Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2025Οκτ 9 comment_88578 Μας φάγανε το social όμως όλος ο θησαυρός είναι εδώ μέσα .15 χρόνια λοιπόν λειτουργίας ποιος να το περίμενε.Χρόνια Πολλά στο Φόρουμ Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2025Οκτ 14 comment_88594 Δεν ξέρω αλλά έχουμε μια τάση με το fb και δεν κοιτάμε το forum , δεν βγάζω τον εαυτό μου έξω 😀 Επεξεργάσθηκε Οκτώβριος 14, 2025Οκτ 14 από το μέλος Κωνσταντίνος Λιούγκος Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2025Οκτ 14 Συγγραφέας comment_88595 58 λεπτά πριν, Ο/Η Κωνσταντίνος Λιούγκος έγραψε:Δεν ξέρω αλλά έχουμε μια τάση με το fb και δεν κοιτάμε το forum , δεν βγάζω τον εαυτό μου έξω 😀Αυτή είναι η αλήθεια , δεν ξέρω ίσως να είναι ο χειρισμός καλύτερος , όμως το κακό που έχουν τα social είναι ότι μπορεί να ρωτήσεις κάτι και θα χαθεί αν όχι μέσα στην μέρα σίγουρα το επόμενο 3ημερο . Δεν υπάρχει μια ωραία συνέχομε ροή όπως σε ένα φορούν . Ας πάρουμε παράδειγμα ένα θέμα με ελαστικά εδώ θα μπορέσεις να βρεις εντυπώσεις από διάφορες μάρκες πότε έχουν φορέσει και να προσθέσεις και εσύ την δικιά σου γνώμη, στα social κάθε φορά και άλλη ερώτηση και τις περισσότερες φορές οι ίδιες ερωτήσεις από άλλα μέλη . Θα απαντήσεις μια/δυο ε μετά θα βαρεθείς να γράφεις τα ίδια συνέχεια . ΕΔΩ ΜΕΝΟΥΝ . Αυτή είναι η κυριότερη διαφορά Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2025Οκτ 14 comment_88596 Χρόνια πολλά! Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες. Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2025Οκτ 14 comment_88597 Χρόνια του πολλά λοιπόν...!!Πάντα ευγνώμων σε όλους τους "παλιούς" καθώς από εδώ μέσα έχω μάθει σχεδόν τα πάντα όσον αφορά την συντήρηση της Bullet μου .Και φυσικά έχω την τύχη να έχω γνωρίσει φοβερούς τύπους που πλέον είναι φίλοι.Καλή αντάμωση στην πανελλήνια! Αναφορά
Μας φάγανε το social όμως όλος ο θησαυρός είναι εδώ μέσα .
15 χρόνια λοιπόν λειτουργίας ποιος να το περίμενε.
Χρόνια Πολλά στο Φόρουμ