Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ψάχνω για τιμόνι (RE bullet 350) ...

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα!

ψάχνω για ένα τιμόνι (σαν το μαμίσιο, χαμηλό και στενό) για bullet 350 (2001) μεταχειρισμένο ή και όχι ... μιας και μετά από service στην αντιπροσωπεία καταλήξαμε ,έχοντας δει ότι όλο το υπόλοιπο μπροστινό σύστημα διεύθυνσης είναι οκ (ευτυχώς :thumbsup:),ότι μάλλον είναι στραβό.... βέβαια μένει να λυθει για να εξακριβωθεί 100%. 

Πριν αρχίσω λοιπόν αρχίσω να ψαχνω στο ιντερνετ είπα να ρωτήσω το φόρουμ ...  ευχαριστώ!! :bike:

Y.Γ. :  Μιας και παράλληλα διαβάζω για τα χαρούμενα νέα για το enfield Home :cheers: , θα ήταν ωραία φάση τέτοια μαστορέματα  (όπως  αλλαγή τιμονιού...και άλλα), να γίνονται με παρέα, ιδέες, τσιπουράκι, κουβέντα κλπ... εύχομαι λοιπόν σύντομα να είναι εφικτό!! ... και δηλώνω διαθέσιμος όσο μπορώ να  βοηθήσω και εγώ από τη  μεριά μου... 

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε
40 λεπτά πριν, Giorgos είπε:

Y.Γ. :  Μιας και παράλληλα διαβάζω για τα χαρούμενα νέα για το enfield Home :cheers: , θα ήταν ωραία φάση τέτοια μαστορέματα  (όπως  αλλαγή τιμονιού...και άλλα), να γίνονται με παρέα, ιδέες, τσιπουράκι, κουβέντα κλπ... εύχομαι λοιπόν σύντομα να είναι εφικτό!! ... και δηλώνω διαθέσιμος όσο μπορώ να  βοηθήσω και εγώ από τη  μεριά μου... 

A να, γειά σου..

Επιασες το νόημα ακριβώς!!!!!

Γι αυτο γίνονται όλα αυτά...

Δημοσιεύτηκε

μεσα για το μαστορεμα !!!!!!!! τιμονι λογικα ολο και καποιος θα εχει περισσευμα απο την παρεα !!!!!! εγω θα εχω επισης λιαν συντομως να σου δωσω τζαμπα το δικο μου που φοραω τωρα :thumbsup:,αρκει να περιμενεις λιγες μερες που θελω να βαλω ενα μαυρο που εχω ετοιμο προς τοποθετηση στη δικια μου, αλλιως αν το βιαζεσαι ισως εμφανιστει καποιος απο την παρεα μας να σου δωσει πριν απο εμενα !!!

ετσι θα μου μεινει και το δικο μου ,ως γνησιος Μπεηζανης :lol2:

Επεξεργάσθηκε από το μέλος χρηστος

Δημοσιεύτηκε

Γιώργο αν το βιάζεσαι έχω να σου δώσω το γνήσιο ταυρί της 350άρας μου, τώρα φοράω trial. Το τιμόνι που σου λέει ο Μπεηζανης είναι του σπιτιού μας (Enfield"s home) για όποιον το χρειαστεί μελλοντικά. 

Δημοσιεύτηκε
9 λεπτά πριν, noe είπε:

είναι του σπιτιού μας (Enfield"s home) 

:love: ααααααχχχχ!!!!!! του σπιτιου μας !!!!!!! τι ωραια που ακουγεται !!!!!!!

ποιος θα το φανταζοταν 6 χρονια πριν οταν πρωτοφτιαχνοταν αυτη η φορουμοπαρεα πως θα εφτανε ο καιρος που θα ειχε και φορουμ και σπιτι !!!!!!!

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

χεχεχε τέλεια ! :bike:και στους 2 λέω αρχικά ναι!! γιατί δεν το βιάζομαι και επίσης δεν ξέρω αν διαφέρουν μεταξύ τους τα συγκεριμένα που μου λέτε ?? :blink: , ... βασικά ίσιο θέλω να είναι και ίδιο ή παρόμοιο με αυτό που φοράει  (χαμηλό, και όχι μακρύ) 

άντε και ίσως προλάβουμε να δώσουμε ραντεβού στο enfield's home για μαστόρεμα και μηχανής και σπιτιού! ::):

• 1 month later...
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Καλημέρα! 

