Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17Μάρ 17 comment_88945 Υπάρχει πιο κοντό Σταντ στην αγορά... Πολύ όρθια είναι κ την φοβάμαι Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17Μάρ 17 comment_88946 Έχει να κάνει με το μπροστινό αμορτισέρ που είναι μαλακό , για εμένα έχεις 2 επιλογές .Η βάζεις αποστάτες στο εμπρός αμορτισέρ Κόβεις και ράβεις το μόνο σταντ , ένας καλός μάστορας μπορεί να στο φτιάξει Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18Μάρ 18 Συγγραφέας comment_88947 Σε ευχαριστώ πολύ.. κάτι τέτοιο σκευτομουν κ εγώ... Να σαι καλά Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18Μάρ 18 comment_88948 14 ώρες πριν, Ο/Η Nikoss Rocket έγραψε:Έχει να κάνει με το μπροστινό αμορτισέρ που είναι μαλακό , για εμένα έχεις 2 επιλογές .Η βάζεις αποστάτες στο εμπρός αμορτισέρΚόβεις και ράβεις το μόνο σταντ , ένας καλός μάστορας μπορεί να στο φτιάξειΓιατί να μπεις σ αυτή τη διαδικασία και να τσαμπουκαλέψεις το μηχανάκι..Υπάρχει και το κεντρικό σταντ για τα δύσκολα... Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19Μάρ 19 Συγγραφέας comment_88950 Δεν έχεις άδικο.. . Απλά για πιο γρήγορα... Ευχαριστώ πολύ πάντως Αναφορά
Υπάρχει πιο κοντό Σταντ στην αγορά... Πολύ όρθια είναι κ την φοβάμαι