Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Royal Enfield Hunter 350cc

Δημοσιεύτηκε

To νέο μοντέλο της Royal Enfield Hunter 350 έρχεται τους επόμενους μήνες στην Ελλάδα!

Η τιμή του σύμφωνα με τον dealer Βορρέα στην Ηλιουπόλεως θα ανέρχεται στα 4590 ευρώ.

Σας περαθέτω και περιγραφή του μοντέλου που βρήκα!

"Η Royal Enfield παρουσίασε τη νέα Hunter 350. Εξελιγμένη και σχεδιασμένη για αστική κυρίως χρήση, η νέα Hunter 350 είναι μια εναλλακτική roadster με τον κλασικό χαρακτήρα της Royal Enfield προσαρμοσμένο σε μια κομψή και μυώδη μοτοσυκλέτα. Η Hunter κινείται από τον καταξιωμένο σύγχρονο μονοκύλινδρο κινητήρα J-Series των 349cc, που παρουσιάστηκε πρόσφατα στις Meteor & Classic 350. Είναι αερο-ελαιόψυκτος, με σύστημα ψεκασμού και αποδίδει 20.2 hp στις 6100 rpm και 27Nm ροπής στις μόλις 4000rpm, χαρίζοντας στην Hunter δυνατό τράβηγμα από τις πολύ χαμηλές στροφές, εξαιρετικά ομαλή γραμμική παροχή ισχύος, ζωηρή απόκριση στο γκάζι και τον χαρακτηριστικό ήχο της εξάτμισης που διαμορφώνει τον χαρακτήρα της Hunter. Με έναν πρωτεύοντα άξονα εξισορρόπησης για τη μείωση των κραδασμών, καταφέρνει να συνδυάζει την άμεση απόκριση με τη εκλεπτυσμένη αίσθηση, ενώ και οι αλλαγές ταχυτήτων εκτελούνται ομαλά, με ακρίβεια και αμεσότητα χάρη στο εξελιγμένο κιβώτιο ταχυτήτων με τις 5 σχέσεις. Το Hunter 350 ζυγίζει 181 κιλά και έχει χωρητικότητα ρεζερβουάρ καυσίμου 13 λίτρων. Διαθέτει κεντρικό σταντ. Τα πίσω φώτα είναι LED και το ταμπλό οργάνων συνδυάζει αναλογικό ταχύμετρο με ψηφιακή οθόνη που εμφανίζει χιλιομετρητή, ένδειξη ταχύτητας, γραμμή γραφήματος καυσίμου με προειδοποίηση χαμηλής κατανάλωσης καυσίμου, ρολόι και υπενθύμιση σέρβις. DIGI-ANALOG INSTRUMENT CLUST Ένα υπόβαθρο της αναλογικής εποχής αλλά απόλυτα συγχρονισμένο για τη σύγχρονη οδήγηση, το Hunter διαθέτει ταχύμετρο ρετρό στυλ μαζί με ψηφιακή οθόνη LCD που σας λέει όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε και είναι συμβατό με το σύστημα πλοήγησης Royal Enfield Tripper. ΖΑΝΤΕΣ - ΛΑΣΤΙΧΑ Το Hunter 350 είναι το μόνο Royal Enfield στην παραγωγή που διαθέτει εξαιρετικά ευέλικτα ελαστικά 431,8 mm (17" ) εμπρός και πίσω, και εντυπωσιακές ζάντες από χυτό κράμα που φορούν φαρδιά ελαστικά 110/70 x 17” μπροστά και 140/70 x 17” πίσω ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ Ανεξάρτητα από το ποιος είναι στο κάθισμα, το ύψος του καθίσματος 790 mm, τα φαρδιά περιγράμματα και η εξαιρετική εργονομία σε όρθια θέση κάνουν τον εύκολο χειρισμό και την άνετη οδηγική εμπειρία, ακόμη και κατά την πλοήγηση στην κυκλοφορία. ΔΙΠΛΟ ΚΑΝΑΛΙ ABS Σχεδιασμένο για απρόβλεπτες καταστάσεις αστικού περιβάλλοντος, το σύστημα αντιμπλοκαρίσματος πέδησης με δίσκους 300 mm εμπρός και 270 mm πίσω, σας φέρνουν σε στάση με ασφάλεια ακόμα και στις μικρότερες αποστάσεις, διατηρώντας τον σταθερό έλεγχο.

