Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

5 Χρόνια Royal Enfield Club (Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015 Στο Χρυσοστόμιο)

Δημοσιεύτηκε
Τον Νοέμβρη του 2014 έγιναν τα γενέθλια του φόρουμ στο Παυσιλυπον,
2015 πλέον και μπήκε ο Οκτωβρης , λέτε να ρίχνουμε σιγά σιγά ιδέες για τα 5 γενέθλια ?
Ξεκινάω εγω λοιπόν ,προτείνοντας limbo ή οποίο άλλο καλό ροκ liveάδικο ξέρουμε για τα πέμπτα γενέθλια!
Εννοείται πως ειμαι μέσα σε οτιδήποτε! Απο ροκάδικο για ποτό μέχρι χασαποταβέρνα στην Χασιά!
Η παρέα ειναι το παν και οχι το μερος συνάντησης!

Επεξεργάσθηκε από το μέλος χρηστος

• Απαντήσεις 206
  • Εμφανίσεις 18k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε

Όχι πάντως πάλι στο Παυσίλυπον. Μας έπιασε τον κ@@λ@ χωρίς να προσφέρει κάτι το ξεχωριστό. Ούτε καν ατομικά πιάτα για να βάλουμε τους μεζέδες δεν είχε φέρει.

Δημοσιεύτηκε
Να οργανωθούμε να κάνουμε ενα πάρτυ σε ενα μαγαζί ..και χωρίς πιάτα αυτί την φορά

Και αν μπορούμε να έχουμε και ζωντανη μουσικοί ακόμα καλύτερα κάπτεν ...ακούς
Δημοσιεύτηκε

Είχα σκοπό να ανοίξω αυτές τις μέρες ένα θέμα για τα 5 χρόνια Royal Enfield Club (μάλιστα είχα "παραγγειλει" και σκίτσο ανάλογο για το θέμα και στον bbk όμως σαν και με πρόλαβε ο Χρήστος θα τα γράψω εδώ).

Το site το ξεκίνησα να το φτιάχνω 02/10/10 ψάχνωντας τότε να βρω πληροφορίες για την Royal Enfield (που με ενδιέφερε) και δεν είδα να υπήρχε τίποτα το επίσημο (ούτε καν site αντιπροσωπείας) παρά μόνο μια ενότητα με την Royal Enfield σε ένα άλλο ελληνικό site (το όνομα μου διαφεύγει τώρα) που μέλη δικα μας πλέον ήταν εγγεγραμμένοι εκεί.
Μεγάλη βοήθεια για το στήσιμο τις θεματολογίας μου έδωσε ο Brancaleone (Γιαννης) που ήρθα σε επαφή μαζί του για να του πω τι ετοιμάζω και βέβαια δέχτηκε να με βοηθήσει.
Τον Γιάννη των βρήκα στο άλλο site που προ ανέφερα.

Για την ιστορία Τα πρώτα μέλη που γράφτηκαν ήταν :
1. Nikoss Rocket. 02/10
2. Brancaleone 07/10
3. Dionisis. 09/10. Επίσημο άνοιγμα του Φόρουμ
4. Maik Kilo. 09/10
5. Pol. 09/10
6. Asepop Velvedou. 09/10
7. bbk. 09/10. (Τότε είχε Enfield)
8. Noe. 09/10
9. Barba irlandos 10/10
10. Andreas. 10/10

Αυτή ήταν η πρώτη 10δα που εγγραφτηκε και έκανε την αρχή στην κοινότητα.

Για μένα η φετινή γιορτή είναι φέτος 2πλη χαρά γιατί κατάφερα μετά από 5 χρόνια κοντά να πάρω τελικά μια Royal Enfield που έψαχνα πληροφορίες τότε.

Χρόνια πολλά το λοιπών να ήμαστε όλοι υγιείς και γεροί να τα λέμε και από κοντά σε συγκεντρώσεις :) .

Δημοσιεύτηκε
Τώρα όσο αφορά το event θα πρότεινα να γίνει τέλος του μήνα για να υπάρχει χρόνος και για μια ωραία οργάνωση για το που και πως θα γίνει.
Παντός εγώ (σαν και το χρωστάω) βάζω 3 κιλά γουρνοπουλα εάν κατέβετε από εδώ ;) .
Βέβαιος θα κάνω τα αδύνατα δυνατά να δώσω και εγώ το παρών όπου και εάν γίνει.
Δημοσιεύτηκε
Και περα απο την πλακα,εμεις σου χρωσταμε.Και μαλιστα πολλα..!!Εγω μπηκα απλα εδω μεσα για να μαθω πως αλλαζεις λαδια στο enfield και τελικα εχω κανει φιλους.
Δημοσιεύτηκε
Πως περνανε τα χρονια?Σαν χθες θυμαμαι τη δευτερη επισημη συναντηση στην Αιγλη Ζαπειου.5 χρονια δημιουργικα γεματα ομορφες αναμνησεις.Να ναι καλα ο Νικος Ροκετ που ξεκινησε αυτη τη προσπαθεια αλλα και ολα τα μελη που βαλανε και βαζουνε και αυτα το λιθαρακι τους.Μαθαμε πολλα κυριως στο τεχνικο κομματι που δεν ξεραμε ουτε τα βασικα.Γινανε φιλιες καλες και γνωρισαμε νεα ατομα.Ειμαι σιγουρος οτι τα καλυτερα ερχονται!
Δημοσιεύτηκε

Το παρων θα το δωσεις οπου κι αν γινει,μαζι με τα γουρουνοπουλα...???Χα χα...!!

