Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

allen βίδα καβούκι

Δημοσιεύτηκε

καλησπέρα 

είχα πάει για καλίμπρα πέρυσι το enfield μου τέτοια εποχή  και ο μηχανικός ο άσχετος 

δεν μου πέρασε την allen βίδα που μπαίνει κάτω από το καβούκι με αποτέλεσμα το καβούκι- τιμονόπλακα  να παίρνει κλήση 

προς δεξιά και ο μπροστά τροχός ελαφρώς αριστερά. Υπάρχει τρόπος να περαστεί η allen βίδα χωρίς μπροστινό λύσιμο?

γνωρίζει κάποιος να μου προτείνει κανένα μηχανικό πλην αντιπροσωπείας που να μπορέσει να μου λύσει αυτό το ζήτημα?

αναμένω προτάσεις

ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Ανδρέας αθήνα 

• Απαντήσεις 94
  • Εμφανίσεις 8,5k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Most Popular Posts

• 5 λεπτά πριν, noe είπε: Μα γιατί ποτέ δεν έχω δει royal να κοιτάει αριστερά,  τόσο πια συνειδητοποιημένες είναι ?   Δεν εχεις οδηγήσει τη δικια μου   Αλλα τωρα που το σ

• Αντωνης Σταθακης
    Αντωνης Σταθακης

44 λεπτά πριν, royal enfield bullet 1976 είπε: πάντως ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρων σας κάποιος να προτείνει συνεργείο-τεχνικό για να μου λύσει το μπροστινό?  Στειλ

• RE σύντροχοι τη μοτοσικλέτα πρέπει να την δούμε live, ακόμα και φωτογραφία να μας δείξει τα συμπεράσματα είναι επισφαλή.  royal enfield bullet 1976 σε έχουμε καλέσει κοντά ένα χρόνο να έρθεις να

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε

...πανε για γκαιφε ή για τσαι βρε παιδι μου στην λεσχηηηηηηηηηηηηη...!!!

...ακου τον παπου που κλ@νει που και που...!!!

...στο ξανα ειπααααααα εχουν εμπειρια και θα σε κατευθυνουν που θα πας να την κανεις...σιγουρα και οικονομικα...!!!

...πχ αν θε καλυμπρα και βγαινει μεγαλο το κοστος, παραγγελνεις πλαισιο απο Ινδια με τα νουμερα και τα σχετικα και βουρ το αλλαζεις...

...αλλα ολα αυτα ειναι υποθεσεις και με "αν" και "θα" δουλεια δε γινετε...!!!

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
11 ώρες πριν, Αντωνης Σταθακης είπε:

Στην πανελληνια...οποτε βραστα!

Οσο για το καραβι σε καταλαβαινω.Κι εμενα με πιανει το φιλοκαρδι μου οποτε βαζω μηχανη μεσα πιο πολυ μηπως πεσει απο την στεκα.Αλλα απο θεμα κλεψιας μην το φοβασαι.Μια που θα την βαλεις οταν φευγει το καραβι και μια που 6:00το πρωι που θα ειμαι εκει για να την παρω!Απο εκει και μετα ολα γινονται.Το λιμανι απο το σπιτι μου ειναι 5χλμ.κι αλλα 5 να την γυρισω 10.Αντε να της κανω και την δοκιμη (με σουζα...χα χα) να δω οτι κουμπωσαν ολα οκ και αυτο ειναι ολο.Αν δεν ειναι κατι στραβο την ιδια μερα εχει ξαναμπει στο καραβι για επιστροφη(λεω εγω τωρα).

ποτε ειναι η πανελληνια?

Δημοσιεύτηκε

Ακου τα παιδια.Πηγαινε στην λεσχη για ενα καφεδακι οταν μπορεσεις και θα σου πουν τα παντα.Εγω να ξερεις πως οποτε θες μου την στελνεις.Δεν μου ειναι τιποτα,ισα ισα μου αρεσει κιολας!

Δημοσιεύτηκε

...και γιατι να πας στην Λέσχη πρώτα...???

...μα γιατι θα μπορέσουν να καταλάβουν 99,9999999% αν είνια πλαίσιο ή όλο το υπόλοιπο συστημα...

...ετσι θα καθορήσει και την στάση σου αν θα το στείλεις στον Αντώνη ή όχι...!!!

Δημοσιεύτηκε

Bbk αν ειναι στραβη η τιμονοπλακα κανει μπαμ.Αρα αν ειναι στραβη αν θελει μου το στελνει και του βαζω την αλλη που εχει...αν δεν ειναι στραβη τοτε ή παταει στραβα που σημαινει στραβο λαιμο στον σκελετο.Εεε εκει εγω δεν μπορω να κανω κατι.Ο λαιμος εγω πιστευω πως θα φανει κι ετσι αν παιρνει στραβα,ειτε απο τον σωληνα που κατεβαινει και κραταει κινητηρα ειτε βγαζοντας το τεποζιτο.

Δημοσιεύτηκε

Ανδρεα οοοοποτε μπορεσεις βγαλε μου μια ιδια οψη φωτο της τιμονοπλακας σου χωρις να κουνας και θα σου πω αμεσως αν ειναι στραβη ή οχι.Please οχι θαμπη φωτο...

20170215_183449.jpg

Δημοσιεύτηκε

Κανε το ιδιο και στις αλλες τιμονοπλακες που εχεις...Βαλε φωτο ιδια οψη,δεν με νοιαζει που ειναι σκετες.Αν ειναι οοολες στραβες θα φανει,μην λυνουμε και δενουμε αδικα.

