Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25, 201511 χρόνια comment_22758 ''Ανδρεα μη μασας όλα θα πάνε καλα...άλλωστε υπάρχει πλέον μεγάλη τεχνογνωσία περι του θέματος...!!! ...πάνε έκει που θα σε κάνει κλικ και θα σου δώσει την μέγιστη εμπιστοσύνη... ...όμως μη ξεχνας πως θα πρέπει να αφιερώσης και λίγο χρόνο να είσαι απο παν και να έχεις και την επητήρηση της εργασίας...'' Aυτό το μήνυμα του BBKη με προέτρεψε να ανοίξω νέο θέμα... Με το καλό αρχές Απρίλη θα ξεκινήσουν οι εργασίες... Πρώτο βήμα αγορά φλατζών από το Χίτσκοκ... Οι εργασίες που θα γίνουν είναι ξεκαρβούνιασμα και αλλαγή φλατζών πάνω-κάτω... Άμα χρειαστεί αφού μετρηθούν ίσως αλλαχτούν και ελατήρια πιστονιού... Ώστε μετά το Πάσχα να ξεκινήσουν οι εργασίες... :thumbsup: Επεξεργάσθηκε Μάρτιος 25, 201511 χρόνια από το μέλος andrew Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24, 20206 χρόνια Συγγραφέας comment_62815 Παράσαμε ένα όμορφο διήμερο οι δύο μας με καθαρισμούς και γυαλίσματα! Η μέτρια ποιότητα των μετάλλων αλλά και χρωμίωσης απαιτούν 2 φορές το χρόνο περιποίηση με αλοιφές για να υπάρχει αυτό το αποτέλεσμα μετά από 19 χρόνια στους δρόμους! Να αναφέρω για όσους δεν γνωρίζουν είναι το Bullet 350cc μοντέλο 2001 με εργοστασιακή πατέντα που το δεξί σασμάν με ένα μοχλικό σύστημα 'έφερνε' το λεβιέ στην αριστερή πλευρά .Αυτή η πατέντα έγινε από το 2000 μέχρι το 2003 περίπου λόγω ζήτησης τότε για αριστερό σασμάν. Οι μοτοσυκλέτες αυτές ήταν για εξαγωγή σε Αμερική και Καναδά οι περισσότερες. 61.000 χλμ on the clock που λένε και οι Βρετανοί με ένα ξεκαρβούνιασμα,στα 20 έτη!Αποτελεί ένα από τα πιο αξιόπιστα μοντέλα της εταιρίας μέχρι τώρα.Αυτά από ένα εν ενεργεία κάτοχο 15 συναπτών ετών Royal Enfield.. Να αναφέρω ότι υπάρχει περιπτώση φίλου με 350άρι που το πούλησε στα 90.000χλμ χωρίς κανένα πρόβλημα με ένα ξεκαρβούνιασμα στα 40.000χλμ & ένα 80.000χλμ. Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25, 20206 χρόνια comment_62818 Και εγώ το 2012 στα 15.000 το πήγα για ένα απλό ξεκαρβιουνιασμα στην αντιπροσωπεία μου άλλαξαν ελατήρια χωρίς λόγο και με έσκισαν κανονικά να καίει λάδια κλπ μην τα αναφέρω τα ξέρετε . Bullet 500 του 2008 αγορασμενη καινούργια .Στο ξεκαρβιουνιασμα δεν χρειαζόταν αλλαγή ελλατηριων αλλά τα άλλαξαν και τα χρέωσαν και 40 ευρώ.Εμπας περίπτωση συνεχίζω να οδηγώ την Ενφιλντ μου παρόλες τις αντιξοότητες και ένα πράγμα θα πω μην πέσεις στα χέρια μάπα μηχανικου την εβαψες.Οσο για το θρυλικό 350 του Ανδρέα όσο νιώθει ότι έχει δύναμη η μηχανή να μην κάνει τίποτα , άλλωστε του μυστικό στα Ενφιλντ είναι η γλυκειά οδήγηση και όποτε φτάσεις στον προορισμό.