Μην είσαι ζαβολιάρης, το λέω ξεκάθαρα : "εάν κατέβετε από εδώ"
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Μην είσαι ζαβολιάρης, το λέω ξεκάθαρα : "εάν κατέβετε από εδώ"

Ε τοτε να γίνει ημερήσια η γιορτή! Να έρθουμε Κιατο μεσημέρι να γίνει μάχη με τα γουρουνόπουλα και να καταλήξουμε Αθήνα το βραδάκι για κοπή πίτας με ποτά!
Δημοσιεύτηκε

Υπάρχουν διάφορα ενδεχόμενα:

α) μαγαζί που να παίζει μουσική και να πάμε εκεί να πιούμε τις μπύρες μας

β)μαγαζί που να μπορεί να στηρίξει και λάιβ και να πάμε εκεί να πιούμε τις μπύρες μας ΚΑΙ να ακούσουμε και καναδυό μπάντες να παίζουνε live

γ) να στήσουμε κάπου ένα event μόνοι μας το οποίο θα απαιτεί και μία μικρή οικονομική συνεισφορά από τους συμμετέχοντες , με τα όποια έσοδα να καλύψουν τα έξοδα που κάναμε αλλά και ενδεχομένως τα έξοδα που χρειαζόμαστε για να ξεκινήσουμε τη λέσχη!  (τί είπα τώρα!! :shooty: )

δ)όποια άλλη πρόταση δεκτή!

Δημοσιεύτηκε

γ) να στήσουμε κάπου ένα event μόνοι μας το οποίο θα απαιτεί και μία μικρή οικονομική συνεισφορά από τους συμμετέχοντες , με τα όποια έσοδα να καλύψουν τα έξοδα που κάναμε αλλά και ενδεχομένως τα έξοδα που χρειαζόμαστε για να ξεκινήσουμε τη λέσχη!  (τί είπα τώρα!! :shooty: )

Το πιο σωστό απ' όλα, πρέπει να κάνουμε την αρχή, να μαζεύουμε χρήματα για τη Λέσχη.

Χωρίς πολλές τυπικότητες, όσα τα χρόνια του φόρουμ τόσα και τα ευρά έκαστος και όποιος μπορεί και περισσότερα.

Τώρα για τα πέντε χρόνια, μετά στο Χριστουγεννιάτικο πάρτι RE, τον Γενάρη στην πίτα, μετά στο αποκριάτικο πάρτι, κ.λπ., κ.λπ. 

Δημοσιεύτηκε

...Χρονια σας πολλα, χρονια μας πολλα...!!!

...Νικόλα δεν νομίζω να καταφέρω να κάνω σκιτσάκι...Σπύροοοοοοοο ακους...??? βαλε το ταλέντο σου και κάνε κάτι...!!!

Δημοσιεύτηκε

Όπως και νάχει, προτείνω κάποια στιγμή (σχετικά σύντομα-μέσα στο μήνα π.χ.) να κάνουμε ένα meeting (το πιάσατε το υπονοούμενο :cheers: :cheers: )  να τα βάλουμε κάτω και αφού καταλήξουμε τί θέλουμε να ξεκινήσουμε να το ψάχνουμε!!

Δημοσιεύτηκε

Χρήστο το Σ/Κ της εκδρομής θα είμαι Γύθειο λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων και δυστυχώς θα κατεβώ μόνος. Αν δεν βρέχει προβλέπω νυκτερινό ταξίδι με την enfield και σουβλάκια στον Αρδάμη. Δεν νομίζω να βρω γίδα βραστή τέτοια εποχή. Εάν όμως βρω στην άνοδο θα έχω μαζί μου και ταπεράκι.

Δημοσιεύτηκε

Παίδες , δεν ξέρω πόσοι γνωρίζετε το After Dark Bar στα Εξάρχεια.

Είναι στη Διδότου (σχεδόν στο ύψος της Ιπποκράτους) , μικρό και ζεστό bar/ live stage.

Ζήτησε ο μαγαζάτορας στη μπάντα μου να κάνουμε ένα live μέσα στο Νοέμβριο και σκέφτηκα πώς θα ήταν καλή ευκαιρία να το συνδυάσουμε με τα γενέθλια του Club!

Σε φάση να μαζευτούμε μία Παρασκευή/Σάββατο κατά τις 10 να πιούμε τις μπυρίτσες μας, να ακούσουμε τις μουσικές μας και μετά να ανεβούμε εμείς και κάποια άλλη μπάντα (π.χ. του συνενφιλντά Panouhl ) και να ροκάρουμε!! :headbanger:

Πώς σας φαίνεται η ιδέα??

