Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Πρόβλημα και τι Τύπος Μπουζί για EFI?

Δημοσιεύτηκε

ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ 

Πρόσφατα απέκτησα μια BULLET CLASSIC EFI MONT. 2009 

Mου καίει πολύ συχνά το μπουζί. Τι μπορεί να φταίει??

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ  ειναι ο  εγκεφαλος. οσο για το μπθζι αν και επεμενα  στο  διακιδο    για καμποσες  αλλαγες......  επελεξα  μετα     br8es  se   ngk  και   ειμαι οκ!  οταν εχει πλουσιο μιγμα  βλεπε μαυρο μπουζι παιζουμε  σε ποιο θερμο μπουζι  ΑΚΑ    8αρι μπουζι........   την πλουσια καυση την εξυσορροπεισ με   θερμοτερο μπουζι.......  καλοκαιρι  μπορεισ να παιξεισ  και  σε  6αρι.   μονοακιδο  αλλλα  χειμωνα  επιβαλεται 8αρι  μπουζι  ειδικα σε  οσους  δεν εχουν  επαναπρογραμματισμενο εγκεφαλο.  επισης  θαλει ποθ και ποθ  ενα  ανοιγμα στην  εθνικη  με  120-130κμ  ..........εχω  ηδη 65.000κμ  στο κοντερ!!   δοξα το θεο  ολα τα προβληματα τα   αντιμετωπισα ..και συνεχιζω!  long live   royal  enfield   Hellas!

Δημοσιεύτηκε

μια εσυ μια ο Παναγιώτης RE με το Ιμαλάια θα μας κάνετε να παρουμε Enfield...πάλι...!!!:wallbash:

...ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ...!!!:santa-pops-out-chimney-1::beer:

φτουν σανσσσσσσσ!!!:kilian:?

• 5 months later...
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
Την 26/7/2019 at 11:42 ΠΜ, Ο/Η noe έγραψε:

Κώστα συνεχίζεις και βάζεις ακόμα αυτό το μπουζί NGK BPR 6 ES, ποια η συμπεριφορά του?

Αν και δεν είμαι κάτοχος EF I αναθερμαίνω αυτό το θέμα διότι από διασταύρωση πληροφοριών 

προτείνω να MH βάζετε μπουζί με κωδικό WQR8DC που είναι για τις 535 Continental GT  το σωστό μπουζί 

το έχουν δοκιμάσει συνενφιλντάδες και δημιουργεί χειρότερα προβλήματα και από το NGK.

Κάπου το έχω ξαναγράψει, βελτίωση στη σωστή καύση δίνει το μπουζί:

Bosch WR7DDC4 part 572025/B σε κουτάκι Enfield και δε βρίσκεται εύκολα στην αγορά.

Αν δείτε σε φωτογραφίες είναι διάκιδο.

https://www.ebay.com/itm/Royal-Enfield-UCE-B5-C5-EFI-500-Spark-Plug-Bosch-WR7DDC4-Genuine-part-572025-B/132785694100?hash=item1eeaa4e594%3Ag%3AQcIAAOSwHn9boLWE&vxp=mtr&fbclid=IwAR21aag8S0h3oON78ct3lgz6WbdASbdxt9cm8TyH4lGJwoUC_ynZVLgwfhg

s-l1600 (2).jpg

s-l1600.jpg

s-l1600 (1).jpg

RE παίδες έβαλα αυτό το μπουζί που μου πρότειναν από την νέα αντιπροσωπεία, έχώ κάνει 2000 ΚΜ και κανένα πρόβλήμα, δεν κάνει τα σκασίματα και δεν το έχει κάωει ακόμη. Τι να πώ Ιδομεν..