συνεχίζοντας τα μαζέματα/ισιώματα της μπούλετ... επανέρχομαι στο θέμα τιμόνι ... 

Νίκο, Χρήστο? ισχύει ακόμη η προσφορά σας? :bike:

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
1 hour ago, noe είπε:

Από μένα ναι.. :thumbsup:

αύριο ισχύει καφές? μηπως βρισκόμασταν που θα έχω ελεύθερο πρωινό ? ... καφε κ μπυρα γιατι θα εχει και καυσωνα... + κουβέντουλα/σεμινάριο πανω από την μηχανή για ηλεκτρολογικά+ανταλλακτικά+απορίες για να μαθαίνουμε εμείς οι νέοι... :blink: :bike:

Επεξεργάσθηκε από το μέλος Giorgos

• 6 months later...
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Hitchcocks%20Motorcycles%20%20%20Handleb

Χρόνια Πολλά σε όλους! 

ανανεώνω την αναζήτησή για το κλασσικό χαμηλό/στενό τιμόνι της 350 (2001), μιας κ μετά την επισκευή της μηχανής λόγω του τρακαρίσματος η αντιπροσωπεία δεν είχε το συγκεκριμένο τιμόνι και από Ινδία που ήρθε πρόσφατα νέα παρτίδα ανταλλακτικών οι Ινδοί δεν έστειλαν... 

αν υπάρχει κάποια διαθεσιμότητα είτε σε original είτε από χιτσκοκ ...

Ευχαριστώ! 

Δημοσιεύτηκε

Βre παρε στο χερι το παλιο και πηγαινε σε ενα μαγαζι με αξεσουαρ και θα βρεις τα παντα με περιπου 30euro.Στο μυαλο σου να ξερεις οτι ειναι 7/8 και το μακρος το γραφει πιο πανω...σε περιπτωση που δεν θες να κρατας το παλιο.

Δημοσιεύτηκε

Αν θες εχω το παλιο το ψιλο του trial.Κι αυτο με τις ιδιες ντιζες μπαινει.Παλι σε περιπτωση που δεν εχεις να κανεις την δουλεια σου.

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
33 λεπτά πριν, Αντωνης Σταθακης είπε:

Αν θες εχω το παλιο το ψιλο του trial.Κι αυτο με τις ιδιες ντιζες μπαινει.Παλι σε περιπτωση που δεν εχεις να κανεις την δουλεια σου.

Ευχαριστώ Αντώνη, στην χειρότερη θα ισιώσω το παλιό μέχρι να βρω ή παραγγείλω... 

Δημοσιεύτηκε

ΩRE, ποιο τιμόνι στραβωσες, αυτό που σου είχα δώσει,  της Electra του ρόκετ;  

Έχω το παλιό ταυρί του 350 να σου δώσω,  αλλά δεν αξίζει ο κόπος βάλε βγάλε,  νομίζω δεν θα σου αρέσει όπως δεν άρεσε κι εμένα. 

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
9 ώρες πριν, noe είπε:

ΩRE, ποιο τιμόνι στραβωσες, αυτό που σου είχα δώσει,  της Electra του ρόκετ;  

Έχω το παλιό ταυρί του 350 να σου δώσω,  αλλά δεν αξίζει ο κόπος βάλε βγάλε,  νομίζω δεν θα σου αρέσει όπως δεν άρεσε κι εμένα. 

Οχι βρε το μαμισιο στραβωσε , το αλλο της ελεκτρα το ειχα βγαλει γιατι δεν δουλευε σωστα η ντιζα συμπλεκτη το εχω φυλαξει για τη λεσχη ....

ναι αυτη τη στιγμη μου αρεσει πολυ το μαμισιο χαμηλο κ στενο

Δημοσιεύτηκε
1 ώρα πριν, Giorgos είπε:

ναι αυτη τη στιγμη μου αρεσει πολυ το μαμισιο χαμηλο κ στενο

Χαχα, το "αυτή τη στιγμή" είναι η κατάλληλη φράση! Πάντα θέλουμε να αλλάζουμε διάφορα!

