Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

HORROR MOVIES

Δημοσιεύτηκε

?WELCOME TO THE DARK SIDE?

undefined                                                                                 undefined

Tο παρων θεμα οπωs καταλαβατε αφιερωνεται στον HORROR κινηματογραφο.

Οσοι θελουν να μοιραστουν ταινιεs τρομου που τουs συγκινησαν η εστω τουs εκαναν ενα κλικ....εδω ειναι το καταλληλο μεροs για να το κανουν!!!

ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑ....ΑΑΑΡΡΡΓΚ.. 

• Απαντήσεις 78
  • Εμφανίσεις 18,3k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Most Popular Posts

• Το «Ghost Stories» είναι μια πολύ πιο βαθιά και ευρηματική ταινία που θα λατρέψετε ανεξάρτητα απ’ το αν είστε φίλος των σπονδυλωτών ταινιών τρόμου. Πρόκειται για μια μοναδική εμπειρία ψυχολογικού τρόμ

• Μιχάλη κατέβηκε και είναι έτοιμη για θέαση μεταμεσονύκτια... Δεν την έχω δει. Είχαμε μια συζήτηση μικρή για τη διαφορά θρίλερ και τρόμου ταινιών, αν κατάλαβα καλά οι ταινίες τρόμου είναι αυτέ

• Εγω παιδες ειμαι κλασομπανιερα, κοτα, πως το λενε... και δεν βλεπω τετοια φοβερα  πραηματα...παρολα αυτα με αρεσει η περιγραφη που κανετε...

ΕΙΚΟΝΕΣ

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε

Την είδα πρόσφατα στο Netflix:

The ritual

MV5BMjAzMzAyMDI4Ml5BMl5BanBnXkFtZTgwODMw

4 φίλοι αποφασίζουν αντί για νορμάλ διακοπές, να κάνουν κάτι πιο περιπετειώδες, όπως πεζοπορία και κατασκήνωση μέσα στα σουηδικά δάση. Έχουν περάσει 6 μήνες από τον θάνατο του 5ου της παρέας, ένα γεγονός που στοιχειώνει τον κεντρικό χαρακτήρα. Περίεργοι ρούνοι και τοτέμ, περίεργοι ήχοι, περίεργα κουφάρια ζώων, περίεργη καλύβα μέσα στο δάσος και σούπερ περίεργη ατμόσφαιρα σε στέλνουν για κακάκια. Επίσης, η "απειλή", που δεν θα πω τί είναι, είναι από μόνη της ένας λόγος για να δεις την ταινία.

Δημοσιεύτηκε
6 ώρες πριν, Ο/Η elifain έγραψε:

σε στέλνουν για κακάκια.

6 ώρες πριν, Ο/Η elifain έγραψε:

Χέσιμο.

Καλύτερα να ουρλιάζεις, δεν χάνεις τον ειρμό της ταινίας..!!:lol10:

Την μάγισσα την έχω δει κι εγώ, ευχάριστο παραμυθάκι.

Tην ιεροτελεστία  την βάζω στο πρόγραμμα, θένξια σας REεεεεεε.

(χθες έκανα διάλειμμα από τις μαυρίλες και είδα το game of thrones) ::):

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
14 ώρες πριν, Ο/Η elifain έγραψε:

The Witch (2016)

thewitch_online_teaser_01_web_large.jpg

1630. Νέα Αγγλία. Παγανισμός. Χέσιμο.

Το είχα κατεβάσει 2 φορές για να το δω και τις 2 το διέγραψα. Κάτι μου έλεγε οτι θα ξενερώσω. Αφου το λες εσυ Jason Voorhees θα κατσω να το δω! 

Δημοσιεύτηκε
Την 14/4/2019 at 8:25 ΜΜ, Ο/Η fantom duck έγραψε:

GREEN ROOM

Η ΤΑΙΝΙΑ βλέπεται με αρκετό ενδιαφέρον

ΜΠΑ..!!

Απορώ που την έχουν βαθμολογήσει με 7, δεν είναι του γούστου μου.

Και δε με ενοχλούν τα αίματα και οι χυμένες συκωταριές αρκεί να υπάρχει πλοκή και σασπένς. 

Την 14/4/2019 at 8:25 ΜΜ, Ο/Η fantom duck έγραψε:

και μπορεί η κεντρική ιδέα μπορεί να είναι σχετικά κοινότυπη, αλλά στην πράξη δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

RE μπας και μου πεσε βαρύ τόσο horror μαζεμένο..? :anger:

Την 12/4/2019 at 10:53 ΠΜ, Ο/Η fantom duck έγραψε:

Οι ταινιεs τρομου δεν δημιουργηθηκαν για το <<βαθυ νοημα>> που ψαχνειs.Αστο εισαι λαθοs κατηγορια. 

