ψάχνω για ένα τιμόνι (σαν το μαμίσιο, χαμηλό και στενό) για bullet 350 (2001) μεταχειρισμένο ή και όχι ... μιας και μετά από service στην αντιπροσωπεία καταλήξαμε ,έχοντας δει ότι όλο το υπόλοιπο μπροστινό σύστημα διεύθυνσης είναι οκ (ευτυχώς ),ότι μάλλον είναι στραβό.... βέβαια μένει να λυθει για να εξακριβωθεί 100%.
Πριν αρχίσω λοιπόν αρχίσω να ψαχνω στο ιντερνετ είπα να ρωτήσω το φόρουμ ... ευχαριστώ!!
Y.Γ. : Μιας και παράλληλα διαβάζω για τα χαρούμενα νέα για το enfield Home , θα ήταν ωραία φάση τέτοια μαστορέματα (όπως αλλαγή τιμονιού...και άλλα), να γίνονται με παρέα, ιδέες, τσιπουράκι, κουβέντα κλπ... εύχομαι λοιπόν σύντομα να είναι εφικτό!! ... και δηλώνω διαθέσιμος όσο μπορώ να βοηθήσω και εγώ από τη μεριά μου...
Καλησπέρα!
ψάχνω για ένα τιμόνι (σαν το μαμίσιο, χαμηλό και στενό) για bullet 350 (2001) μεταχειρισμένο ή και όχι ... μιας και μετά από service στην αντιπροσωπεία καταλήξαμε ,έχοντας δει ότι όλο το υπόλοιπο μπροστινό σύστημα διεύθυνσης είναι οκ (ευτυχώς
),ότι μάλλον είναι στραβό.... βέβαια μένει να λυθει για να εξακριβωθεί 100%.
Πριν αρχίσω λοιπόν αρχίσω να ψαχνω στο ιντερνετ είπα να ρωτήσω το φόρουμ ... ευχαριστώ!!
Y.Γ. : Μιας και παράλληλα διαβάζω για τα χαρούμενα νέα για το enfield Home
, θα ήταν ωραία φάση τέτοια μαστορέματα (όπως αλλαγή τιμονιού...και άλλα), να γίνονται με παρέα, ιδέες, τσιπουράκι, κουβέντα κλπ... εύχομαι λοιπόν σύντομα να είναι εφικτό!! ... και δηλώνω διαθέσιμος όσο μπορώ να βοηθήσω και εγώ από τη μεριά μου...