Δημοσιεύτηκε

Να ΄σαι καλά καπετάνιε, μας ξεκόλλησες από την ξέρα.. :thumbsup:

Μόλις σιγουρέψεις ημερομηνία να το ανακοινώσουμε.

ΣπύREεεεεεεε, να φτιάξουμε αφίσα και μπλουζάκι..

ΑΛΠΙΚΕΕΕΕΕΕ ψήσε τον Τρύφωνα να ανέβει Αθήνα..

Rocket, κάνε τα κουμάντα σου με τους  τρεις και ο κούκος..

Δημοσιεύτηκε

Παίδες , δεν ξέρω πόσοι γνωρίζετε το After Dark Bar στα Εξάρχεια.
Είναι στη Διδότου (σχεδόν στο ύψος της Ιπποκράτους) , μικρό και ζεστό bar/ live stage.
Ζήτησε ο μαγαζάτορας στη μπάντα μου να κάνουμε ένα live μέσα στο Νοέμβριο και σκέφτηκα πώς θα ήταν καλή ευκαιρία να το συνδυάσουμε με τα γενέθλια του Club!

Σε φάση να μαζευτούμε μία Παρασκευή/Σάββατο κατά τις 10 να πιούμε τις μπυρίτσες μας, να ακούσουμε τις μουσικές μας και μετά να ανεβούμε εμείς και κάποια άλλη μπάντα (π.χ. του συνενφιλντά Panouhl ) και να ροκάρουμε!! :headbanger:

Μπράβο captain ωραία ιδέα ..( Δημοκρατικά )
Δημοσιεύτηκε
Καλημέρα παιδιά!

Το ότι ο περυσινός χώρος δεν επέδειξε τον απαιτούμενο επαγγελματισμό δε σημαίνει ότι κάθε μεζεδοσυνάντηση είναι κακή.
Να θυμίσω την πολύ ωραία βραδιά στο Περιστέρι με καταληξη φανταστικής κιθαρωδίας από το @Χρήστος.
Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δεν "ψήνομαι" για "ζωντανές" (hard) ροκιές.
Ακούν @Χρήστος, @Gigas, @Arapakos και @Αλπικός Τρίτων;
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
ΟΝΕΙΡΟ ΖΩ ΜΗΝ ΜΕ ΞΥΠΝΑΤΕ!
τωρα που τελείωσε η ΤΣΙΒΛΟΥ ετοιμαστείτε μιας και έχετε φορτίσει τις μπαταρίες σας με υπέροχες αναμνήσεις για τα 5 γενέθλια του φορουμ μας!
Την Παρασκευή και 13 (Horror night λέμε) στο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΟ στο Αιγάλεω ( παλιό καλό ροκάδικο για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι ) ελάτε να γιορτάσουμε με καλές κλασικές ροκιες και άφθονη Μπύρα τα 5 χρονια αυτής της απίστευτης παρέας ενφιλντ ( και οχι μονο ) !
Οι συμμετοχες πρεπει να ειναι απο 18 άτομα και πανω γιατί δεν θα αντέξω δεύτερο κάζο απο τον Γιγα!χα!χα!χα!
ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕ!
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΓΑΝΤΕΣ, ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΙ,ΤΙΤΑΝΕΣ,ΥΠΕΡΗΡΩΕΣ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ!

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
1) Χρήστος
2)
3)
4)
5)
6)
7)
8)
9)
10)
11)
12)
13)
14)
15)
16)
17)
18)Γιγας ( κανόνισε να μην έρθεις!χα!χα!χα! )
19)
Έλα να μαζευομαστεεεεεε!

Δημοσιεύτηκε

ΟΝΕΙΡΟ ΖΩ ΜΗΝ ΜΕ ΞΥΠΝΑΤΕ!
τωρα που τελείωσε η ΤΣΙΒΛΟΥ ετοιμαστείτε μιας και έχετε φορτίσει τις μπαταρίες σας με υπέροχες αναμνήσεις για τα 5 γενέθλια του φορουμ μας!
Την Παρασκευή και 13 (Horror night λέμε) στο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΟ στο Αιγάλεω ( παλιό καλό ροκάδικο για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι ) ελάτε να γιορτάσουμε με καλές κλασικές ροκιες και άφθονη Μπύρα τα 5 χρονια αυτής της απίστευτης παρέας ενφιλντ ( και οχι μονο ) !
Οι συμμετοχες πρεπει να ειναι απο 18 άτομα και πανω γιατί δεν θα αντέξω δεύτερο κάζο απο τον Γιγα!χα!χα!χα!
ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕ!
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΓΑΝΤΕΣ, ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΙ,ΤΙΤΑΝΕΣ,ΥΠΕΡΗΡΩΕΣ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ!

Κατά της 9:00 το βράδυ 13/11/15 Παρασκευή