Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
Δημοσιεύτηκε
comment_240

Πρόκειται για το μεγαλύτερο ιντερνετικό κατάστημα σχετικά με τις μοτοσυκλέτες enfield.

i1469503_h1-intro.jpg

Υπάρχει δυνατότητα αναζήτησης με βάση τον κωδικό ή το όνομα του ανταλλακτικού.

[img width=300 height=120]http://www.imagehosting.gr/out.php/i1469504_h2-search.jpg

Διαθέτει πλήρεις καταλόγους με ανταλλακτικά για όλα τα μοντέλα (Αγγλικά και Ινδικά)

[img width=300 height=161]http://www.imagehosting.gr/out.php/i1469505_h3-parts.jpg

[img width=300 height=161]http://www.imagehosting.gr/out.php/i1469505_h3-parts.jpg

[img width=300 height=207]http://www.imagehosting.gr/out.php/i1469506_h4-parts.jpg

[img width=300 height=239]http://www.imagehosting.gr/out.php/i1469508_h5-parts.jpg

Διαθέτει πλήθος αξεσουάρ ανά κατηγορία

[img width=300 height=214]http://www.imagehosting.gr/out.php/i1469507_h6-acces.jpg

Ο τρόπος παραγγελίας είναι απλός διαλέγουμε το προϊόν, τη ποσότητα και το βάζουμε στο καλάθι.
Κάνουμε μια εγγραφή για να δώσουμε τα στοιχεία αποστολής και τρόπο πληρωμής.
Ολοκληρώνουμε τη παραγγελία και σε 10 μέρες το πολύ έρχονται στη πόρτα μας.

Σημειώνονται τα εξής:
- Στις αρχικές τιμές δεν συμπεριλαμβάνονται φόροι και έξοδα αποστολής. Αυτά τα βγάζει ενα βήμα πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας.
- Το κατάστημα διαθέτει απο τα νορμάλ Ινδικά ανταλλακτικά μέχρι ειδικά βελτιωτικά κιτ κατασκευασμένα στην Αγγλία. Στα ινδικά είναι ακριβότερος απο τους Ινδούς για ευνόητους λόγους. Τα αγγλικά ανταλλακτικά - αξεσουάρ ειναι πιο ακριβά απο τα αντίστοιχα ινδικά για ευνόητους πάλι λόγους.
- Το site χρησιμεύει και σαν on line parts catalogue και δίνει την ευκαιρία στον επισκέπτη να γνωρίσει τη μηχανή του σε βάθος.

Με λίγα λόγια είναι το πρώτο online κατάστημα που πρέπει να επισκευτεί ένας κάτοχος enfield.

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε
comment_243

Νομίζω ότι κάνεις κάποιο λάθος ως αναφορά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.
Κατά την διαδικασία  παραγγελίας, όταν φτάσεις ένα βήμα πριν να δώσεις στοιχεία για να κάνεις login δεν σου δίνει την τελική τιμή με ΦΠΑ όπως επίσης δεν σου δίνει και τα μεταφορικά/πακετάρισμα.
Την τελική τιμή με ΦΠΑ στην δίνει ένα κλικ(αφού κάνεις login), πριν πληρώσεις, αν δεν κάνω λάθος, και για τα μεταφορικά/πακετάρισμα θα πρέπει να τους ρωτήσεις επειδή παίζουν ανάλογα με τα κιλά, άσε που υπάρχει χάσμα.
Από 4 έως 30 κιλά είναι περίπου 32 λίρες χωρίς το ΦΠΑ  που είναι περίπου 17%.
Επίσης δεν ξέρω για την Αθήνα αλλά εδώ στην Θεσσαλονίκη έρχονται το πολύ σε τρείς μέρες αλλά η κούριερ που σημαίνει κούριερ κάνει άλλες δύο με τρείς μέρες να τα φέρει σπίτι  …… σύνολο περί τις 5 με 6 μέρες το πολύ.
Παραθέτω και ένα παραγγελιοχαρτο αυτοματοποιημένο από πρόσφατη αγορά, από αυτά που στέλλουν στο mail που δίνεις για επιβεβαίωση του τι παρήγγειλες, τα μεταφορικά και το πακετάρισμα δεν φαίνονται πουθενά.

Dear Nikos

Thank you for shopping at Hitchcock's Motorcycles Ltd..

Your order no.                has been received.

Order Summary:
Item Qty Brief Description Rate Amount Options
597203 1 FORK OIL SEAL KIT (4 SEALS) £5.00 £5.00
92634 2 FORK SPINDLE CLAMP *STEEL* £9.50 £19.00
144620 2 GASKET, ROCKER COVER, UK made £1.50 £3.00
VAT £4.74
Total £31.74

Order Shipping Information:
Nikos

Thessaloniki GR
Phone:

Ship Via: EU: Calculated AFTER Packing

Thank you for your business.