Έλα που είμαι απαιτητικός..!! 

Δημοσιεύτηκε
Την 16/4/2019 at 5:37 ΜΜ, Ο/Η fantom duck έγραψε:

Το είχα κατεβάσει 2 φορές για να το δω και τις 2 το διέγραψα. Κάτι μου έλεγε οτι θα ξενερώσω. Αφου το λες εσυ Jason Voorhees θα κατσω να το δω! 

Εγώ είμαι και λίγο ψυχάκιας, μου αρέσουν τα κριάρια.?

Δημοσιεύτηκε
11 ώρες πριν, Ο/Η noe έγραψε:

Έλα που είμαι απαιτητικός..!! 

Μιχάλη δεν πιστεύω να παρεξηγήθηκες, δεν έχει καμία σχέση όταν μια ταινία την βλέπεις στο σινεμά από την τηλεόραση.

Θέλω να πω ότι είναι πολύ διαφορετική η συνολική αίσθηση, η μεγάλη οθόνη σιγοντάρει τις μέτριες ταινίες...:wink:

Και η μάγισσα δεν είναι καλή ταινία, αλλά αυτά είναι προσωπικά γούστα.

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
6 ώρες πριν, Ο/Η noe έγραψε:

Μιχάλη δεν πιστεύω να παρεξηγήθηκες, δεν έχει καμία σχέση όταν μια ταινία την βλέπεις στο σινεμά από την τηλεόραση.

Θέλω να πω ότι είναι πολύ διαφορετική η συνολική αίσθηση, η μεγάλη οθόνη σιγοντάρει τις μέτριες ταινίες...:wink:

Και η μάγισσα δεν είναι καλή ταινία, αλλά αυτά είναι προσωπικά γούστα.

Οχι ρε τρελε παs καλα που θα παρεξηγηθω. Απλα ειναι θεμα γουστου. Την ταινια δεν την ειδα στο cinema,την ειδα στην TV και μου αρεσε.

Ετσι και αλλιωs εχω καταλαβει οτι δεν συμπαθειs ιδιαιτερα τον Αμερικανικο κινηματογραφο,αλλα ουτε τρελενεσαι για τα HORROR. Θα μου εκανε εντυπωσει αν εβλεπα το αντιθετο....χιχιχι!! Εξαλου εχω παρουσιασει αλλεs ταινιεs τιs οποιεs γουσταρεs.

Δημοσιεύτηκε

Η ΚΑΤΑΡΑ!!!

804175428_MV5BMjIxODg1Nzc3NF5BMl5BanBnXkFtZTcwMjM0MjEzMw@@._V1_SY1000_CR006721000_AL_.jpg.654e4ee1fc5165b7943ef78b0431a6ee.jpg

Η αρχική ταινία βγήκε το 2004 αλλά ακολούθησαν το Νο 2 και 3...

Ο ανατριχιαστικός ήχος που κάνει το τερατάκι όταν την πέφτει στους αθώους θα σας σηκώσει την τρίχα κάγκελο...

Σας προκαλώ να τη δείτε μόνοι στο σπίτι, με κλειστά φώτα, δυναμωμένο τον ήχο και φρέσκο πάμπερς...

Δημοσιεύτηκε

THE BLAIR WITCH PROJECT!!!

MV5BNzQ1NDBlNDItMDAyYS00YTI2LTgwMmYtMzAwMzg4NDFlM2ZmXkEyXkFqcGdeQXVyMTQxNzMzNDI@._V1_.jpg.78caf0966b8e9c4619a581c55852446c.jpg

Αφιερωμένο σε αυτούς που τους αρέσουν οι βόλτες της καθημερινής και πηγαίνουν στα δάση και βγάζουν φωτογραφίες/βίντεο... :tongue:

Για να δούμε αν τη δείτε θα ξαναπάτε στο δάσος;;; :halloween-witch:

Δημοσιεύτηκε
17 λεπτά πριν, Ο/Η noe έγραψε:

τREλάθηκες, σειρά προτείνεις..? :lol7:

Αμερικανική σειρά , όχι ότι και ότι. Κάθε σεζόν και μια υπόθεση 

undefined

Δημοσιεύτηκε

Βλέπω @tsoug πιάσαμε τα μονοκάμερα. Οπότε θα προτείνω (ειδικά στον Νόε που του αρέσουν τα ισπανικά) το REC (2007)

