Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 20241 χρόνο comment_82260 Σήμερα βλέπουμε μια ολοκληρωμένη όψη του νέου Royal Enfield Scrambler 650 που σύντομα θα παρουσιαστεί ! Φορώντας τον γνωστό και δοκιμασμένο κινητήρα των 650cc από το Interceptor/Super Meteor & Shotgun. Πως σας φαίνεται; Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 20241 χρόνο comment_82292 Από τις υπάρχουσες εικόνες δεν μπορείς ακόμη να συμπεράνεις , το 650 (μοτερ) δε ποτε δεν μου άρεσε εμφανισιακά (το θεωρώ άσχημο) Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 20241 χρόνο comment_82293 Εμένα με χαλάει αρκετά αυτό το "βρήκαμε παπά να θάψουμε 5-6". Ένας κινητήρας , 3-4 μοντέλα. Η εταιρεία ναι μεν εκσυγχρονίζεται, όμως τα μοντέλα δεν είναι τόσο χαρακτηριστικά πλέον... Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 20241 χρόνο comment_82307 12 ώρες πριν, Ο/Η elifain έγραψε: Εμένα μου αρέσει!!! Εσυ είσαι ανομαλος . Χαχαχαχα Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 20241 χρόνο comment_82308 13 ώρες πριν, Ο/Η Antonis Avgoullas έγραψε: Εμένα με χαλάει αρκετά αυτό το "βρήκαμε παπά να θάψουμε 5-6". Ένας κινητήρας , 3-4 μοντέλα. Αυτό το έκανε ανέκαθεν και με τους παλιούς κινητήρες . Πχ το 500 & 359 το φόραγε και η classic και το bullet . Της Electra το 500 το φόραγε και το thunderbird Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 20241 χρόνο Συγγραφέας comment_82310 Αυτή η εξάτμιση προς τα κάτω σε συνδυασμό με το προστατευτικό στο αρχικό της εξάτμισης είναι χάλια. 'Ημαρτον και αυτοί οι Ινδοί,δεν μπορούνε απλά να αντιγράψουν το Triumph Scrambler? Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 20241 χρόνο comment_82314 Ευελπιστώ σε μια διάταξη οπου ο τραχύς και brutal κινητήρας των 650cc να είναι πιο ελαστικός στο τερέν που προορίζεται. Θα είναι βαρύ από την μία , απολαυστικό από την άλλη. Σε αναμονή των test ride οταν ερθουν κοντά μας!! Αναφορά
Σήμερα βλέπουμε μια ολοκληρωμένη όψη του νέου Royal Enfield Scrambler 650 που σύντομα θα παρουσιαστεί !
Φορώντας τον γνωστό και δοκιμασμένο κινητήρα των 650cc από το Interceptor/Super Meteor & Shotgun.
Πως σας φαίνεται;