Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15, 20223 χρόνια comment_73131 καλημέρα/καλησπέρα Παρατήρησα χθές όπως όταν άλλαξα ταχύτητα από πρώτη στην δεύτερη και πάτησα γκάζι για να επιταχύνω πως άκουσα θόρυβο από το μοτέρ σαν κροτάλισμα. Πρόσφατα κάποιος νομίζω είχε το ίδιο ζήτημα. Έκανα αναζήτηση αλλά δεν βρήκα την σχετική ανάρτηση *θέλει αλλαγή λαδιών? *ξεκάπνισμα το μοτέρ? Αναμένω γνώμες σας ή αν υπάρχει σχετική ανάρτηση παρακαλώ στείλτε μου το σχετικό λινκ Ευχαριστώ.....χαιρετώ Ανδρέας Αμπελόκηποι Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15, 20223 χρόνια comment_73133 Αντρέα καλησπέρα. Αν το θόρυβο στον κάνει και στο ρελαντί πόσταρε βίντεο να ακούσουμε... Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15, 20223 χρόνια Συγγραφέας comment_73135 Μίλησα με τον καλό μου μάστορα και μου είπε μπορεί να είναι πυράκια και να θέλει ρύθμιση το αβανς. θα πάω και απο εκεί να το ακούσει και θα ενημερώσω. Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15, 20223 χρόνια comment_73136 Ακούγεται στο κάτω μέρος του κινητήρα η ψηλά στην κεφαλή? Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15, 20223 χρόνια comment_73140 3 ώρες πριν, Ο/Η royal enfield bullet 1976 έγραψε: Μίλησα με τον καλό μου μάστορα και μου είπε μπορεί να είναι πυράκια και να θέλει ρύθμιση το αβανς. θα πάω και απο εκεί να το ακούσει και θα ενημερώσω. Εάν ακούγεται απο ψιλά απο την περιοχή τον βαλβίδων μάλλον είναι πυρακιά. Δοκίμασε να αδειάσεις το τεπόζιτο και να βάλεις 100ρα η 98ρα βενζίνη και δούλεψε την για λίγα χιλιόμετρα με αυτήν και μετά δες άμα στο ξανά κάνει. Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15, 20223 χρόνια Συγγραφέας comment_73143 Την λεξη πυρακιαμου την ειπε κ ο μαστορας.θα περασω απο εκει να κανει τις σχετικες ρυθμισεις κ μετρησεις Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15, 20223 χρόνια Συγγραφέας comment_73144 4 ώρες πριν, Ο/Η kimon delios έγραψε: Ακούγεται στο κάτω μέρος του κινητήρα η ψηλά στην κεφαλή? Σαν να ακουγεται απο την πανω μερια ναι....ευχαριστω κιμωνα Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15, 20223 χρόνια Συγγραφέας comment_73145 1 ώρα πριν, Ο/Η Nikoss Rocket έγραψε: Εάν ακούγεται απο ψιλά απο την περιοχή τον βαλβίδων μάλλον είναι πυρακιά. Δοκίμασε να αδειάσεις το τεπόζιτο και να βάλεις 100ρα η 98ρα βενζίνη και δούλεψε την για λίγα χιλιόμετρα με αυτήν και μετά δες άμα στο ξανά κάνει. Ναι θα το κανω μου το κανει τωρα που ειμαι στην ρεζερβα...οταν το γεμιζω νομιζω δεν το κανει πολυ το κροταλισμα Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15, 20223 χρόνια Συγγραφέας comment_73146 Ειναι παντως κατι που μπορει να προκαλεσει ζημια στο μοτερ? Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15, 20223 χρόνια comment_73148 Πήγαινε στο μάστορά σου να το ακούσει από κοντά κ μας ενημερώνεις! Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15, 20223 χρόνια comment_73149 2 ώρες πριν, Ο/Η royal enfield bullet 1976 έγραψε: Ναι θα το κανω μου το κανει τωρα που ειμαι στην ρεζερβα...