Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

allen βίδα καβούκι

Δημοσιεύτηκε

καλησπέρα 

είχα πάει για καλίμπρα πέρυσι το enfield μου τέτοια εποχή  και ο μηχανικός ο άσχετος 

δεν μου πέρασε την allen βίδα που μπαίνει κάτω από το καβούκι με αποτέλεσμα το καβούκι- τιμονόπλακα  να παίρνει κλήση 

προς δεξιά και ο μπροστά τροχός ελαφρώς αριστερά. Υπάρχει τρόπος να περαστεί η allen βίδα χωρίς μπροστινό λύσιμο?

γνωρίζει κάποιος να μου προτείνει κανένα μηχανικό πλην αντιπροσωπείας που να μπορέσει να μου λύσει αυτό το ζήτημα?

αναμένω προτάσεις

ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Ανδρέας αθήνα 

• Απαντήσεις 94
  • Εμφανίσεις 8,5k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Most Popular Posts

• 5 λεπτά πριν, noe είπε: Μα γιατί ποτέ δεν έχω δει royal να κοιτάει αριστερά,  τόσο πια συνειδητοποιημένες είναι ?   Δεν εχεις οδηγήσει τη δικια μου   Αλλα τωρα που το σ

• Αντωνης Σταθακης
    Αντωνης Σταθακης

44 λεπτά πριν, royal enfield bullet 1976 είπε: πάντως ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρων σας κάποιος να προτείνει συνεργείο-τεχνικό για να μου λύσει το μπροστινό?  Στειλ

• RE σύντροχοι τη μοτοσικλέτα πρέπει να την δούμε live, ακόμα και φωτογραφία να μας δείξει τα συμπεράσματα είναι επισφαλή.  royal enfield bullet 1976 σε έχουμε καλέσει κοντά ένα χρόνο να έρθεις να

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε

Αρα εσυ εκανες καλυμπρα στα καλαμια,γιατι ο Ανδρεας ρωταει για καλυμπρα στον σκελετο.

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
1 ώρα πριν, Αντωνης Σταθακης είπε:

Εσυ παλι Ανδρεα γιατι σκεφτεσαι την καλυμπρα?Πρωτα λυνεις και μετα βλεπεις τι και πως...!!

δεν κατέχω μηχανικές γνώσεις με αποτέλεσμα να έχω πέσει λίγο θύμα μηχανικών 

και σκεφτόμουνα καλίμπρα σαν ύστατη λύση 

Δημοσιεύτηκε

Παρτα με την σειρά .

Εχεις στραβό τιμόνι:

1. δεν πάει να πει ότι έχεις και στραβό σκελετό η καλάμια. Μπορει να χρειάζεται να βγουν και να ξανά βιδοθουν από την αρχή και σωστά.

2. Μετά βλέπεις (άμα έχεις ακόμα πρόβλημα) για στραβή καουκα (εδώ θέλεις και λίγο "μάτι έμπειρο" για να το δει) και πας για αλλαγή εαν είναι.

3. Μετά (άμα έχεις ακόμα πρόβλημα) βλέπεις καλάμια και άξονα ροδας (καλιμπρα).

4. Και τέλος (άμα έχεις ακόμα πρόβλημα) πας να δεις τον σκελετό (καλιμπρα).

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
47 λεπτά πριν, royal enfield bullet 1976 είπε:

δεν κατέχω μηχανικές γνώσεις με αποτέλεσμα να έχω πέσει λίγο θύμα μηχανικών 

και σκεφτόμουνα καλίμπρα σαν ύστατη λύση 

ξέρεις κανένα συνεργείο εκτός αντιπροσωπείας που να μπορεί να μοθ το κάνει?

εννοώ να ξανα βιδωθούν απο την αρχή ξανά 

Δημοσιεύτηκε

Ανδρεα αν καποιος που ξερει,δει την τιμονοπλακα θα σου πει αν ειναι στραβη και θα ξερεις τι φταιει αρα θα πρεπει να λυθει το μπροστινο.

Αν δεν ειναι στραβη θα πρεπει να λυθει το μπροστινο για να μπουν ισια και τοτε θα φανει αν ο λαιμος του σκελετου θελει καλυμπρα.

Και στις δυο αυτες περιπτωσεις θα πρεπει λοιπον να λυθει το μπροστινο...ομως αν θελει καλυμπρα ο σκελετος σου...αξιζει??

Δημοσιεύτηκε

Και το λοιπον...αν οντως θελει καλυμπρα ο σκελετος σου...πως εγινε?Ειχες καποιο τρακαρισμα και στα κουμπωσαν ολα τουρλου χωρις να το φτιαξουν?Γιατι αλλιως πωωως στραβωσε ο λαιμος του σκελετου σου και θες ντε και καλα να του κανεις καλυμπρα.

Δημοσιεύτηκε

Συμφωνώ ότι το 1 πάει 2 και το 2 πάει 1.

εαν βρεθείς στην λέσχη σίγουρα όλο και κάποιος θα ρίξει μια μάτια στην καουκα. Από εκεί και μετά προχωράς ανάλογα.