Δύο ρεπόρτερ τοπικού καναλιού ακολουθούν μια ομάδα πυροσβεστών στη βραδινή τους βάρδια. Στόχος της live εκπομπής είναι να καταγράψει τις συνθήκες εργασίας των πυροσβεστών και τις καταστάσεις υψηλού κινδύνου που αντιμετωπίζουν στη δουλειά τους. Στην πρώτη κλήση που δέχονται, οι πυροσβέστες πρέπει να σώσουν μια ηλικιωμένη γυναίκα που βρίσκεται παγιδευμένη στο διαμέρισμά της. Ομως κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κάτι πηγαίνει τραγικά στραβά... Παγιδευμένοι μέσα στο κτίριο, οι πυροσβέστες και το τηλεοπτικό συνεργείο έρχονται αντιμέτωποι με μια άγνωστη και θανάσιμη απειλή. Κάτι μοχθηρό και δυσοίωνο εξαπλώνεται ανεξέλεγκτα σε όλο το κτίριο. Οι κανόνες αντιστρέφονται. Τώρα το μόνο που έχει σημασία είναι να κρυφτείς, να επιβιώσεις, να βρεις απεγνωσμένα έναν τρόπο διαφυγής... Και να μην σταματήσεις να καταγράφεις. Μέχρι την τελευταία στιγμή. Ο,τι κι αν συμβεί. Ενα από τα καλύτερα κλειστοφοβικά θρίλερ της δεκαετίας.

rec-2.jpg

Δημοσιεύτηκε

Και για τους εχθρούς του facebook αντιγράφω:

Παράθεση

Το πρώτο και μεγαλύτερο κινηματογραφικό φεστιβάλ τρόμου στην Ελλάδα επιστρέφει!

Μέσα σε αυτά τα 5 χρόνια ζωής του, το Horrorant Film Festival έχει αναγνωρισθεί ως ένα από τα πλέον ανερχόμενα genre fests της Ευρώπης, με το διψασμένο για συναρπαστικές κινηματογραφικές εμπειρίες κοινό να το τιμά κάθε χρόνο με την όλο και μαζικότερη παρουσία του.
Το Horrorant Film Festival “ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ” δε θα μπορούσε να χάσει το φετινό ραντεβού, με την 6η του έκδοση να ενηλικιώνεται και να έρχεται πιο ολοκληρωμένο από ποτέ!

Στο 6ο Horrorant Film Festival “ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ”, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε, όπως κάθε χρόνο, σε πανελλήνια πρεμιέρα πάνω από 25 ελληνικές και διεθνείς Ταινίες Μεγάλου Μήκους, άλλες τόσες Ταινίες Μικρού Μήκους, ενώ δε θα λείπει ούτε το θεματικό αφιέρωμα. Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα θα ανακοινωθούν προσεχώς.

53846712-320002741991329-814412567539403

Να πάμε, πλάκα θα έχει..!!

Ή μήπως οοοοοοοοχι..? :halloweensmiley_21:

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

THE VISIT

the-visit-wallpaper.jpg.2d2eb7c543f1f6f0920b454293091854.jpg                     Ό,τι ξέρετε για τους παππούδες να τα ξεχάσετε…  

To «The Visit» για το οποίο γνωρίζουμε πολύ λίγα αφηγείται την ιστορία δύο αδερφιών (ενός αγοριού και ενός κοριτσιού) που στέλνονται στη απομονωμένη φάρμα των παππούδων τους για ένα ταξίδι, εκεί όπου η παιδική τους ψυχή θα έρθει αντιμέτωπη με ένα τρομακτικό μυστικό που αλλάζει όλα όσα γνωρίζαμε για τη στοργική γιαγιά και τον αγαπημένο μας παππού. Η προειδοποίηση του να μην βγουν από το σπίτι μετά τις 9.30 το βράδυ είναι φυσικά στο κέντρο του μυστηρίου...

Δημοσιεύτηκε
6 ώρες πριν, Ο/Η fantom duck έγραψε:

To «The Visit»

Ωραίο τρειλεράκι, θα τη δω κι αυτή, αρκεί τα πιτσιρίκια να τη γλιτώνουν στο τέλος..:angry6:

Καλά, μη πεις τι γίνεται...:treeswing:

Δημοσιεύτηκε
12 ώρες πριν, Ο/Η noe έγραψε:

Καλά, μη πεις τι γίνεται...