ΦΟΡΤΙΣΗ Το Hunter 350 είναι εξοπλισμένο με θύρα USB, ώστε οι συσκευές σας να είναι συνδεδεμένες στο διαδίκτυο ενώ βρίσκεστε εν κινήσει.

Διαθέσιμοι Χρωματισμοί : Rebel Black Rebel Blue Dapper Grey Rebel Red Dapper White Dapper Ash"

20220807060517_WhatsApp Image 2022_08_07 at 5.59.44 PM.jpeg

20220807033603_AC2.jpg

Featured Replies

• 3 εβδομάδες πριν...
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Πρώτη Πανελλαδική δοκιμή για το Hunter 350!

Χθες Τετάρτη ο αντιπρόσωπος της Royal Enfield παραχώρησε στο REOC  2 Hunter ,σε εμένα και τον @kimon delios! Τα παραλάβαμε από Κερατέα και κατεβήκαμε Λαύριο!

Εκπληκτικό μοντέλο,μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις !

Είμαι σίγουρος ότι με τιμή στα 4390€ και 3 χρόνια εγγύηση θα είναι το best seller μοντέλο της εταιρείας για το 2023!

Άυριο θα σας έχουμε και αναλυτικό ρεπορτάζ από τη δοκιμή!

03601D86-97B9-45AC-8053-5DB16DC18266.jpeg

C9064CD9-1609-4580-94D4-F83B53D4AFB0.jpeg

A23753DA-D6EC-4262-BAAC-B3D5564368D4.jpeg

16487397-22A1-419A-8D7A-D76BA747A794.jpeg

4D16F29F-EB7A-4BE2-B7BF-5009528825B3.jpeg

F99B5A27-A540-4857-8794-7A492539E4B9.jpeg

CA5747CC-22B8-44B2-ABFE-0B98C628EB1E.jpeg

86302DDC-70C4-45A7-AE57-A383268A0B30.jpeg

84C190AC-4D7C-4ACF-9E13-F7B5EABF69B8.jpeg

F851CC01-EBF9-4BF6-A9D5-B9AF7D0BE89F.jpeg

Δημοσιεύτηκε

Το μαυροκόκκινο μ@μεί..

Και της Μαρίνας που είδα προχθές ήταν απίθανα έξυπνες οι λιτές κίτρινες πινελιές στο λογότυπο και στις ζάντες.

Δημοσιεύτηκε

Πάντως εμένα δεν με κέρδισαν, όταν τα είδα από κοντά.

"όμορφο" μηχανάκι πόλης αλλά "μπασμένο" ...

Από θέμα ποιότητας πάντως έχουν κάνει τεράστια άλματα τα τελευταία χρόνια, δεν θυμίζουν σε τίποτα μηχανάκια που έβγαιναν πριν το 2019.

Κάθε μοντέλο που βγάζουν είναι καλύτερο από όλα τα προηγούμενα ...

• 2 months later...
  • 3 months later...
Δημοσιεύτηκε

Όλοι ξέρομε ότι η Royal Enfield HNDR βγαίνει  σε 6 χρωματισμούς  (3 μονόχρωμες + 3 δυχρομες) στο επίσημο site (προσοχή όχι στο Europe όμως στο global) βλέπουμε ακόμη +2 χρωματισμούς retro

IMG_0270.jpeg.87ef167d686251204965a9fb7830bb08.jpeg

IMG_0271.jpeg.859f081ae8b3b713e2b8bc2668e7bc32.jpeg

• 2 months later...
Δημοσιεύτηκε

Ήρθε η ώρα και για εμένα να κάνω το πρώτο service των 500 ΧΛΜ στον επίσημο αντιπρόσωπο της Θεσσαλονίκης. 

Αλλαγή λαδιού (και φίλτρου), συσφίξεις, λίπανση αλυσίδας στα 70€. Έλεγχος βαλβίδων δεν έγινε, παρότι στο manual του κατασκευαστή αναφέρεται. Προσωπικά δεν είμαι υπέρ ή κατά του ελέγχου σε τόσο αρχικό στάδιο αλλά το επόμενο service είναι στα 5.000 ΧΛΜ που είναι ίσως πολλά για την περίπτωση που υπάρχει κάποιο κατασκευαστικό θέμα. Πιστεύω πάντως ότι αν υπάρχει κάποιο θέμα θα βγάζει μάτι και αυτί του αναβάτη. 