συνεργειο δεν ξέρω γιατί μένω εκτός Αθηνών όπου μπορώ την χουφτώνω μόνος μου.

Δημοσιεύτηκε

Ερωτηση...

Με το ματι αν κοιταξεις τα καλαμια σου,σου φαινεται να πηγαινουν στραβα με τον σωληνα του σκελετου?

Και η ροδα η μπροστινη ευθυγραμιζεται με τον ιδιο σωληνα?

Δημοσιεύτηκε

RE σύντροχοι τη μοτοσικλέτα πρέπει να την δούμε live, ακόμα και φωτογραφία να μας δείξει τα συμπεράσματα είναι επισφαλή. 

royal enfield bullet 1976 σε έχουμε καλέσει κοντά ένα χρόνο να έρθεις να γνωριστούμε όταν πίναμε καφέδες στις πλατείες.

Αλλά μου κάνει εντύπωση, πρέπει να έχεις αλλάξει τουλάχιστον τρεις τιμονόπλακες (τη μαμά, του Homo Ratus, της αντιπροσωπείας), όλες στραβές ήταν? 

Μείνε συντονισμένος και σε επόμενη μάζωξη καβάλα την Enfield σου και έλα, θα ακούσουμε με προσοχή τον πόνο σου.

Από εδώ μέσα εγώ δεν έχω καταλάβει τίποτα. ΕΛΑ και θα δούμε, δεν πρόκειται να στο ξαναπώ.

Δημοσιεύτηκε
8 λεπτά πριν, bbk είπε:

...πάνε απο την λέσχη να πιεις έναν γκαιφε

Καλά συγκινήθηκα, :cray: τέτοιες κουβέντες φάνταζαν απίστευτες πριν λίγα χρόνια..

Δημοσιεύτηκε
6 λεπτά πριν, noe είπε:

RE σύντροχοι τη μοτοσικλέτα πρέπει να την δούμε live, ακόμα και φωτογραφία να μας δείξει τα συμπεράσματα είναι επισφαλή. 

royal enfield bullet 1976 σε έχουμε καλέσει κοντά ένα χρόνο να έρθεις να γνωριστούμε όταν πίναμε καφέδες στις πλατείες.

Αλλά μου κάνει εντύπωση, πρέπει να έχεις αλλάξει τουλάχιστον τρεις τιμονόπλακες (τη μαμά, του Homo Ratus, της αντιπροσωπείας), όλες στραβές ήταν? 

Μείνε συντονισμένος και σε επόμενη μάζωξη καβάλα την Enfield σου και έλα, θα ακούσουμε με προσοχή τον πόνο σου.

Από εδώ μέσα εγώ δεν έχω καταλάβει τίποτα. ΕΛΑ και θα δούμε, δεν πρόκειται να στο ξαναπώ.

Χα χα χα χα χα.....

Λες να ηταν οντως ολες στραβες!!Τι θα πεις μετα...

Δημοσιεύτηκε

...αληθεία Ανδρέα απο που προέκηψε το να παγένεις στραβα?

...είχες αγοράσει κανα οικόπεδο...???

...για πες την ιστορία, νομίζω πως θα έχει ενδιαφέρον...άσε που μπορει να βρουμε και το πρόβλημα...!!!

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
1 hour ago, noe είπε:

ελά νώε 

την καούκα του homo ratus  δεν την έχω περάσει ακόμα θέλει λίγο βάψιμο και καθάρισμα

θέλω να έρθω σε συνάντηση αλλά πρόσφατε έγινα πατέρας και με έχει φάει το καθήκον 

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
1 ώρα πριν, Αντωνης Σταθακης είπε:

Και το λοιπον...αν οντως θελει καλυμπρα ο σκελετος σου...πως εγινε?Ειχες καποιο τρακαρισμα και στα κουμπωσαν ολα τουρλου χωρις να το φτιαξουν?Γιατι αλλιως πωωως στραβωσε ο λαιμος του σκελετου σου και θες ντε και καλα να του κανεις καλυμπρα.

την είχα αγοράσει μεταχειρισμένη και μάλλον ο προηγούμενος κάπου την είχε τρακάρει κυρίως στο μπροστά και μπορεί να μην έκανε σωστή δουλεία 

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

πάντως ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρων σας κάποιος να προτείνει συνεργείο-τεχνικό για να μου λύσει

το μπροστινό? 

Δημοσιεύτηκε
22 λεπτά πριν, royal enfield bullet 1976 είπε:

.................

θέλω να έρθω σε συνάντηση αλλά πρόσφατε έγινα πατέρας και με έχει φάει το καθήκον 

...να χαίρεστε το παιδάκι σας παλικάρημ...!!!

...να πας να δεις τα παιδια με το εργαλείο απο κοντα και να σε πουν τι θα κάνεις...

...υπάρχει τεράστια εμπειρία απο το συγκεκριμένο μηχανάκι και θα μπορέσουν να σε κατευθήνουν απόλυτα...!!!

...αααααα αγόρι ή κορίτσι...???