Ψιτ...και που'σαι...!Μην το'χεις περιεργο να ειναι ολες στραβες!

Δημοσιεύτηκε

Τωρα ειδα οτι εχω κανει 200χλμ.απο οταν αλλαξα ελατηρια πιστονιου...

Ουφ,στα ποσα μπορω να κανω σουζα?

Δημοσιεύτηκε

Αν αυτη η αποσταση-γραμμη ειναι ισια η τιμονοπλακα ειναι 100% ισια..

20170215_200456.jpg

Αν ομως κανει εστω κι ενα ελαφρυ ς μαρτυραει το στραβωμα της..

20170215_200531.jpg

Ενα αλλο εμφανες σημειο που φαινεται αν ειναι στραβη ειναι στα δυο βιδακια που κρατανε το τιμονι,αλλα το πιο σημαντικο ειναι αυτη η γραμμη...

Δημοσιεύτηκε

Αν φωτογραφία σου δεν είναι ζαβή τότε εγώ βλέπω ότι άλλου κοιτάει το φως σου κι άλλο το μπροστινό φτερό σου βRE Αντώνη 

Δημοσιεύτηκε

Πρωτον αν δεις και την δικια μου γραμμη εχει ενα ελαχιστο στραβωματος αλλα δεν το καταλαβαινεις καθολου στο δρομο...για να μην σου πω οτι με τα χιλια ζορια το καταλαβαινεις!

Εμενα στραβα παει το φτερο.Αν το δεις απο μπροστα με την ζαντα θα καταλαβεις..αλλα το αφηνω για το ματι!

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
57 λεπτά πριν, Αντωνης Σταθακης είπε:

Αν αυτη η αποσταση-γραμμη ειναι ισια η τιμονοπλακα ειναι 100% ισια..

20170215_200456.jpg

Αν ομως κανει εστω κι ενα ελαφρυ ς μαρτυραει το στραβωμα της..

20170215_200531.jpg

Ενα αλλο εμφανες σημειο που φαινεται αν ειναι στραβη ειναι στα δυο βιδακια που κρατανε το τιμονι,αλλα το πιο σημαντικο ειναι αυτη η γραμμη...

Δημοσιεύτηκε

Αλλου παει το πισο φτερο,αλλου η πισο ροδα...

Αλλου παει η σελα,αλλου ο σκελετος...

Αλλου παει το τεποζιτο,αλλου το τιμονι...

Αλλου παει η τιμονοπλακα,αλλου το φαναρι...

Αλλου παει το μπροστα φτερο,αλλου η μπροστα ροδα...

Αρκει να μην σου σπαει τα νευρα στον δρομο...

Αυτο ειναι το γνησιο royal enfield.

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
Just now, Αντωνης Σταθακης είπε:

Αλλου παει το πισο φτερο,αλλου η πισο ροδα...

Αλλου παει η σελα,αλλου ο σκελετος...

Αλλου παει το τεποζιτο,αλλου το τιμονι...

Αλλου παει η τιμονοπλακα,αλλου το φαναρι...

Αλλου παει το μπροστα φτερο,αλλου η μπροστα ροδα...

Αρκει να μην σου σπαει τα νευρα στον δρομο...

Αυτο ειναι το γνησιο royal enfield.

θα βγάλω και άλλη να σου στείλω ναι το θυμάμαι το κόλπο αυτό μου το έχεις ξαναγράψει 

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

θα βγάλω και άλλη να σου στείλω ναι το θυμάμαι το κόλπο αυτό μου το έχεις ξαναγράψει 

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

και του homo ratus το καβούκι που έχω η γραμμή χάνει λίγο λέσ και αυτό να είναι χάλι? 

Δημοσιεύτηκε

Ναι βre Ανδρεα οταν μπορεσεις βγαλε μια καλη σαν την δικια μου φωτο να καταλαβουμε τα παντα...γιατι στην φωτο που εχεις βαλει τωρα το μονο ισιο που βλεπω ειναι ο δρομος...

Σπανιο για Ελλαδα!:lol2:

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

α έχω και άλλο πρόβλημα δεν φορτίζει καλά η μπαταρία έβαλα ένα πηνίο ελαφρα μεταχειρισμενο και μου πεφτει το ρελαντι

η πρεπει να ειμαι συνεχει με τον συμπλεκτη πατημενο   

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
1 λεπτό πριν, Αντωνης Σταθακης είπε:

Ναι βre Ανδρεα οταν μπορεσεις βγαλε μια καλη σαν την δικια μου φωτο να καταλαβουμε τα παντα...γιατι στην φωτο που εχεις βαλει τωρα το μονο ισιο που βλεπω ειναι ο δρομος...

Σπανιο για Ελλαδα!:lol2:

αχααααααα

Δημοσιεύτηκε
18 λεπτά πριν, royal enfield bullet 1976 είπε:

α έχω και άλλο πρόβλημα δεν φορτίζει καλά η μπαταρία έβαλα ένα πηνίο ελαφρα μεταχειρισμενο και μου πεφτει το ρελαντι

η πρεπει να ειμαι συνεχει με τον συμπλεκτη πατημενο   

Αυτο ειναι αλλο θεμα μην τα μπερδευουμε.Αν θελεις ανοιξε αλλο θεμα επι τουτου γιατι θα μπερδεψουμε τα μπουτια μας εδω μεσα.Παντα καλο προαιρετα σκεπτομενος τους επομενους που θα διαβαζουν το θεμα αυτο αργοτερα..

Επεξεργάσθηκε από το μέλος Αντωνης Σταθακης