Λάδι μπήκε Ipone Ημισυνθετικό 10W-40. Ένα λάδι με πολύ καλή φήμη στους μοτοσικλετιστές. 

Αν παρατηρήσω κάποια αλλαγή στην συμπεριφορά της μότο, θα το αναφέρω. 

Δημοσιεύτηκε
2 ώρες πριν, Ο/Η stelios-thess έγραψε:

Λάδι μπήκε Ipone Ημισυνθετικό 10W-40. Ένα λάδι με πολύ καλή φήμη στους μοτοσικλετιστές. 

Αν παρατηρήσω κάποια αλλαγή στην συμπεριφορά της μότο, θα το αναφέρω. 

Καλό λαδακι το έβαζα παλιά σε ένα καβασακι zxr 400 που είχα , εγώ με τα μοτουλ που έβαλα είμαι ικανοποιημένος 

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα και από εμένα. Έχω δύο επισημάνσεις και μια "παρότρυνση" για το κουκλί σου.

Την Meteor μου την πήρα μέσα απο την ίδια την αντιπροσωπεί της Muvus με 6900 χιλόμετρα.  Είχα την τύχη να μιλήσω με τεχνικό καθόσον μου έκαναν και σερβις πριν την παραλάβω, ο οποίος είχε και πιστοποίηση απο τη RE Ινδίας, 

Στα 500 χιλιόμετρα γίνονται όλοι οι αρχικοί έλεγχοι μαζί με οποσδήποτε έλεγχο των βαλβίδων. ( Στην δική μου είχε ανοιχθεί αλλά δεν χρειαζόταν). 

Το λάδι το οποίο προβλέπει ο κατασκευαστής είναι το Mobil 1 ημισυνθετικό 15-50.

Αυτό γιατί στις μικρου κυβισμού μηχανές ο συνδιασμος αυτός πρέπει να καλύπτει την λειτουργία του συμπλέκτη, να είναι δηλαδή πολύ γλυκος και χωρίς κτυπήματα.

Η προτεινόμενη και καλύτερη λύση σύμφωνα με τον ειδικό της RE όπου και στην Κερατέα χρησιμοποιούν Motul 5100 , 15-50.

Επίσης η παρότρυνση μου , κατι που ακολουθώ και εγώ είναι η αλλαγή των λαδίων ενδιάμεσα των σέρβις δλδ 2500, 5000,7500 κλπ. Και αυτό γιατί είναι μονοκύλινδρο, αερόψυκτο με τρομερές θερμοκρασίες στην πόλη το καλοκαίρι και το καλύτερο για το σύστημα σύμπλεξης. 

Έύχομαι καλές βόλτες !!!

Δημοσιεύτηκε

Σε ευχαριστώ @Gery Gantz για τα καλά σου λόγια και τις χρήσιμες συμβουλές!

Το service στον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της Θεσσαλονίκης είναι απομονωμένο από τον χώρο της έκθεσης-γραμματείας και δεν έρχεσαι σε επαφή με τους μηχανικούς για να συζητήσεις αυτά τα θέματα. Γενικά δεν βλέπω σαν ευαγγέλιο όσα γράφουν οι κατασκευαστές, -όπως για παράδειγμα τα λιπαντικά που προτείνουν- που είναι συνήθως από εμπορικές συνεργασίες που πετυχαίνουν. Τα λιπαντικά της Motul έχουν κυρίαρχη θέση στην αγορά και αυτό σίγουρα δεν είναι τυχαίο. 

Για τις "παραφωνίες" που υπάρχουν σε αυτά που λέει η Muvus και αυτά που εφαρμόζουν οι εξουσιοδοτημένοι της, εκτιμώ ότι θα έχει γίνει θέμα και είναι δική τους αρμοδιότητα η επίλυση του. Ένας λόγος που επέλεξα την συγκεκριμένη μοτοσικλέτα, είναι γιατί λόγω της απλής της κατασκευής και του ιστορικού της εταιρείας, θα έχει εύκολη και χαμηλού κόστους συντήρηση και αυτό είναι κάτι που πρέπει να παραμείνει.