Δημοσιεύτηκε
44 λεπτά πριν, royal enfield bullet 1976 είπε:

πάντως ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρων σας κάποιος να προτείνει συνεργείο-τεχνικό για να μου λύσει

το μπροστινό? 

Στειλε το Χανια γιατι βαριεμαι...θελω enfield για φτιαξιμο!

Ανδρεα το λεω ειλικρινα.Το λυσιμο δεν τρωει λεφτα.Θα δουμε τι εχει και με βαση αυτο αποφασιζεις αναλογα τα εξοδα που θα χρειαστουν(αν χρειαστουν).Το δεσιμο παλι δεν τρωει λεφτα.Γρασσα λαδια ξυδια τα εχω ολα...αρα σαν πρωτη φαση τα μονα λεφτα που θα χρειαστεις ειναι το καραβι γυρο στα 35euro πανω κατω για την μηχανη.Αν θελεις μπορουμε και να μου στειλεις την καουκα του homor. και ή στην γυαλιζω αν ειναι ισια εως οτου γινει χρωμε αν σου αρεσει ή ακομα και στην βαφω και την βαζω πανω.Αν δεν θελει καλυμπρα ολα τα αλλα τα κανω!Τωρα αν δουμε οτι θελει καλυμπρα ο σκελετος σου την ξαναδενω και σου την στελνω πισο.Χασαμε 35ευρω.

Επεξεργάσθηκε από το μέλος Αντωνης Σταθακης

Δημοσιεύτηκε
1 hour ago, royal enfield bullet 1976 είπε:

το μπροστινό? 

Σαν και το ανάφερες μόνος (τον είχα ξεχάσει και sorry) πήγαινε την στον @Homo RatUς 

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
1 ώρα πριν, bbk είπε:

...να χαίρεστε το παιδάκι σας παλικάρημ...!!!

...να πας να δεις τα παιδια με το εργαλείο απο κοντα και να σε πουν τι θα κάνεις...

...υπάρχει τεράστια εμπειρία απο το συγκεκριμένο μηχανάκι και θα μπορέσουν να σε κατευθήνουν απόλυτα...!!!

...αααααα αγόρι ή κορίτσι...???

κορίτσι είναι ευχαριστώ φίλος για τις ευχές

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
1 hour ago, Αντωνης Σταθακης είπε:

Στειλε το Χανια γιατι βαριεμαι...θελω enfield για φτιαξιμο!

Ανδρεα το λεω ειλικρινα.Το λυσιμο δεν τρωει λεφτα.Θα δουμε τι εχει και με βαση αυτο αποφασιζεις αναλογα τα εξοδα που θα χρειαστουν(αν χρειαστουν).Το δεσιμο παλι δεν τρωει λεφτα.Γρασσα λαδια ξυδια τα εχω ολα...αρα σαν πρωτη φαση τα μονα λεφτα που θα χρειαστεις ειναι το καραβι γυρο στα 35euro πανω κατω για την μηχανη.Αν θελεις μπορουμε και να μου στειλεις την καουκα του homor. και ή στην γυαλιζω αν ειναι ισια εως οτου γινει χρωμε αν σου αρεσει ή ακομα και στην βαφω και την βαζω πανω.Αν δεν θελει καλυμπρα ολα τα αλλα τα κανω!Τωρα αν δουμε οτι θελει καλυμπρα ο σκελετος σου την ξαναδενω και σου την στελνω πισο.Χασαμε 35ευρω.

καλά θα ήταν να μπορούσα να κατέβω κρήτη και να γνωριζόμασταν αλλά είμαι στην πίεση με παιδί και δουλεία 

να σου στείλω την μηχανή είναι λίγο διαδικασία όχι εύκολη μην μου την φάνε στο πήγαινε μήπως ανέβεις αθήνα κάποια στιγμή για καμία δουλεία-βόλτα?

Δημοσιεύτηκε

Στην πανελληνια...οποτε βραστα!

Οσο για το καραβι σε καταλαβαινω.Κι εμενα με πιανει το φιλοκαρδι μου οποτε βαζω μηχανη μεσα πιο πολυ μηπως πεσει απο την στεκα.Αλλα απο θεμα κλεψιας μην το φοβασαι.Μια που θα την βαλεις οταν φευγει το καραβι και μια που 6:00το πρωι που θα ειμαι εκει για να την παρω!Απο εκει και μετα ολα γινονται.Το λιμανι απο το σπιτι μου ειναι 5χλμ.κι αλλα 5 να την γυρισω 10.Αντε να της κανω και την δοκιμη (με σουζα...χα χα) να δω οτι κουμπωσαν ολα οκ και αυτο ειναι ολο.Αν δεν ειναι κατι στραβο την ιδια μερα εχει ξαναμπει στο καραβι για επιστροφη(λεω εγω τωρα).

Δημοσιεύτηκε

Αλλιως κι ο homoratus δεν ειναι κακη επιλογη.Ειναι και Αθηνα και ξερει κι απο enfield.Εχει και χερια βοηθειας και συγχρονος αν χρειαστει το χειροτερο θα ειστε διπλα σε ολα!