Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2025Νοε 12 comment_88639 Ποιο είναι το βασικό πλαφόν του service των 20000km για το Hunter στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία προκειμένου να ισχύει η εγγύηση..; Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2025Νοε 12 comment_88640 Πιστεύω ότι ήταν και το 10000 δεν αλλάζει κάτι , βαλβίδες λάδια φίλτρο και έλεγχο . Εκτός εάν χρειάζεσαι και φρένα (που δεν νομίζω) Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2025Νοε 13 Συγγραφέας comment_88641 8 ώρες πριν, Ο/Η Nikoss Rocket έγραψε:Πιστεύω ότι ήταν και το 10000 δεν αλλάζει κάτι , βαλβίδες λάδια φίλτρο και έλεγχο . Εκτός εάν χρειάζεσαι και φρένα (που δεν νομίζω) Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2025Νοε 13 comment_88643 Δεν νομίζω κάτι πολύ ακριβό.Προτίμησε το Classic Moto Restore στο Περικλή Παπαμιχαήλ στους Αγίους Αναργύρους.Ο πιο καλός και ο πιο φτήνος εξουσιοδοτημένος!¨ολοι εκεί πάνε Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2025Νοε 13 Συγγραφέας comment_88645 5 λεπτά πριν, Ο/Η andrew έγραψε:Δεν νομίζω κάτι πολύ ακριβό.Προτίμησε το Classic Moto Restore στο Περικλή Παπαμιχαήλ στους Αγίους Αναργύρους.Ο πιο καλός και ο πιο φτήνος εξουσιοδοτημένος!¨ολοι εκεί πάνεΓια τους αδελφούς Κατσιγιάννη στο Χαλάνδρι υπάρχουν σχόλια...; Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2025Νοε 13 comment_88646 34 λεπτά πριν, Ο/Η Γιάννης8 έγραψε:Για τους αδελφούς Κατσιγιάννη στο Χαλάνδρι υπάρχουν σχόλια...;Εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω κάτι για αυτούς. Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2025Νοε 13 comment_88647 Το κόστος είναι κάτι σχετικό , κανένας δεν πέρνει τα ίδια . Πόσα είχες δώσει για το σέρβις στα 10000 χιλ; Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2025Νοε 13 Συγγραφέας comment_88649 9 ώρες πριν, Ο/Η Nikoss Rocket έγραψε:Το κόστος είναι κάτι σχετικό , κανένας δεν πέρνει τα ίδια . Πόσα είχες δώσει για το σέρβις στα 10000 χιλ;Δεν ήταν στα χέρια μου το μηχανάκι στα 10000km.Το είχε κάνει ο προκάτοχος..Ρωτάω γιατί αν είναι κανένα 200άρι που έχω ακούσει, είναι κοροϊδία για να μην πω εκμετάλλευση λόγω εγγύησης..!!!Γιατί μιλάμε για ένα μηχανάκι μονοκύλινδρο, αερόψυκτο,πάναπλο..!!!Κάτι που μπορώ να κάνω μόνος μου και να γουστάρω κιόλας..!!!Καλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν λέτε τι έχετε πληρώσει, για να το επαληθεύσω και να δω τι θα κάνω...Και το κόστος από εξουσιοδοτημένα συνεργεία που κάνουν συγκεκριμένα πράγματα, δεν είναι καθόλου σχετικό..!Πρέπει να είναι συγκεκριμένο!!!! Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14, 2025Νοε 14 comment_88651 20 ώρες πριν, Ο/Η Γιάννης8 έγραψε:Δεν ήταν στα χέρια μου το μηχανάκι στα 10000km.Το είχε κάνει ο προκάτοχος..Ρωτάω γιατί αν είναι κανένα 200άρι που έχω ακούσει, είναι κοροϊδία για να μην πω εκμετάλλευση λόγω εγγύησης..!!!Γιατί μιλάμε για ένα μηχανάκι μονοκύλινδρο, αερόψυκτο,πάναπλο..!!!Κάτι που μπορώ να κάνω μόνος μου και να γουστάρω κιόλας..!!!Καλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν λέτε τι έχετε πληρώσει, για να το επαληθεύσω και να δω τι θα κάνω...Και το κόστος από εξουσιοδοτημένα συνεργεία που κάνουν συγκεκριμένα πράγματα, δεν είναι καθόλου σχετικό..!Πρέπει να είναι συγκεκριμένο!!!!Εγώ προσωπικά το πήγαινα πάντοτε σε έναν δικό μου μηχανικό . Πάνω από 110€ δεν πλήρωσα ποτέ . Τώρα αν αναλογιστείς ότι 3 λίτρα λάδι (2,2λιτ θέλεις) κάνουν (χοντρικά) από 36 έως 45€ , το Services kit αν το πάρεις μόνος σου υπολόγιζε κοντά στα 40€ (εδώ άντε βαριά να σου πούνε 45€ ?) από εκεί και πέρα είναι τι θα σου πάρει ο μάστορας , βαριά 50€ πιστεύω . Άρα υπολόγιζε από 100€ έως 140€ max. Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14, 2025Νοε 14 Συγγραφέας comment_88652 Α2 ώρες πριν, Ο/Η Nikoss Rocket έγραψε:Εγώ προσωπικά το πήγαινα πάντοτε σε έναν δικό μου μηχανικό . Πάνω από 110€ δεν πλήρωσα ποτέ . Τώρα αν αναλογιστείς ότι 3 λίτρα λάδι (2,2λιτ θέλεις) κάνουν (χοντρικά) από 36 έως 45€ , το Services kit αν το πάρεις μόνος σου υπολόγιζε κοντά στα 40€ (εδώ άντε βαριά να σου πούνε 45€ ?) από εκεί και πέρα είναι τι θα σου πάρει ο μάστορας , βαριά 50€ πιστεύω .Άρα υπολόγιζε από 100€ έως 140€ max.Τα λάδια που παίρνει το Hunter μαζί με το φίλτρο στην αλλαγή είναι 1,7ml.2,2 παίρνει στο πρώτο γέμισμα,ή μετά από γενική επισκευή! Άρα χρειάζονται 2 λίτρα..Ο μάστοράς σου αν σου έβαζε 2,2 λίτρα, είναι μισό λίτρο παραπάνω... 34% δηλαδή!Ότι χειρότερο για το μοτέρ!Δες το λίγο... Αναφορά
Ποιο είναι το βασικό πλαφόν του service των 20000km για το Hunter στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία προκειμένου να ισχύει η εγγύηση..;