οταν το γεμιζω νομιζω δεν το κανει πολυ το κροταλισμα Το θέμα δεν είναι να το γεμίσεις, το θέμα είναι να το γεμίσεις με 100ρα η 98ρα βενζίνη. Εμένα που μου έκανε το ίδιο όταν άρχισα να την γεμίζω με 98ρα τις ΕΚΟ (αυτήν προτίμησα εγώ) σταμάτησε το κροτάλισμα στα πυρακια που μου έβγαζε ιδίως όταν άνοιγα το γκάζι απότομα Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 20223 χρόνια comment_73155 10 ώρες πριν, Ο/Η Nikoss Rocket έγραψε: όταν άνοιγα το γκάζι απότομα Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 20223 χρόνια comment_73161 5 ώρες πριν, Ο/Η elifain έγραψε: Αχαχαχαχ η αλήθεια πονάει Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 20223 χρόνια Συγγραφέας comment_73162 7 ώρες πριν, Ο/Η elifain έγραψε: αμαν...... Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 20223 χρόνια Συγγραφέας comment_73163 18 ώρες πριν, Ο/Η Nikoss Rocket έγραψε: Το θέμα δεν είναι να το γεμίσεις, το θέμα είναι να το γεμίσεις με 100ρα η 98ρα βενζίνη. Εμένα που μου έκανε το ίδιο όταν άρχισα να την γεμίζω με 98ρα τις ΕΚΟ (αυτήν προτίμησα εγώ) σταμάτησε το κροτάλισμα στα πυρακια που μου έβγαζε ιδίως όταν άνοιγα το γκάζι απότομα Έλα nikoss rocket είχες δίκιο τελικά........ανέβηκα αττική οδό στην ανηφόρα έκανε το γνωστό κροτάλισμα τη ξάνοιξα την έτρεξα και στο κατήφορο και γενικά την γκάζωσα και μετά που μπήκε σε δρόμους κανονικούς δεν το έκανε. Μπορεί να ήθελε ξεμπούκωμα αλλά θα πάω σίγουρα και απο μάστορα να κάνει μετρήσεις και κτλ Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 20223 χρόνια Συγγραφέας comment_73166 16 ώρες πριν, Ο/Η elifain έγραψε: Πως εγινε αυτη η καλλιτεχνια?με μια μονο αποτομη γκαζια?η ηταν κ η ωρα του πιστονιου? Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 20223 χρόνια Συγγραφέας comment_73242 καλημέρα/καλησπέρα Πήγα σήμερα στον καλό μου μάστορα (δίπλα απο βορρέα) και για το κροτάλισμα τελικά θέλει πλατίνες-πιράκια. Είχε δίκιο @Nikoss Rocket που το ανάφερε και μου έδειξε απο hictchcock να παραγγείλω αυτό: https://accessories.hitchcocksmotorcycles.com/1210?qty=1&continue_url=https%3A%2F%2Fwww.hitchcocksmotorcycles.com%2Fpartsbook-pages%2F2415 κλείνει και αυτό το θέμα πάλι καλά όχι με πολύ κόστος ευχαριστώ για την ανταπόκριση Χαιρετώ..... Ανδρέας Αμπελόκηποι Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 20223 χρόνια comment_73244 3 ώρες πριν, Ο/Η royal enfield bullet 1976 έγραψε: καλημέρα/καλησπέρα Πήγα σήμερα στον καλό μου μάστορα (δίπλα απο βορρέα) και για το κροτάλισμα τελικά θέλει πλατίνες-πιράκια. Είχε δίκιο @Nikoss Rocket που το ανάφερε και μου έδειξε απο hictchcock να παραγγείλω αυτό: https://accessories.hitchcocksmotorcycles.com/1210?qty=1&continue_url=https%3A%2F%2Fwww.hitchcocksmotorcycles.com%2Fpartsbook-pages%2F2415 κλείνει και αυτό το θέμα πάλι καλά όχι με πολύ κόστος ευχαριστώ για την ανταπόκριση Χαιρετώ..... Ανδρέας Αμπελόκηποι Φθηνά την έβγαλες Αναφορά
καλημέρα/καλησπέρα
Παρατήρησα χθές όπως όταν άλλαξα ταχύτητα από πρώτη στην δεύτερη και πάτησα γκάζι για να επιταχύνω
πως άκουσα θόρυβο από το μοτέρ σαν κροτάλισμα.
Πρόσφατα κάποιος νομίζω είχε το ίδιο ζήτημα. Έκανα αναζήτηση αλλά δεν βρήκα την σχετική ανάρτηση
*θέλει αλλαγή λαδιών?
*ξεκάπνισμα το μοτέρ?
Αναμένω γνώμες σας ή αν υπάρχει σχετική ανάρτηση παρακαλώ στείλτε μου το σχετικό λινκ
Ευχαριστώ.....χαιρετώ
Ανδρέας Αμπελόκηποι