Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
Δημοσιεύτηκε
comment_62965

Γεια σας και απο εμενα, ενδειαφερομαι να αγορασω μια clasic 500 efi καινουργια για μικρα ταξιδια η και καποια μεγαλυτερα. Ηθελα να ρωτησω με ποια ταχυτητα μπορω να ταξιδεύω ξεκουραστα και χωρις προβληματα? Ειναι το καινούργιο μοντελο αξιόπιστο?  Εχει βελτιωθεί αρκετα σε σχεση με παλιοτερα μοντελα? 

• Απαντήσεις 52
  • Εμφανίσεις 6,3k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Most Popular Posts

• Εχω 91000 χλμ με μοντελο EFI του 2009. Απτο 2014 και μετα ειναι σημαντικα βελτιωμενα κυριως με τις καλωδιωσεις. Του 2018 και μετα εχει abs που ειναι η σημαντικοτερη βελτιωση της, μιας και το εμπροσθιο

• Δεν έχω οδηγήσει με καρμπυρατέρ. Μέχρι στιγμής μου βγάζει καλά γούστα. Αργές βόλτες στο βουνό ανηφόρες κατηφόρες  είναι σούπερ. Αυτό είναι το περιβάλλον που θα κινείται. Καθόλου πόλη και πολύ ελάχιστα

• Τελικά με πείσατε περιμένω  και εγω την δικιά μου την επόμενη εβδομάδα. Ανυπομονώ να βρεθώ στην δική σας παρέα σε κάποια συνάντηση.

ΕΙΚΟΝΕΣ

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε
comment_63219
50 λεπτά πριν, Ο/Η Panagiotis-REH έγραψε:

@Αστέριος μην τους ακούς από την ζήλια τους τα λένε ::):::):

Πάντως εγώ του συμπεριφέρθηκα με πολλή αγάπη.

αυτο ειναι σιγουρο...

...χρυσο τον εκανα να παρει BMW αλλα εκει τιποτα...ΜΟΝΟ ENFIELD...

τι παιδι εισαι εσυ?

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
comment_63226
9 ώρες πριν, Ο/Η bbk έγραψε:

Μια χαρα. Καλοταξιδος και καλή αντάμωση παλικαρημ....

Ερώτηση: είναι ακριβώς το ίδιο μηχανάκι που έκανε ο Παναγιώτης την βόλτα?

Ναι ακριβως η ιδια

Δημοσιεύτηκε
comment_63230

Καλοτάξιδι, καλώς ήρθες στον κόσμο της Enfield..!! :hellored:

Την οδήγησα κι εγώ,  μου φάνηκε να έχει λίγο παραπάνω κραδασμούς από τα πρώτα μοντέλα EFI ή μάλλον οι κραδασμοί έρχονταν πιο νωρίς (μετά τα 80-90).

Δεν τη ζήλεψα, οι καρμπιρατερίσιες μου αρέσουν περισσότερο.

Δημοσιεύτηκε
comment_63232

Να να ναναναννανανα....

Νοεεεεεεε οι ψεκαστες γινοντε καρμπιρατερατες οι έξω από δεν γινοντε ψεκαστες...οπαλακιααααααα

Πότε θες να άσε στείλω το κομπρεσέρ?

Τόσα χρόνια αποστάτης δεν κατάφερα ούτε έναν να κάνω να πάρει BMW και όχι Enfield...πω πω πολύ κακος στο προμοσιον είμαι...

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
comment_63233
14 λεπτά πριν, Ο/Η noe έγραψε:

Την οδήγησα κι εγώ,  μου φάνηκε να έχει λίγο παραπάνω κραδασμούς από τα πρώτα μοντέλα EFI ή μάλλον οι κραδασμοί έρχονταν πιο νωρίς (μετά τα 80-90).

Δεν έχω οδηγήσει με καρμπυρατέρ. Μέχρι στιγμής μου βγάζει καλά γούστα. Αργές βόλτες στο βουνό ανηφόρες κατηφόρες  είναι σούπερ. Αυτό είναι το περιβάλλον που θα κινείται. Καθόλου πόλη και πολύ ελάχιστα εθνική.

Royal.jpg

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
comment_63239

Σήμερα το πρώτο ταξιδάκι από Παντελεήμονα στο Πήλιο 460 περίπου χιλιόμετρα. Όλα καλά, κανένα πρόβλημα, δικάβαλο, πολύ οικονομικό.

Η γυναίκα μου παραπονέθηκε προς το τέλος της διαδρομής.

Καμιά ιδέα για καλύτερο κάθισμα του συνεπιβάτη?

Δημοσιεύτηκε
comment_63240
12 ώρες πριν, Ο/Η Αστέριος έγραψε:

Σήμερα το πρώτο ταξιδάκι από Παντελεήμονα στο Πήλιο 460 περίπου χιλιόμετρα. Όλα καλά, κανένα πρόβλημα, δικάβαλο, πολύ οικονομικό.

