Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 20169 χρόνια comment_45496 Καλημερα συντροχη φιλοι μου!! Ζηταω την συμβουλη σαs,επιλογηs ελαστικων για αμεση αντικατασταση στην military μου διοτι ερχεται ταχυτητα η ημερα τηs πανελληνιαs. Nα βαλω τα heidenau k34 οπου ο φιλοs mikezante εβαλε προσφατα και διορθωθηκε το προβλημα που εχω και εγω;(εγερνε δεξια) Εχω διαβασει καλα σχολια για αυτα τα ελαστικα.Τα φοραγε και ο μεγαλοs STEVE στην Τriumph (Heidenau k67) στην << Μεγαλη αποδραση>> εεεεε.....? Η να παω προs dunlop που επισειs εχω διαβασει καλα σχολια και απο εσαs??????????? Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 20179 χρόνια comment_49383 9 λεπτά πριν, fantom duck είπε: ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΜΟΥ.......... Και ποιος ο λόγος που δεν εκπλήρωσες τώρα την επιθυμία σου..? (Στην φωτό φαίνεται η δαγκάνα από CB Honda του 70') Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 20179 χρόνια comment_49385 17 λεπτά πριν, fantom duck είπε: ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΜΟΥ.......... Πες και τιμή Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 20179 χρόνια Συγγραφέας comment_49387 3 λεπτά πριν, noe είπε: Και ποιος ο λόγος που δεν εκπλήρωσες τώρα την επιθυμία σου..? (Στην φωτό φαίνεται η δαγκάνα από CB Honda του 70') Σωστα ειναι απο την θεικια cb750!!!!!!!!!! Δεν τα πηρα γιατι σταθηκα στιs θετικεs κριτικεs των πολυσυζητημενων dunlop ενω για τα firestone δεν ειχε τοσεs. Πανω σε αυτο σκεφτηκα οτι ειναι καλο να γνωρισω παραπανω τιs δυνατοτητεs τηs military εφοσον με τα dunlop και με βαση απο τα δικα σαs σχολια πανω σε αυτα θα παρειχε καλητερη οδικη συμπεριφορα(και ετσι ειναι)!!!!! Ομωs μετα θα τολμησω............δεν μπορει τα Αμερκανακια να κανουν λαθοs!!!!! Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 20179 χρόνια comment_49389 Πάντως για τα firestone έχω ακούσει ότι είναι πιο πολύ για μούρη κι από επιδόσεις όχι και τόσο καλά. Σκεφτόμουν κι εγώ παλιότερα για το iron αλλά κόλωσα. Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 20179 χρόνια Συγγραφέας comment_49391 24 λεπτά πριν, Nikoss Rocket είπε: Πες και τιμή Niko απο οτι εχω δει ξεκινανε απο 150 εωs 180 usd και ειναι τα FIRESTONE ANS MILITARY. Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 20179 χρόνια comment_49395 31 λεπτά πριν, fantom duck είπε: Niko απο οτι εχω δει ξεκινανε απο 150 εωs 180 usd και ειναι τα FIRESTONE ANS MILITARY. Το ένα η και τα δυο ? Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 20179 χρόνια Συγγραφέας comment_49397 1 λεπτό πριν, Nikoss Rocket είπε: Το ένα η και τα δυο ? TO ENA Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 20179 χρόνια Συγγραφέας comment_49398 Just now, fantom duck είπε: TO ENA ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ........ Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 20179 χρόνια comment_49409 1 ώρα πριν, fantom duck είπε: ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ........ Εμένα μου λες 145€ έκαστος , έτσι κατέληξα Στα Mitas 104€ Και τα δυο Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 20179 χρόνια comment_49410 ...τα Mitas τα βαζουν πολλοι που εχουν κλασικ μηχανη γιατι εχουν τετοι προφιλ... ...με τη εισοδο της οικονομικης κρησης αρχησαν να τα φοραν και μεγαλες μηχανες, ακομα και mega on off, οπως τα r1150gs... ...η τιμη τους ειναι ακρος δελεαστικη για τα κλασικ προφιλ...ομως για τα μεγκα ον οφφ δεν πιστευω πως αξιζει για 60 με 70€ να κανεις αυτη την παραχωρηση... ...τα λαστιχα ειναι ασφαλεια και δεν θελουμε να μας πρδωσουν εκει που δεν πρεπει... ...τα Mitas οπως και η Heidenau ειναι μικρες ετερειες και η γραμη παραγωγης τους ειναι μια γεννια πισω...και φυσικα εχουν παρουσιασει καποιες φορε ελατωματα, ΚΥΡΙΟΣ στα μεγκα ον οφφ... ...φυσικα υπαρχουν πολεμιοι αλλα και φανατικοι υποστηρηχτες τους...!!! ...αν ειχα Enfield θα τα εβαζα με χιλια...!!! Φιλουρες και καλα χιλιομετρα παιδες...αααααααααα και καλη ανταμωση...!!! Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 20179 χρόνια comment_49671 On 18/3/2017 at 11:35 PM, Nikoss Rocket είπε: Εμένα μου λες και δείχνουν και ωραία στο w650! χμμμ, λες?!? Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 20179 χρόνια comment_49674 43 λεπτά πριν, arapakos είπε: και δείχνουν και ωραία στο w650! χμμμ, λες?!? Είναι πανέμορφα βRE ίσως την επόμενη φορά τα τσιμπήσω τελικά. εχε στα υπόψη σου μητε να πατήσεις σε βρεγμένο Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 20179 χρόνια comment_49677 Arapako βάλε τα, μετα να μου τη μοσχοπουλησεις Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 20179 χρόνια comment_49678 17 λεπτά πριν, mikezante είπε: Arapako βάλε τα, μετα να μου τη μοσχοπουλησεις ok! και μετά θα πάρω αυτή εδώ: https://www.car.gr/9785349-moto-guzzi-v7-classic Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 20179 χρόνια comment_49684 2 ώρες πριν, arapakos είπε: ok! και μετά θα πάρω αυτή εδώ: https://www.car.gr/9785349-moto-guzzi-v7-classic Όχι βRE , πολύ καλύτερο το w Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 20179 χρόνια comment_49685 3 ώρες πριν, arapakos είπε: ok! και μετά θα πάρω αυτή εδώ: https://www.car.gr/9785349-moto-guzzi-v7-classic Μπλιαχ Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 20179 χρόνια comment_49686 ...δεν ηθελα να σε το γραψω τοση ωρα για να μη σε στεναχωρησω... ...δεν μπορεις να κανεις ταξιδι με V7 χωρις να χαλασει η τελικη μεταδοσης... Αναφορά
Καλημερα συντροχη φιλοι μου!!
Ζηταω την συμβουλη σαs,επιλογηs ελαστικων για αμεση αντικατασταση στην military μου διοτι ερχεται ταχυτητα η ημερα τηs πανελληνιαs.
Nα βαλω τα heidenau k34 οπου ο φιλοs mikezante εβαλε προσφατα και διορθωθηκε το προβλημα που εχω και εγω;(εγερνε δεξια)
Εχω διαβασει καλα σχολια για αυτα τα ελαστικα.Τα φοραγε και ο μεγαλοs STEVE στην Τriumph (Heidenau k67) στην << Μεγαλη αποδραση>>
εεεεε.....?
Η να παω προs dunlop που επισειs εχω διαβασει καλα σχολια και απο εσαs???????????