Hitchcock's Motorcycles Ltd.
Rosemary Court
Oldwich Lane West
Chadwick End
Solihull B93 0EY

Tel: 01564 783 192 ( International: +44 1564 783 192 )
Fax: 01564 783 313 ( International: +44 1564 783 313 )

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
comment_244

Δεν είπα ότι δίνει τελική τιμή πριν δώσεις τα στοιχεία σου. Το αντίθετο μάλιστα και γι'αυτό το λόγο το επισήμανα.

Σημειώνονται τα εξής:

- Στις αρχικές τιμές δεν συμπεριλαμβάνονται φόροι και έξοδα αποστολής. Αυτά τα βγάζει ενα βήμα πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας.[/quote]

Πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας τη δίνει την τελική (σχεδόν) τιμή, και τελευταία φορά που παρήγγειλα έδινε κανονικά τα μεταφορικά, εκτός απο κάποιες περιπτώσεις που σου λέει ότι δεν έχουν υπολογιστει για τη χώρα σου.

Τους φόρους (VAT) δεν έδινε αλλά έλεγε νομίζω ότι είναι ένα ποσοστό της αξίας με ανώτερο όριο 8€

Το "πρόβλημα" με τον χίτσκοκ είναι ότι, αν έχεις προπληρωμένη που πρέπει να την γεμίζεις χρήματα και δεν ξέρεις πόσο ακριβώς κοστίζει αυτό που θα παραγγείλες, το αποτέλεσμα είναι να πρέπει να βάζεις πάντα παραπάνω...

Για κούριερ δεν ξέρω, εγώ πάντα τα έπαιρνα με British Air Mail κοινώς το ταχυδρομίο. Ο χρόνος αποστολής όντως είναι 3-5 μέρες αλλά μου έχει κάνει και 10 και γι'αυτό έγραψα μέχρι 10 μέρες.

Δημοσιεύτηκε
comment_245
Ναι το έγραφες  :D
Απλός ήθελα να επισημάνω το βασικό στο βήμα ότι δεν δίνει πουθενά τα μεταφορικά, και είναι αρκετά αν δεν υπολογίσεις τα κιλά.
Πρέπει να υπολογίζουμε τα κιλά στο περίπου και να ρωτάμε μην πάρουμε κάτι εκτός κατηγορίας κιλών και πληρώνουμε κερατιάτικα χωρίς λόγο.

Έκανα μία δοκιμαστική παραγγελία μόλις τώρα και μου δίνει μόνο το VAT ή ΦΠΑ όντος ένα κλικ πριν την πληρωμή, ανάλογo του ποσού αγοράς.
Για τα μεταφορικά ούτε λόγος εκτός από ένα κείμενο που έχει στο «καλάθι» σου και λέει VAT και μεταφορικά υπολογίζονται αφού γνωρίζουν την διεύθυνση αποστολής…….και συμπληρώνω και τα κιλά, για να βγάλουν το τελικό ποσό.
Το παραγγελιοχαρτο που ανέβασα είναι από 19 Αυγούστου 2010.
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
comment_248

Με το καινούριο σύστημα που έχουν βάλει δεν έχω κάνει παραγγελία.

Τώρα που το δοκίμασα βλέπω ότι το έχουν αλλάξει, και για χώρες εντός ευρωπαϊκης ένωσης τα μεταφορικά υπολογιζονται μετά το πακετάρισμα.
Αυτό δεν είναι πολύ βολικό...

i1469650_h7.jpg

Με το παλιό σύστημα που είχαν, τα μεταφορικά τα ανέφερε τις περισσότερες φορές.