Τα 350 είναι γεγονός ότι είναι πιο αξιόπιστα από τα 500.Κλεινοντσς ενφιλνταδες Ενφιλντ και ξερό ψωμί!! Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25, 20206 χρόνια Συγγραφέας comment_62819 45 λεπτά πριν, Ο/Η kimon delios έγραψε: Και εγώ το 2012 στα 15.000 το πήγα για ένα απλό ξεκαρβιουνιασμα στην αντιπροσωπεία μου άλλαξαν ελατήρια χωρίς λόγο και με έσκισαν κανονικά να καίει λάδια κλπ μην τα αναφέρω τα ξέρετε . Bullet 500 του 2008 αγορασμενη καινούργια .Στο ξεκαρβιουνιασμα δεν χρειαζόταν αλλαγή ελλατηριων αλλά τα άλλαξαν και τα χρέωσαν και 40 ευρώ.Εμπας περίπτωση συνεχίζω να οδηγώ την Ενφιλντ μου παρόλες τις αντιξοότητες και ένα πράγμα θα πω μην πέσεις στα χέρια μάπα μηχανικου την εβαψες.Οσο για το θρυλικό 350 του Ανδρέα όσο νιώθει ότι έχει δύναμη η μηχανή να μην κάνει τίποτα , άλλωστε του μυστικό στα Ενφιλντ είναι η γλυκειά οδήγηση και όποτε φτάσεις στον προορισμό.Τα 350 είναι γεγονός ότι είναι πιο αξιόπιστα από τα 500.Κλεινοντσς ενφιλνταδες Ενφιλντ και ξερό ψωμί!! Έμπλεξες Κίμωνα με μία αλεπού και ένα ανίδεο...Τα έχουμε ξαναπεί! Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 20206 χρόνια Συγγραφέας comment_62877 Μικρή βόλτα με πρόφαση το σούπερ μάρκετ! Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 20206 χρόνια comment_62880 23 ώρες πριν, Ο/Η andrew έγραψε: Μικρή βόλτα με πρόφαση το σούπερ μάρκετ! Και που είναι η σακούλα του σούπερ μάρκετ??? @noe κόψ' του μια των 150 ευρώ Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 20232 χρόνια comment_75624 Πέρσυ τον Οκτώβρη, όντας νέος κάτοχος και μη γνωρίζοντας σε τι κατάσταση την είχε ο προηγούμενος(μέσα μου ήξερα βέβαια) έκανα κι εγώ ξεκαρβουνιασμα και αλλαγή φλαντζών. Στα 23.000 χλμ. Όπως θα δείτε στην φώτο είχε αρκετή δουλίτσα ο μηχανικός. Ευτυχώς όλα καλά, δεν χρειάστηκαν ελατήρια και η μοτοσικλέτα πραγματικά αναγεννήθηκε από τότε... Αναφορά
''Ανδρεα μη μασας όλα θα πάνε καλα...άλλωστε υπάρχει πλέον μεγάλη τεχνογνωσία περι του θέματος...!!!
...πάνε έκει που θα σε κάνει κλικ και θα σου δώσει την μέγιστη εμπιστοσύνη...
...όμως μη ξεχνας πως θα πρέπει να αφιερώσης και λίγο χρόνο να είσαι απο παν και να έχεις και την επητήρηση της εργασίας...''
Aυτό το μήνυμα του BBKη με προέτρεψε να ανοίξω νέο θέμα...
Με το καλό αρχές Απρίλη θα ξεκινήσουν οι εργασίες...
Πρώτο βήμα αγορά φλατζών από το Χίτσκοκ...
Οι εργασίες που θα γίνουν είναι ξεκαρβούνιασμα και αλλαγή φλατζών πάνω-κάτω...
Άμα χρειαστεί αφού μετρηθούν ίσως αλλαχτούν και ελατήρια πιστονιού...
Ώστε μετά το Πάσχα να ξεκινήσουν οι εργασίες... :thumbsup:
Επεξεργάσθηκε από το μέλος andrew