Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2025Οκτ 5 comment_88552 Έχω βάλει στο Hunter, sprint filter και ελεύθερο τελικό sc project.Εχω παραγγείλει και το fuelx Lite.Σκέφτομαι να αφαιρεθεί και ο καταλύτης, αλλά φοβάμαι μην έχω πρόβλημα με την ECU. Υπάρχει σχετική εμπειρία από κάποιον πάνω σ' αυτό το project..; Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2025Οκτ 5 Συγγραφέας comment_88553 17 λεπτά πριν, Ο/Η Γιάννης8 έγραψε:Έχω βάλει στο Hunter, sprint filter και ελεύθερο τελικό sc project.Εχω παραγγείλει και το fuelx Lite.Σκέφτομαι να αφαιρεθεί και ο καταλύτης, αλλά φοβάμαι μην έχω πρόβλημα με την ECU. Υπάρχει σχετική εμπειρία από κάποιον πάνω σ' αυτό το project..;Να σημειωθεί ότι έχω βάλει και 16άρι γρανάζι εμπρός και η μηχανή δουλεύει άψογα παντού χωρίς να έχω τοποθετήσει ακόμη το fuelx Lite.. Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2025Οκτ 6 comment_88558 Το fuel x lite κάνει δουλίτσα, εγώ δεν έχω βγάλει τον καταλύτη και πηγαίνει μια χαρά αεροτο με τα δικά του γρανάζια Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2025Οκτ 6 comment_88559 Να με συμπαθάς, αλλά ποιος ο λόγος να βγάλεις τον καταλύτη; Για βελτίωση της εξαγωγής των καυσαερίων; Δηλαδή αν κάποιος βγάλει καταλύτη, βάλει άλλο πρόγραμμα χαρτογράφησης, αφήσει πιο ελεύθερη την εισαγωγή αέρα, βάλει άλλη εξάτμιση, αλλάξει εκκεντροφόρους και ότι άλλο μπορεί να κάνει, τι θα κερδίσει; Ακόμα 5 ή 8 άλογα, σε ένα μοτέρ 20 αλόγων; Τι θα έχει χάσει όμως έχει αναρωτηθεί; Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2025Οκτ 8 Συγγραφέας comment_88576 Την 7/10/2025 at 12:32 ΠΜ, Ο/Η Γιώργος_Σ έγραψε:Να με συμπαθάς, αλλά ποιος ο λόγος να βγάλεις τον καταλύτη; Για βελτίωση της εξαγωγής των καυσαερίων; Δηλαδή αν κάποιος βγάλει καταλύτη, βάλει άλλο πρόγραμμα χαρτογράφησης, αφήσει πιο ελεύθερη την εισαγωγή αέρα, βάλει άλλη εξάτμιση, αλλάξει εκκεντροφόρους και ότι άλλο μπορεί να κάνει, τι θα κερδίσει; Ακόμα 5 ή 8 άλογα, σε ένα μοτέρ 20 αλόγων; Τι θα έχει χάσει όμως έχει αναρωτηθεί;Για πες...τη γνώμη σου..! Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2025Οκτ 9 comment_88577 Στη μηχανή αυτή δεν έχει τοποθετηθεί ένα μοτέρ επιδόσεων, συνειδητά. Υπάρχουν άλλες μηχανές που σε ίδια κυβικά περίπου βγάζουν τα διπλάσια άλογα και μάλιστα χωρίς μετατροπή (βλέπε speed 400). Είναι ξένη δηλαδή, ως προς αυτό που αντιπροσωπεύει η royal, η επιδίωξη περισσότερης ιπποδύναμης στα ίδια κυβικά. Αν απολαμβάνει κανείς τον αργόστροφο ρυθμό περιστροφής, τα 20 ροπάτα άλογα, την ευελιξία, την οικονομία, την οδηγική απόλαυση που προσφέρει, τότε δεν έχει ανάγκη από κάτι περισσότερο. Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12, 2025Οκτ 12 Συγγραφέας comment_88588 Την 9/10/2025 at 2:43 ΜΜ, Ο/Η Γιώργος_Σ έγραψε:Στη μηχανή αυτή δεν έχει τοποθετηθεί ένα μοτέρ επιδόσεων, συνειδητά. Υπάρχουν άλλες μηχανές που σε ίδια κυβικά περίπου βγάζουν τα διπλάσια άλογα και μάλιστα χωρίς μετατροπή (βλέπε speed 400). Είναι ξένη δηλαδή, ως προς αυτό που αντιπροσωπεύει η royal, η επιδίωξη περισσότερης ιπποδύναμης στα ίδια κυβικά. Αν απολαμβάνει κανείς τον αργόστροφο ρυθμό περιστροφής, τα 20 ροπάτα άλογα, την ευελιξία, την οικονομία, την οδηγική απόλαυση που προσφέρει, τότε δεν έχει ανάγκη από κάτι περισσότερο.Φίλε Γιώργο καλησπέρα!Ξέρω πολύ καλά τι μηχανάκι έχω πάρει! Για όλα αυτά που λες...! Αρχικά δεν μιλάμε για μετατροπή αλλά για βελτίωση,η οποία γίνεται με τις ευλογίες του εργοστασίου λόγω του ότι το μοτέρ είναι πνιγμένο!