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Quiz....

Καλησπέρα, εάν έχει κάποιος όρεξη και θέλει να παίξει το "βρες ποιό (τιμόνι) είναι..." θα εκτιμούσα την βοήθεια του γιατί έχω φάει κόλλημα με ένα συγκεριμένο που φοράει μια πολύ όμορφη bullet G2 1960 και είναι στο στυλ που ψάχνω και μιας κ δεν βρίσκω θα πρέπει να παραγγείλω από αγγλια... για την ιστορία ρώτησα τον (πρώην) ιδιοκτήτη της που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο (ο οποίος ζει μεταξύ Κω και Ινδίας!) και επίσης ρώτησα και τον Χιτσκοκ αλλά ο μεν δεν θυμάται (λέει ότι ήταν το original αλλά δεν ξέρει αριθμό ανταλλακτικού) και οι δε μου απάντησαν ότι δεν μπορούν να καταλάβουν από τις φωτό πιο είναι από αυτά που διαθέτουν (μου είπαν οτι οι Bullet 1960 φορούν αυτό : 44780 (sport handlebar) αλλά δεν νομίζω ... " HANDLEBAR, 630mm Long, 50mm Rise "

image001_zpsbsz99j6w.jpg

Το τιμόνι που ψάχνω να ταυτοποιήσω είναι αυτό 

και φωτό εδώ.... http://omimages.net/index_files/Page10537.htm

είναι σίγουρα χαμηλό τιμόνι, το ανοιγμά του φαίνεται μεσαίο αλλά ... ποιό είναι ?

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

...βεβαια καλοδεχούμενες και γνώμες εάν ταιριάζει ένα τέτοιο τιμόνι σε μπούλετ του 2001 κλπ...

Δημοσιεύτηκε

Εμένα γιατί μου μοιάζει ίδιο με αυτό που έχεις στα χέρια σου? (της Electra, ίδιο και με της Bullet 500 2007).

Αν δεν σου φτάνουν οι ντίζες κόψτο ισομετρικά στις άκρες. Γιατί αν πάρεις καινούργιο τιμόνι πως ξέρεις ότι θα σου κάνουν οι ντίζες.

Εγώ στη θέση σου θα κρατούσα το τιμόνι και θα έψαχνα να προσαρμόσω ντίζες.

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
8 λεπτά πριν, noe είπε:

Εμένα γιατί μου μοιάζει ίδιο με αυτό που έχεις στα χέρια σου? (της Electra, ίδιο και με της Bullet 500 2007).

Αν δεν σου φτάνουν οι ντίζες κόψτο ισομετρικά στις άκρες. Γιατί αν πάρεις καινούργιο τιμόνι πως ξέρεις ότι θα σου κάνουν οι ντίζες.

Εγώ στη θέση σου θα κρατούσα το τιμόνι και θα έψαχνα να προσαρμόσω ντίζες.

νομίζω ότι δεν μοιάζουν αλλά θα το ξανακοιτάξω... για τις ντίζες όταν παραγγείλω το (όποιο) τιμόνι θα ρωτήσω τον χιτσκοκ, σου λέει αν χρειάζονται αλλαγή ή όχι...

Δημοσιεύτηκε

Λογικα ειναι το ιδιο τιμονι με αυτο που εχεις ή αλλιως ειναι το πιο μακρυ.Μην σε μπερδευει.Η διαφορα ειναι στους διακοπτες...Ο Χριστος εχει αυτους τους διακοπτες κι αν το δεις φαινετε οπως το βιντεο!

Δημοσιεύτηκε

Επίσης παίζει ρόλο και η κλίση, πόσο μπροστά ή πίσω το έχει φέρει. Μπορεί αυτό να σε κάνει να νομίζεις πως είναι διαφορετικό τιμόνι!

• 3 months later...
Δημοσιεύτηκε

Η αγγελία ζήτησης κλειδώνεται, ο φίλος Γιώργος βρήκε τιμόνι..:thumbsup:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα έχει πλέον κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακολουθείται από 0

• Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένοι χρήστες που βλέπουν αυτή τη σελίδα.

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.