Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Θέση οδήγησης

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα. Σκεφτόμαστε την αγορά hunter για χρήση εντός πόλης σε κοντινές αποστάσεις της τάξεως 4-5 χιλιομέτρων οπότε δε με απασχολεί ιδιαιτέρως μακροπροθεσμη επιβάρυνση σωματική. Αυτό που θα ήθελα να μάθω είναι πως κουμπωνει ο σωματοτυπος μου, 185cm - 95kg, πάνω στη μηχανή. Αν υπάρχει κάποιος με αντίστοιχα χαρακτηριστικά θα τον ευχαριστούσα για μια απάντηση.

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε

Φίλε εγώ είμαι 1,77 και μου είναι οριακό. Δεν νομίζω ότι είναι για πάνω 1,80. Καλύτερα όμως κάνε ένα δοκιμαστικό σε αντιπροσωπεία για να το δεις μόνος σου. Τώρα βέβαια οι μικρές διαδρομές που κάνεις, κάποιοι τις κάνουν και με παπί που είναι σαφώς μικρότερο. Της honda το gb είναι μεγαλύτερο αλλά και πιο δύσχρηστο για την πόλη.

Δημοσιεύτηκε
Την 15/2/2026 at 8:50 ΠΜ, Ο/Η Alexandros kzls έγραψε:

Καλημέρα. Σκεφτόμαστε την αγορά hunter για χρήση εντός πόλης σε κοντινές αποστάσεις της τάξεως 4-5 χιλιομέτρων οπότε δε με απασχολεί ιδιαιτέρως μακροπροθεσμη επιβάρυνση σωματική. Αυτό που θα ήθελα να μάθω είναι πως κουμπωνει ο σωματοτυπος μου, 185cm - 95kg, πάνω στη μηχανή. Αν υπάρχει κάποιος με αντίστοιχα χαρακτηριστικά θα τον ευχαριστούσα για μια απάντηση.

Φίλε μου για τέτοια χρήση ότι και να πάρεις θα κάνεις τη δουλειά σου.. Ακόμα και πατίνι..

Να ξέρεις μόνο ότι θα έχεις πρόβλημα με την μπαταρία, γιατί δεν θα προλαβαίνει να ανακτήσει την ενέργεια που χάνει στο μιζάρισμα..

Υπολόγισε και έναν καλό φορτιστή αν δεν έχεις, για να μην μείνεις κάποιο πρωί χωρίς μίζα..

Μετά είναι και το κάπνισμα της κεφαλής του μοτέρ και η υγρασία στην εξάτμιση με ότι αυτό συνεπάγεται...

Δημοσιεύτηκε

Εγώ είμαι 1.80 και 110kg .

Μια χαρά ήμουνα .

Μάλιστα για σένα που είσαι ποιο ψηλός υπάρχει και η ίσια σέλα που έχει βγάλει η Royal Enfield

IMG_0314.jpeg

Δημοσιεύτηκε
Την 15/2/2026 at 8:50 ΠΜ, Ο/Η Alexandros kzls έγραψε:

Εγώ κάνω 50χλμ.την ημέρα και χαίρομαι να το οδηγώ... Όσον αφορά το ταξίδι, 300χλμ.Αθηνα-Βαρδούσια πιο ξεκούραστα απ' ότι με το αυτοκίνητο..! Και επιστροφή άλλα τόσα...

Και εγώ είμαι 1,80, και ο φίλος μου που έχει πάρει το ίδιο 1,82..

Για μένα είναι το πιο έξυπνο μηχανάκι που έχει βγάλει η Royal Enfield...!

Τα κάνει όλα και συμφέρει..!!!