(euro5). Δεν επιδιώκω αύξηση στα άλογα που λες και το συγκρίνεις με το speed..το οποίο είναι υδρόψυκτο.Ειναι άλλο μοτέρ με τελείως διαφορετική λειτουργία από τα αερόψυκτα.. Απλά να δώσω ανάσα στο μοτέρ.Πιστεψέ με δεν αλλάζει τίποτα από το χαρακτήρα της μηχανής..Αν ήθελα επιδόσεις θα έπαιρνα το Guerilla, αλλά είναι άλλης φιλοσοφίας... Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12, 2025Οκτ 12 Συγγραφέας comment_88589 Την 9/10/2025 at 2:43 ΜΜ, Ο/Η Γιώργος_Σ έγραψε:Στη μηχανή αυτή δεν έχει τοποθετηθεί ένα μοτέρ επιδόσεων, συνειδητά. Υπάρχουν άλλες μηχανές που σε ίδια κυβικά περίπου βγάζουν τα διπλάσια άλογα και μάλιστα χωρίς μετατροπή (βλέπε speed 400). Είναι ξένη δηλαδή, ως προς αυτό που αντιπροσωπεύει η royal, η επιδίωξη περισσότερης ιπποδύναμης στα ίδια κυβικά. Αν απολαμβάνει κανείς τον αργόστροφο ρυθμό περιστροφής, τα 20 ροπάτα άλογα, την ευελιξία, την οικονομία, την οδηγική απόλαυση που προσφέρει, τότε δεν έχει ανάγκη από κάτι περισσότερο.Βελτιώσεις που γίνονται σε όλα τα 350άρια(Jseries) σε όλο τον πλανήτη...!Και η royal Enfield έχει μεγάλη γκάμα μοτοσυκλετών, για όλους και για όλα...!Από κλασικές μέχρι on off! Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2025Οκτ 15 Συγγραφέας comment_88598 Την 6/10/2025 at 6:22 ΜΜ, Ο/Η Nikoss Rocket έγραψε:Το fuel x lite κάνει δουλίτσα, εγώ δεν έχω βγάλει τον καταλύτη και πηγαίνει μια χαρά αεροτο με τα δικά του γρανάζιαΝίκο καλημέρα!Έχεις προσέξει όταν δουλεύει το μοτέρ αν αναβοσβηνουν τα ledάκια του fuel X Lite (πράσινο -κοκκινο), και με ποια συχνότητα..;Θέλω να το διασταυρώσω για να δώ αν δουλεύει σωστά..Ευχαριστώ! Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2025Οκτ 15 comment_88599 Όχι , το είχα κάτω από την σέλα και δεν του έδινα σημασία καθόλου Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2025Οκτ 15 Συγγραφέας comment_88600 12 λεπτά πριν, Ο/Η Nikoss Rocket έγραψε:Όχι , το είχα κάτω από την σέλα και δεν του έδινα σημασία καθόλουΔιάφορα είδες πριν και μετά..; Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2025Οκτ 15 comment_88601 4 ώρες πριν, Ο/Η Γιάννης8 έγραψε:Διάφορα είδες πριν και μετά..;Εγώ είχα βάλει τα εξής Φίλτρο dna kitFuel x liteΕξάτμιση Μαζί όλα αυτά , μέρα με την νύχτα . Δεν πρόλαβα να βάλω τον εκκεντροφόρο. Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2025Οκτ 15 Συγγραφέας comment_88602 7 ώρες πριν, Ο/Η Nikoss Rocket έγραψε:Εγώ είχα βάλει τα εξήςΦίλτρο dna kitFuel x liteΕξάτμισηΜαζί όλα αυτά , μέρα με την νύχτα . Δεν πρόλαβα να βάλω τον εκκεντροφόρο.Τελική πόσο είχες; Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2025Οκτ 15 comment_88603 8 ώρες πριν, Ο/Η Nikoss Rocket έγραψε:Εγώ είχα βάλει τα εξήςΦίλτρο dna kitFuel x liteΕξάτμισηΜαζί όλα αυτά , μέρα με την νύχτα . Δεν πρόλαβα να βάλω τον εκκεντροφόρο.Έχεις μετρήσει καταναλώσεις; Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2025Οκτ 17 comment_88604 Την 15/10/2025 at 10:50 ΜΜ, Ο/Η Γιάννης8 έγραψε:Τελική πόσο είχες;Χωρίς να δίνω σημασία πήγαινε στο «αυτόματο» και ξεκούραστα με 105 χιλ. Τελική το πήγα μέχρι 115 σε ευθεία (είμαι Βάρης) Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2025Οκτ 17 comment_88605 Την 15/10/2025 at 11:13 ΜΜ, Ο/Η Γιώργος_Σ έγραψε:Έχεις μετρήσει καταναλώσεις;Ούτε 3.8 lt/100 km Αναφορά
Έχω βάλει στο Hunter, sprint filter και ελεύθερο τελικό sc project.Εχω παραγγείλει και το fuelx Lite.Σκέφτομαι να αφαιρεθεί και ο καταλύτης, αλλά φοβάμαι μην έχω πρόβλημα με την ECU. Υπάρχει σχετική εμπειρία από κάποιον πάνω σ' αυτό το project..;