Δημοσιεύτηκε
comment_252
Βασικό επίσης είναι ότι δεν έχει pay pal, έτσι λοιπόν τα στοιχεία της κάρτα φαίνονται.
Παράγοντας σημαντικός και ανασταλτικός για ορισμένους, παρόλα αυτά όσες αγορές και αν κάναμε (με τον Κωνσταντίνο, και τελευταία με τα παιδιά από τα βόρεια), ποτέ δεν είχαμε προβλήματα. Πάντα ήταν εξυπηρετικοί με της απαιτήσεις μας που πραγματικά δεν ήταν λίγες.
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
comment_255
Αν χρησιμοποιείς προπληρωμενη κάρτα δεν έχεις τέτοια αγχη...
Όσο για την αξιοπιστία του Χίτσκοκ δεν υπάρχει αμφισβήτηση.
Δημοσιεύτηκε
comment_274
παιδιά καλησπέρα!!!έχω παραγγειλει άπειρες φορές από το hitchcocksmotorcycles από το 2007 κ μετά  κ ποτέ δεν είχα πρόβλημα...είναι εξαιρετικό!!αλλά πλέον το αγγλικό ebay (ebay.co.uk) είναι το καλύτερο από πλευρά τιμής(και στα προ'ι'όντα κ στο κόστος για τα μεταφορικά).΄'Εχω παραγγείλει άπειρες φορές απο το ebay k το καλύτερο μαγαζί γενικά στο ebay για ανταλλακτικά AYTH THN ΠΕΡΙΟΔΟ (γιατί παλαιότερα θα σας έλεγα τον Ashwin στο ebay k εκτός ebay) είναι το enfieldcounty:
http://stores.ebay.co.uk/ENFIELDcounty?_rdc=1
γενικά του στέλνεις τα part-numbers των ανταλλακτικών που θέλεις με ένα email k σου στέλνει το συνολικό κόστος με μεταφορικά για Ελλάδα.Τα part-numbers των ανταλλακτικών μπορείτε να τα βρείτε από το hitchcocksmotorcycles!!
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
comment_276
Ακριβώς έτσι είναι, μέχρι περισυ με κατα σειρά τα καλύτερα μαγαζιά ήταν:
1. Ο ashwin με τις απίστευτες τιμές αλλά και τα δώρα του. Μάλιστα έκανε εκπτώσεις σε clubs και forums.
Τώρα δυστυχώς είναι κλειστός λόγο μετακόμισης σε άλλη πόλη και δημιουργίας οικογένειας. Ελπίζω να επιστρέψει.
2. Enfield County, στην ίδια κατηγορία με τον ashwin αλλά δεν έδινε δώρα, βρισκει όμως σχεδόν τα πάντα αν του το ζητήσει κανείς.
3. Hitchcock, το πληρέστερο καταστημα, με βελτιώθηκε κιτ και επανασχεδιασμενα ανταλλακτικά.
Αν δεν σε ενδιαφέρουν τα λεφτά είναι νούμερο 1 , αλλα επειδή δεν είμαστε πλούσιοι χάνει σε τιμές, κόστος μεταφορικών αλλα και συστήματος παραγγελίας.
4.Royal Spares, αν δεν βρείτε κάτι στους άλλους, υπάρχει και αυτός...
  • 1 month later...
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
comment_698
Μετά απο επικοινωνία που είχα με το www.hitchcocksmotorcycles.com πήρα κάποιες διευκρινήσεις που βοηθούν στον υπολογισμό του συνολικού κόστους μιας παραγγελίας (τουλάχιστον για τα βαριά προϊόντα).

Τα μεταφορικά για Ελλάδα έχουν ανάλογα με το βάρος ως εξής:
Βάρος <2kg: Μεταφορικά απο 5£ έως 15 £
Βάρος απο 2kg έως 30kg: Μεταφορικά 28£

Στο ποσό που προκύπτει προστίθεται και ο VAT που είναι 20%

Δηλαδή για μια παραγγελία προϊόντος άνω των 2kg κόστους 60£, προσθέτουμε τα μεταφορικά 28£ και στο σύνολο (60£+28£=88£) προσθέτουμε το 20% που είναι 17,6£
Το τελικό ποσό που θα πληρώσουμε είναι 88£+17,6£=105,6£
  • 1 year later...
Δημοσιεύτηκε
comment_7025
Μολις παρελαβα ενα σετ hi-tec alloy/steel πιανολες (32.50 λιρες), ενα σετ καπελωτα βαλβιδων (5 λιρες) και ενα εργαλειο επιτριψης αντλιων ελαιου (14 λιρες,δωρο για τον μαστορα )  :smile: το πακεταρισμα ηταν 8.50 λιρες και οι φοροι 12 λιρες  :smile: τελικη τιμη 72 λιρες = 80 ευρω. Ενημερωνω για να εχετε και εσεις μια εικονα τιμων hitchcock  :smile: Ηρθαν μετα απο 8 ημερες  :bs:
  • 3 years later...
Δημοσιεύτηκε
comment_26498

Καλησπέρες παίδες!

Επαναφέρω το θέμα γιατί αποφάσισα και γώ να ξεκινήσω τις αγορές μου από τον Μάστρο Χιτσκοκ. Η αρχή έγινε με ένα τελικό εξάτμισης (σε αυτό συντέλεσε και τα σχόλια φίλτατων συνενφιλντάδων για το θόρυβο της σουλήνας μου :madwife: ).

Η τιμή της ήταν 95 λίρες και την χτύπησα κατευθείαν. Σαν βιαστικός γεροτράγος που είμαι όμως δεν ήξερα ότι ήταν τιμή ΧΩΡΙΣ φόρους. Υπολογίζοντας ότι τα μεταφορικά θα είναι σε νορμάλ τιμή τους έδωσα το οκ να παρουνε τα λεφτά από την prepaid μου. Τελικά μου στείλανε μέιλ ότι η συνολική τιμή ανέρχεται στα 200 ευρώ (!!!!) :swear: , τα οποία θεωρώ υπερβολικά, τη στιγμή που (αν δεν κάνω σοβαρότατο λάθος) η αντιπροωπεία μου τη φέρνει με 160 γιούρος.