Εεεεεεεε ναι, το φχαριστήθηκα. Και η βροχή στα προτελευταία καθαρτήρια από τα σκατά της πάνας...:more_rain:

Εγγόνια, παππούς, γιαγιά ως υλικό για συνταγή θρίλερ, ψυχολογικού. Το ραπάρισμα στο τέλος να μην υπήρχε.:headbanger:

Ανατροπή και φόβος που πηγάζει από το μυαλό του ανθρώπου :lol7: και όχι το μεταφυσικό. Μου άρεσε @fantom duck.

Χρησιμοποιεί το τέχνασμα με την κάμερα στο χέρι που από μόνο του σε αγχώνει,

τουλάχιστον δεν είναι ζαλιστικό και κουραστικό εν τέλη όπως στο The Blair Witch Project.

Την 18/4/2019 at 10:34 ΜΜ, Ο/Η tsoug έγραψε:

Σας προκαλώ να τη δείτε μόνοι στο σπίτι, με κλειστά φώτα, δυναμωμένο τον ήχο και φρέσκο πάμπερς...

@tsoug να δω πρώτα με τις γιαπωνεζούλες..?

Δημοσιεύτηκε
5 ώρες πριν, Ο/Η noe έγραψε:

Δεν μπορώ να εκφέρω άποψη γιατί δεν έχω δει το made in Japan, αλλά αν κρίνω από το βιντεάκι πρέπει να είναι πιο ερασιτεχνικά τα εφέ του...

αλλά ξέρω γιατί σκέφτεσαι να δεις το γιαπωνέζικο... HONDA lover :love:

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
7 ώρες πριν, Ο/Η noe έγραψε:

Εχω δει το Αμερικανικο αλλα και το Γιαπωνεζικο. Το δευτερο που ειναι και το original ειναι μακραν καλυτερο!! Οποτε Japan λεω εγω.

ΑRIGATO DANIEL SON(KARATE KID)!!!!

Επεξεργάσθηκε από το μέλος fantom duck

Δημοσιεύτηκε
Την 22/4/2019 at 3:16 ΜΜ, Ο/Η noe έγραψε:

Να πάμε, πλάκα θα έχει..!!

......!!!!!!!!

Παράθεση

Εν έτει 2013, ο πρωτοεμφανιζόμενους τότε Αργεντίνος LUCIANO ONETTI, με τη βοήθεια του αδελφού του NICO, τολμάει να αναβιώσει ένα είδος που επί περίπου δύο δεκαετίες φυτοζωεί, παρουσιάζοντας ένα μοντέρνο giallo που τιμάει τις ρίζες του αλλά ταυτόχρονα δε φοβάται να πρωτοτυπήσει, με τη ταινία να κερδίζει επάξια θέσεις και βραβεία στα μεγαλύτερα genre fests.

Το SONNO PROFONDO, πρώτη ταινία της giallo τριλογίας των αδερφών Onetti έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο πλαίσιο του αφιερώματος Focus Latin America 3x3 του 6oυ Horrorant Film Festival.

58419246-336016137056656-370707633434682

Οι πονηροί οι Horrorάδες μόνο τηλεφακό χρησιμοποιούν.

http://www.horrorantfilmfestival.com/2019/04/focus-latin-america-3x3.html?fbclid=IwAR1lg55RtoztH1JxJqevA-0iQNdqe5PZfmbGI2rA0sapOxLEBstXxNRuch8

33.jpg

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

GET OUT

2a249f7342ae03aea1f9604d00bf821c.jpg.5709cb9bfbb845033dc69231fe626915.jpg

Ο Αφροαμερικανός Κρις συνοδεύει τη λευκή κοπέλα του Ρόουζ σε ένα σαββατοκύριακο γνωριμίας με τους γονείς της, στο πατρικό τους σπίτι. Το ταξίδι αναψυχής δεν θα αργήσει να μετατραπεί σε εφιάλτη…

ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ ΓΡΗΓΟΡΑ.....

Το GET OUT! έκανε πρεμιέρα στο Sundance Film Festival στις 24 Ιανουαρίου του 2017. Στις 24 Φεβρουαρίου του ίδιου χρόνου κυκλοφόρησε και στις αμερικανικές αίθουσες, από την Universal Pictures.[5] Η ταινία ως επί το πλείστον έλαβε πολύ θετικές κριτικές, ενώ είχε και πολύ καλές εισπράξεις, εισπράττοντας πάνω από 250 εκατομμύρια δολάρια, με αρχικό μπάτζετ 4.5 εκατομμύρια δολάρια