Κάνεις αντιγραφή την διεύθυνση αυτή 4) Πηγαίνεις εδώ και χώνεις την διεύθυνση 5) Από κάτω, εμφανίζονται όλες οι σελιδες του κόμικ 6) Τις κατεβάζεις 7α) Στην συνέχεις μπορείς με ένα πρόγραμμα που ενώνει τις εικόνες ή ό,τι άλλο θέλεις, να τα ενσωματώσεις σε ένα pdf αρχείο ή 7β) να χρησιμοποιήσεις το εργαλείο για να κάνεις το ίδιο πράγμα καλή ανάγνωση! ΛΑΘΟΣ στο νούμερο 2!!!!! 2) Πατάς από κάτω που λέει "Share" και από ΕΚΕΙ παίρνεις το λινκι που θα καρφώσεις στην επόμενο βήμα.. Συγγνώμη για την παραπλάνηση !!!!!!! Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
noe Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2015 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2015 Συγγνώμη για την παραπλάνηση !!!!!!! Το νούμερο "2" δεν μου δούλεψε ούτε με την διόρθωση, όμως μου έδειξε τον δρόμο να ψαχτώ. Έκανα δεξί κλικ στην μπάρα κάτω του isuu και επέλεξα "Προβολή πηγαίου κώδικα". Εκεί βρήκα την σωστή διεύθυνση. Τα υπόλοιπα θέλουν αρκετή δουλίτσα, τόσο σε επεξεργασία στο photoshop (κάποια είναι πολύ αχνά σκαναρισμένα) όσο και στην αρίθμηση (πρέπει να μετονομαστούν ως 001, 002, 003 κ.λπ. με "0" μπροστά ώστε να μπουν στην σωστή σειρά στο cnverter pdf ή cbr). ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Στέλιο. Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Gigas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2015 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2015 Χαίρομαι που βοήθησα... Στον Firefox που δουλεύω όταν πατάω Share, μου βγάζει ένα direct link που λειτουργεί.. Ισως σε άλλον Browser να είναι διαφορετικά τα πράγματα. Δεν το δοκίμασα καν... Τέσπα... θα έχεις κάτι να απασχολείσαι τις κρυες νύχτες του χειμώνα :) Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Captain Kouk Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2015 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2015 Monsieur Nicko Rocket, μιλάμε ότι με έστειλες!!! Επιτέλους βρήκα τρόπο να ξαναδιαβάσω τα ΚΟΜΙΞ μου!! Από το 1997 και μετά είχα ΟΛΑ τα τεύχη μέχρι που κάποια στιγμή το 2006 χάθηκαν μυστηριωδώς σε μία μετακόμιση ( αα ρε μάνα ) και στεναχωρημένος εγκατέλειψα τη συλλογή μου... Respect !! Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
bbk Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2015 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2015 ...για το scribd δεν γίνετε... ...τις Μαφαλντα είναι ανεμβασμενα εκει... ...ψαχνω να βρω τρόπο χωρις εγραφη αλλα δεν βρήσκω...!!! Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Gigas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2015 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2015 ...για το scribd δεν γίνετε... ...τις Μαφαλντα είναι ανεμβασμενα εκει... ...ψαχνω να βρω τρόπο χωρις εγραφη αλλα δεν βρήσκω...!!! Μόλις κοίταξα κανα δυό της Μαφάλντα, Νικόλα.... Αυτά που είδα είναι καθαρά jpg, οπότε κάνεις δεξί κλικ σε κάθε φωτογραφία και την σώζεις. Σε τέτοιες περιπτώσεις, εγώ χρησιμοποιώ ένα πρόγραμμα που λέγεται JDownloader, το οποίο μόλις δώσεις την διεύθυνση, ξεχωρίζει όλες τις εικόνες, τις επιλέγεις και τις κατεβάζει αυτόματα. Δεν ξέρω αν είναι κατάλληλο για μια μόνο φορά να κανεις τέτοια μανούρα, όμως. Στη θέση σου θα το έκανα με το χέρι..... Αν υπάρχει κάποιο άλλο που σε δυσκολευει, πες μου να το δω.... Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
elifain Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2015 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2015 ...για το scribd δεν γίνετε... ...τις Μαφαλντα είναι ανεμβασμενα εκει... ...ψαχνω να βρω τρόπο χωρις εγραφη αλλα δεν βρήσκω...!!! Στο scribd θυμάμαι σε αφήνει να κατεβάσεις, αν ανεβάσεις κι εσύ κάτι. Εγώ κατέβασα όλα τα ΘΟΡΓΚΑΛ από εκεί έτσι. Ανέβαζα βλακείες pdf... :D Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
bbk Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2015 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2015 ...πάντος αν έχει κανεις Μαφαλδα ας τα ανεβάσει σε dropbox να τα παρουμε και εμεις...!!! ...με πμ έτσι...!!! ααααα και αν υπάρχει και τίποτα άλλο μέσααααααα... εγω λέω να κάνω μία σουμα με ότι έχω και να τα ανεβάσω να τα πάρετε Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
noe Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2015 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2015 εγω λέω να κάνω μία σουμα με ότι έχω και να τα ανεβάσω να τα πάρετε Κάντο ντε και θα σε κεράσω μια σουμάδα..!! Μέσα στο ψάξιμο βρήκα αυτό το ενδιαφέρον φόρουμ την "Αρχειοθήκη κόμιξ". Εκεί υπάρχει η Μαφάλντα αλλά και πολλά άλλα ελληνικά (μεταφρασμένα) κόμιξ. Καλό διάβασμα.. :closed-topic: Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
ΑΛΠΙΚΟΣ ΤΡΙΤΩΝ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10, 2015 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10, 2015 Η ήρωες γερασανε. . Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
ΑΛΠΙΚΟΣ ΤΡΙΤΩΝ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10, 2015 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10, 2015 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
ΑΛΠΙΚΟΣ ΤΡΙΤΩΝ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10, 2015 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10, 2015 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Recommended Posts