Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 201114 χρόνια comment_3579 Όπως θα προσέξατε έχει μπει ένα καινούργιο μενού στο φόρουμ με την ονομασία gallery . Εκεί προτείνω να μπουν φωτό απο τις μηχανές που έχουν τα μέλη επισεις μπορείτε να ανεβασετε και απο άλλες κλασσικές μηχανές φωτο στην αντίστοιχη κατηγορία Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 201114 χρόνια comment_3582 Πως μπορώ να ανεβασω φωτογραφια στην gallery? Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 201114 χρόνια Συγγραφέας comment_3584 [quote author=Βύρωνας link=topic=489.msg4049#msg4049 date=1311540094] Πως μπορώ να ανεβασω φωτογραφια στην gallery? Όταν πας θα δεις την επιλογη add pictures το πατάς απο εκεί θα δεις επιλογη να φορτώσεις φωτο και να διαλέξεις την κατηγορία που θες να την πας Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29, 201114 χρόνια comment_3664 Και πως την σβήνουμε αν θέλουμε από το mygallery? Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29, 201114 χρόνια Συγγραφέας comment_3670 [quote author=bbk link=topic=489.msg4147#msg4147 date=1311963038] Και πως την σβήνουμε αν θέλουμε από το mygallery? Απευθύνεστε στους διαχειριστές Γιατί όμως να τις σβήσουμε ο σκοπός είναι να υπάρχουν εκεί σε κινεί και εύκολη θέα . Δεν βλέπω κανένα να έχει ανεβάσει την καλή του Γιατί ; Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 201114 χρόνια comment_3684 Προσπάθησα να ανεβάσω φωτογραφίες αλλά μου δίνει ένα μήνυμα πως πρέπει να εγκριθούν από τον διαχειριστή για να προβληθούν δημόσια. Επίσης έβαλα δύο φορές την ίδια φωτογραφία γιαυτο ήθελα να τη σβήσω. Αν και νομίζω πως αυτή την επιλογή θα πρέπει να την έχει αυτός που την ανεβάζει. Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 201114 χρόνια Συγγραφέας comment_3685 [quote author=bbk link=topic=489.msg4169#msg4169 date=1312033729] Προσπάθησα να ανεβάσω φωτογραφίες αλλά μου δίνει ένα μήνυμα πως πρέπει να εγκριθούν από τον διαχειριστή για να προβληθούν δημόσια. Επίσης έβαλα δύο φορές την ίδια φωτογραφία γιαυτο ήθελα να τη σβήσω. Αν και νομίζω πως αυτή την επιλογή θα πρέπει να την έχει αυτός που την ανεβάζει. έχετε δικαίο τις φωτό που έχετε ανεβάσει μέχρι τώρα είναι ΟΚ πλέον μπορείτε να ανεβάσετε κατευθείαν τις φωτό χωρίς την έγκριση του admin . ήταν μια επιλογή που μου είχε διαφύγει Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 201114 χρόνια comment_3686 Το λεπον……αν μπορείς σβήσε μου της φωτογραφίες από εδώ. [url=http://www.royalenfieldclub.gr/index.php?action=gallery;cat=1][u][b]galery Royal Enfield[/b][/u][/url] Μετά θα έλεγα να έχουμε την δυνατότητα να φαίνονται όχι όλες μαζί όλων των μελών αλλά ανα συμφορουμιτη που την ανέβασε. Επιμένω στην επιλογή της διαχείρισης του myimages από τον κάθε ένα που ανεβάζει τις φωτογραφίες του ώστε να μπορεί να τις διαχειριστεί και αν κάνει λάθος να μην σε ζαλίζουμε. Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 201114 χρόνια Συγγραφέας comment_3689 [quote author=bbk link=topic=489.msg4171#msg4171 date=1312039399] Το λεπον……αν μπορείς σβήσε μου της φωτογραφίες από εδώ. [url=http://www.royalenfieldclub.gr/index.php?action=gallery;cat=1][u][b]galery Royal Enfield[/b][/u][/url] Μετά θα έλεγα να έχουμε την δυνατότητα να φαίνονται όχι όλες μαζί όλων των μελών αλλά ανα συμφορουμιτη που την ανέβασε. Επιμένω στην επιλογή της διαχείρισης του myimages από τον κάθε ένα που ανεβάζει τις φωτογραφίες του ώστε να μπορεί να τις διαχειριστεί και αν κάνει λάθος να μην σε ζαλίζουμε. [/quote] Δεν υπάρχει η επιλογη το να μπορείς να διαγραφής μόνο τις δικές του ο καθένας . Άρα δεν μπορώ να σας δώσω επιλογη το να μπορείτε να διαγράφεται του οποίου διποτε πιστεύω να με καταλαβαίνεις . Για αυτήν που θες να σβησω γράψε απο κάτω το σχόλιο delete γιατί το link που μου έχεις δώσει με παει σε όλη την gallery Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 201312 χρόνια comment_14870 ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ! 1. ΒΒΚΗ ΑΦΙΕΡΩΜΈΝΗ Η ΦΩΤΟ, ΣΥΝΔYΑΣΜΟΣ ENFIELD KAI TZAKI!( ΜΠΡΑΒΟ aggelos77) Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 201312 χρόνια comment_14871 αυτα ειναι!!!! enfield bullet 350 , στη φωτο triumph thunderbird του 50 σαν αυτη που ειχε ο marlon brando στον ατιθασο και παραδιπλα το τζακι φορος τιμης στον bbk !!!! τι αλλο να ζητησεις !!! Επεξεργάσθηκε Δεκέμβριος 3, 201312 χρόνια από το μέλος χρηστος Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 201312 χρόνια comment_14872 Για να καταλάβουν μερικοί - μερικοί πως πρέπει να φερόμαστε στις μοτοσικλέτες μας. ΕΥΓΕ Άγγελε, του χρόνου να δούμε και τις μπεμπούλες δίπλα στο τζάκι. Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 201312 χρόνια comment_14873 δςν ξερω,,,,,,, αλλα νομιζω οτι η BMW την ανοιξη θα γινει,,,,,,,, ηλιακος !!!!!!!!! :D :D ,,,,,,,,, :D Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 201312 χρόνια comment_14874 Είσαι πολύ φτηνός Γιάννη, την BMW GS1150 (του ακατανόμαστου) την κόβω για φωτοβολταϊκά και πάνω ή ίσως την προκαταβολή.. :tongue0013: Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 201312 χρόνια comment_14875 Αγγελε αυτό ήθελα να κάνω και εγώ αλλά δεν με χωρούσε …μπράβο. …να σας πω την αλήθεια ο ηλιακός είναι μία καλή ιδέα …γιατι όχι…!!! Όσο για τα φωτοβολταικα δεν φτάνουν ούτε για τα χαρτια …έπεσαν πολύ οι τιμες Νίκο …!!! Άσε που δεν έχουν κέρδος…!!! Τον «Μένιο» θα του βάλω καλάθι και θα πουλάω μανιτάρια…!!! Το πρόβλημα είναι πως δεν έχω καταλήξει πως θα γίνει Για πείτε καμιά ιδέα… αυτο είναι λίγο "βαρύ" αλλα φαντακτερο... αυτο είναι νομίζω ότι πρέπει για μεταφορες... ή να κάνω κάτι ποιο ευμετάβλητο... πρωί μανιτάρια και βράδυ πανηγύρια και μαλλί της γριάς...??? χιμ...??? ... αν έχετε καμιά πρόταση θα ήθελα να την δω..!!! ....πάλι το χ...σαμε το θέμα...!!! Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 201312 χρόνια comment_14876 Αγγελε αυτό ήθελα να κάνω και εγώ αλλά δεν με χωρούσε …μπράβο. …να σας πω την αλήθεια ο ηλιακός είναι μία καλή ιδέα …γιατι όχι…!!! Όσο για τα φωτοβολταικα δεν φτάνουν ούτε για τα χαρτια …έπεσαν πολύ οι τιμες Νίκο …!!! Άσε που δεν έχουν κέρδος…!!! Τον «Μένιο» θα του βάλω καλάθι και θα πουλάω μανιτάρια…!!! Το πρόβλημα είναι πως δεν έχω καταλήξει πως θα γίνει Για πείτε καμιά ιδέα… αυτο είναι λίγο "βαρύ" αλλα φαντακτερο... αυτο είναι νομίζω ότι πρέπει για μεταφορες... ή να κάνω κάτι ποιο ευμετάβλητο... πρωί μανιτάρια και βράδυ πανηγύρια και μαλλί της γριάς...??? χιμ...??? ... αν έχετε καμιά πρόταση θα ήθελα να την δω..!!! ....πάλι το χ...σαμε το θέμα...!!! Παρακαλώ πολύ, μην κάνετε τεχνικές ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ συζητήσεις στο shoutbox.GALLERY Ανοίχτε ένα θέμα. :D Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 201312 χρόνια comment_14880 ας όψεται η κρίση που δεν μπορούμε να κυκλοφορούμε ταυτόχρονα και το BULLET και το BMW και έμεινα μόνο το AFRICA. πάντως είναι ωραία τώρα που κάνει κρύο να πίνεις καφέ στο αναμμένο τζάκι και να χαζεύεις το ENFIELD με την καινούργια χρονιά φωτό και με το R60 εντός σπιτιού ζητώντας σας γνώμες για το τελικό αποτέλεσμα καλό χειμώνα σε όλους!!! σήμερα το πρωί η θερμοκρασία ήταν -4 και έκανα 20KM με την μηχανή (την δάγκωσα) Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 201312 χρόνια comment_15010 καλά χριστούγεννα σε όλους τους φίλους του ENFIELD CLUB Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 201312 χρόνια Συγγραφέας comment_15014 καλά χριστούγεννα σε όλους τους φίλους του ENFIELD CLUB Άγγελε πήγενε στο μενου gallery και ανέβασε και εκει την φωτο σου να υπαρχει Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13, 20178 χρόνια comment_52509 Γενικα χαζευω συχνα φωτογραφιες στο google με enfield.. Σημερα ομως ενας δικος μας κατα την δικη μου αποψη,εβγαλε την πιο ομορφη φωτογραφια που εχω δει εως τωρα.. Μηχανη,αυτη που αγαπαμε... Μπρελοκ,η παρεα που μας δενει... Διαδρομη,κι οπως ολοι λενε:Ολα ειναι δρομος... Μπραβο Βυρωνα!! Πραγματικα ΑΦΙΣΑ. Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13, 20178 χρόνια comment_52511 Και για οσους δεν γνωριζουν τον Βυρωνα... ...... Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Μάιος 28, 20206 χρόνια comment_63455 Δεν είναι πιο όμορφο το «κορίτσι» χωρίς τη σέλα του συνεπιβάτη; Τι λέτε; Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Μάιος 28, 20206 χρόνια comment_63457 Αυτή η μοτοσυκλέτα φτιάχτηκε για να είναι μονόσελη! Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 20223 χρόνια comment_73084 Με φόντο τον Ψηλορείτη μπρε κοπέλια. Sent from my YAL-L21 using Tapatalk Αναφορά
Εκεί προτείνω να μπουν φωτό απο τις μηχανές που έχουν τα μέλη επισεις μπορείτε να ανεβασετε και απο άλλες κλασσικές μηχανές φωτο στην αντίστοιχη κατηγορία