Το ερώτημα μου είναι λοιπόν, αν γίνεται να ακυρώσω την παραγγελία πριν αυτή φύγει . Να σημειώσω επίσης ότι μέσα στην κάρτα είχε περίπου 30 γιούρος λιγότερα από τα 200 που χρειάζονται για τη συναλλαγή.

υ.γ.Ελπίζω να μη σας μπέρδεψα

Δημοσιεύτηκε
comment_26500

Καλησπέρες παίδες!

Επαναφέρω το θέμα γιατί αποφάσισα και γώ να ξεκινήσω τις αγορές μου από τον Μάστρο Χιτσκοκ. Η αρχή έγινε με ένα τελικό εξάτμισης (σε αυτό συντέλεσε και τα σχόλια φίλτατων συνενφιλντάδων για το θόρυβο της σουλήνας μου :madwife: ).

Η τιμή της ήταν 95 λίρες και την χτύπησα κατευθείαν. Σαν βιαστικός γεροτράγος που είμαι όμως δεν ήξερα ότι ήταν τιμή ΧΩΡΙΣ φόρους. Υπολογίζοντας ότι τα μεταφορικά θα είναι σε νορμάλ τιμή τους έδωσα το οκ να παρουνε τα λεφτά από την prepaid μου. Τελικά μου στείλανε μέιλ ότι η συνολική τιμή ανέρχεται στα 200 ευρώ (!!!!) :swear: , τα οποία θεωρώ υπερβολικά, τη στιγμή που (αν δεν κάνω σοβαρότατο λάθος) η αντιπροωπεία μου τη φέρνει με 160 γιούρος.

Το ερώτημα μου είναι λοιπόν, αν γίνεται να ακυρώσω την παραγγελία πριν αυτή φύγει . Να σημειώσω επίσης ότι μέσα στην κάρτα είχε περίπου 30 γιούρος λιγότερα από τα 200 που χρειάζονται για τη συναλλαγή.

Στις αγορές του Χίτσκοκ να υπολογίζεις έξτρα + 20% ΦΠΑ + μεταφορικά...

Επίσης να ξέρεις η ισοτιμία Λίρας- Ευρώ την τρέχουσα περίοδο είναι χάλια μαύρα και δεν μας συμφέρει...

Από εκεί και πέρα η εξάτμιση που αναφέρεσαι από Χίτσκοκ είναι MADE IN ENGLAND...

Η αντιπροσωπεία αναφέρεται λογικά στην Ινδική...

Δημοσιεύτηκε
comment_26501

Καλησπέρες παίδες!

Αφού θέλεις να ακυρώσεις την παραγγελία σου, δεν θα έχεις πρόβλημα ακόμη και αν δεν τους πεις τίποτα.

Θα προσπαθήσουν να πάρουν τα 200 ευρώπουλα από την κάρτα.

Η κάρτα σου, έχοντας μέσα 170 ευρώ, θα τους δώσει απόρριψη.

Η διαδικασία θα σταματήσει εκεί.

τέλος,

Ο θόρυβος του.. σωληναρίου σου, προσωπικά δεν με ενόχλησε.

Τελικα, κάνει θόρυβο αλλά δεν τρέχει και τίποτα...

Από την άλλη, 200 ευρώπουλα δεν έιναι και λίγα !

• 3 years later...
Δημοσιεύτηκε
comment_58789

ΚαλημέREς παίδες,

απλά σας ενημερώνω ότι ο Χίτσκοκ κάνει 20% έκπτωση μέχρι τις 31 Ιαν 19 για όσους θέλουν να προλάβουν.

http://accessories.hitchcocksmotorcycles.com/special-offers

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! η έκπτωση αφορά μόνο σε αξεσουάρ/ανταλλακτικά που είναι ήδη σε προσφορά και για να την εκμεταλλευτείτε πρέπει πριν ολοκληρώσετε την αγορά (checkout) να βάλετε τον κωδικό έκπτωσης "ENFIELD20" στο ειδικό πεδίο.

Επίσης πριν ψωνίσετε να διαβάσετε προσεκτικά τις λεπτομέρειες του προϊόντος γιατί αυτά που έχει ο Χίτσκοκ σε προσφορά είναι β' διαλογής. Στην καλύτερη περίπτωση είναι καινούρια που απλά έχουν ξηλωθεί από custom παραγγελίες και είναι αχρησιμοποίητα ή τελευταία κομμάτια που θέλουν να ξεφορτωθούν. Στην χειρότερη έχουν μικροχτυπήματα, μικρογρατζουνιές, λάθος βαφές κλπ.

Καλές αγορές