Άμα κάνεις ταξίδια με συνεπιβάτη η καλύτερη λύση είναι ενιαίο δίσελο που είναι πολύ πιο άνετο...Σίγουρα όμως επηρεάζει την αισθητική...Εγώ μετά από 10 χρόνια σε μονόσελα πήγα σε αυτή τη λύση και το ευχαριστιέμαι απόλυτα...Από εκεί κ πέρα δεν υπάρχει πιο άνετο σελάκι συνεπιβάτη από αυτό που έχεις...

Δημοσιεύτηκε
comment_63242

επίσης λύση ειναι να κανεις ότι έκανε ο Παναγος και το πισω καθησμα να το κανεις μεγαλύτερο και βάλε/βγάλε για να καθετε η συνεπηβέτηδα της ζωης σου

...και να θυμασαι αν καθετε ανετα η αγαπημενη θα ειναι καλύτερο το ταξίδι και για τους δυο...

0-02-0a-331f590f79c13ad2b520547f33783a35ce34e1c256290d0a5a48624c2f00dab0_f9dea9cf.jpg

Δημοσιεύτηκε
comment_63243
3 λεπτά πριν, Ο/Η bbk έγραψε:

επίσης λύση ειναι να κανεις ότι έκανε ο Παναγος και το πισω καθησμα να το κανεις μεγαλύτερο και βάλε/βγάλε

Που το θυμήθηκες? Κρίμα να μην εμφανίζονται οι φωτογραφίες...:ranting:

Δημοσιεύτηκε
comment_63246
Την 14/5/2020 at 9:58 ΜΜ, Ο/Η noe έγραψε:

Νίκο το κόκκινο το είχα πάρει δύο φόρες με διαφορά περίπου ενός χρόνου, είδα μεγάλη διαφορά στο θέμα των κραδασμών την δεύτερη φορά που είχε κάνει περισσότερα χλμ και είχε στρωθεί ήταν αρκετά λιγότεροι ....

Δημοσιεύτηκε
comment_63247
15 ώρες πριν, Ο/Η Αστέριος έγραψε:

να θυμασαι να μην βάζεις την μηχανη στον ορθοστάτη.

μονο στον πλαγιοστάτη.

αυτο να το τηρήσεις ευλαβικά και την μηχανη θα την έχεις για μια ζωη...

...καθημερινες τα πρωινα έχεις χρονο...???

Δημοσιεύτηκε
comment_63248
21 λεπτά πριν, Ο/Η bbk έγραψε:

Οι καινούργιες μηχανές έχουν πρόσθετη ενίσχυση για αυτό. Δεν υπάρχει πια αυτό το πρόβλημα. 

Δημοσιεύτηκε
comment_63249

υπαρχουν βιντεακια στο youtube με μηχανες του 18 με την ενίσχυση που κόψανε πλαισιο.

....προσωπικα αν την έπαιρνα δεν θα την έβαζα και μαλιστα για να μην την κανω θα το αφαιρούσα για να μην υπάρχει και πιθανότητα...

Δημοσιεύτηκε
comment_63253

Αν ο κάτοχος κατεβαίνει από τη μηχανή και τη βάζει στο κεντρικό σταντ ομαλά με τη βοήθεια της χειρολαβής δε νομίζω να υπάρξει πρόβλημα. Και εννοείται χωρίς να δουλεύει ο κινητήρας (π.χ. για ζέσταμα), επίσης αν είναι φορτωμένη με μπαγκάζια δείχνουμε ακόμα μεγαλύτερη προσοχή.

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
comment_63274
8 ώρες πριν, Ο/Η bbk έγραψε:

μονο στον πλαγιοστάτη.

αυτο να το τηρήσεις ευλαβικά και την μηχανη θα την έχεις για μια ζωη...

...καθημερινες τα πρωινα έχεις χρονο...???

Έχω πάντα χρόνο αρκεί να συννενοηθούμε ποιο νωρίς

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
comment_63279

Αισίως εκανα 1300 χιλιομετρα περίπου σε επαρχιακούς δρόμους, Πηλιο και Όλυμπο. Στους χαλαρούς ρυθμούς που κινούμαι οι κραδασμοι ειναι ελαχιστοι μπορω να πω ευχάριστοι.

Έχω άλλη αντίληψη για μηχανές,  αυτοκίνητα, αυτοκινούμενα, αλεξίπτωτα η οτιδήποτε άλλο χρησιμοποιώ για να περνάω καλά, όλα τα σέρβις στην ώρα τους και ευλαβικά, αλλά μου αρέσει να τα χρησιμοποιώ εάν χαλάνε η σπάνε τότε πέταμα και έρχεται το επόμενο, όλα είναι φτιαγνένα να μας εξυπηρετούν να περνάμε καλά, να βγαζουμε τα κέφια μας. Δεν προκειται να στεναχωρηθώ.

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
comment_63280

Επόμενο πρότζεκτ να μπει στη σχάρα στο αυτοκινούμενο  στη θέση του παπιού. Έτσι μπορώ να την παίρνω μαζί μου σε μεγαλύτερα πολυήμερα ταξίδια. Αυτό νομίζω θα θέλει δουλειά 

IMG-20200517-WA0000.jpg