Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Εξουσιοδοτημένα Service RE Αθήνα

Δημοσιεύτηκε

Αγαπητοί/ες φίλοι/ες, γειά χαρά, καλή χρονιά!

Ζητώντας από την Muvus τη λίστα με τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία για RE στην Αθήνα, έλαβα τα παρακάτω:

Papamichail Periklis Smoto (Fokianos S. Stamatios) Mermigkas Eleftherios Katsigiannis Service Pandis Team (Afoi Th. Katsandri OE) Action Bikes (Efstathiou Konstantinos) Fanmotorcycles (Stromatias)
Athens Athens Athens Athens Athens Athens Athens
Agiou Panteleimonos 14, Agioi Anargiroi, 13561 Athinon Ave. 405, Egaleo, 12243 Georgiou Mponanou 4, Athens, 11527 Irakleitou 14-16, Chalandri (Patima), 15238 Teo & Samis 13, Patisia, 11142 Tirteou 3, P. Faliro, 17564 Ir. Politechniou 8, Ilioupoli, 16341
2108316317 2105821869 2107758193 2130281496 2102925502 2109410121 2109955451

Έχει κάποιος/α εμπειρία από Μέρμηγκα & Fanmotorcycles;

Είναι και οι 2 κοντά μου...

Ευχαριστώ πολύ

Επεξεργάσθηκε από το μέλος Μάνος

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε

Πως μπορούμε να ζητήσουμε μια πλήρη λίστα, ωστε να ξέρουμε και σε περίπτωση ταξιδιών που να απευθυνθούμε;

Στην ερώτηση σου τώρα, από τον Μέρμηγκα είχα πάρει κάποια ανταλλάκτικα πριν απο περίπου 2 χρόνια, για άλλη μάρκα. Δεν έκανε κάποια εργασία στην μηχανή μου, αλλά η εξυπηρέτηση στο εμπορικό κομμάτι ήτανε άψογη. 

Δημοσιεύτηκε
15 ώρες πριν, Ο/Η Μάνος έγραψε:

Αγαπητοί/ες φίλοι/ες, γειά χαρά, καλή χρονιά!

Ζητώντας από την Muvus τη λίστα με τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία για RE στην Αθήνα, έλαβα τα παρακάτω:

Papamichail Periklis Smoto (Fokianos S. Stamatios) Mermigkas Eleftherios Katsigiannis Service Pandis Team (Afoi Th. Katsandri OE) Action Bikes (Efstathiou Konstantinos) Fanmotorcycles (Stromatias)
Athens Athens Athens Athens Athens Athens Athens
Agiou Panteleimonos 14, Agioi Anargiroi, 13561 Athinon Ave. 405, Egaleo, 12243 Georgiou Mponanou 4, Athens, 11527 Irakleitou 14-16, Chalandri (Patima), 15238 Teo & Samis 13, Patisia, 11142 Tirteou 3, P. Faliro, 17564 Ir. Politechniou 8, Ilioupoli, 16341
2108316317 2105821869 2107758193 2130281496 2102925502 2109410121 2109955451

Έχει κάποιος/α εμπειρία από Μέρμηγκα & Fanmotorcycles;

Είναι και οι 2 κοντά μου...

Ευχαριστώ πολύ

Μάνο καλημέρα.

Fan Moto Στρωματιάς απαράδεκτοι επιοικώς.Δεν τους ενδιαφέρουν τα σέρβις ,βάλανε παραπάνω λάδι σε φίλο και είναι άσχετοι.Μένω εδώ δεν λέω παραπάνω...

Για Μέρμυγκα έχω ακούσει καλές κριτικές.Θα το πήγαινα εκεί από τους 2.

Για Περικλή Παπαμιχαήλ θα σου πρότεινα στους Αγίους Αναργύρους.Ο ποιο οικονομικός στην Αττική και κλείνεις ραντεβού και στο κάνει επιτόπου το σέρβις.Ούτε να αφήνεις μηχανές εκεί ούτε τίποτα.

• 1 year later...
Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα,

Δεν ξέρω αν είναι πλήρης η λίστα, είναι και ο Athens Racing Center Chronopoulos στο Κουκάκι.

Για εκτός Αθηνών τι κάνουμε αν μας προκύψει τίποτα σε ταξίδι;

Δημοσιεύτηκε
5 ώρες πριν, Ο/Η Odys έγραψε:

Για εκτός Αθηνών τι κάνουμε αν μας προκύψει τίποτα σε ταξίδι;

φωνάζεις την οδική να σε πάει στο πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο (στην 3της εγγύηση έχεις και δωρεάν οδική)

• 6 months later...
Δημοσιεύτηκε

Έχει κανείς να προτείνει μαγαζί απ' όπου προμηθευόμαστε καπελότα βαλβίδων;

Συγκεκριμένα θέλω για το Himalayan 450 (8.9mm διάμετρος). Αν δεν βρίσκουμε original, τουλάχιστον παίζουν πολλά aftermarket σε αυτή τη διάμετρο.

Ευχαριστώ

• 2 εβδομάδες πριν...
Δημοσιεύτηκε
Την 22/5/2026 at 4:21 ΜΜ, Ο/Η Odys έγραψε:

Έχει κανείς να προτείνει μαγαζί απ' όπου προμηθευόμαστε καπελότα βαλβίδων;

Συγκεκριμένα θέλω για το Himalayan 450 (8.9mm διάμετρος). Αν δεν βρίσκουμε original, τουλάχιστον παίζουν πολλά aftermarket σε αυτή τη διάμετρο.

Ευχαριστώ

Συνήθως όλοι οι μάστορες έχουν καπελοτα, ορίτζιναλ δεν νομίζω να σου πω την αλήθεια εμένα ο δικός μου έχει να σετ σε κουτί με διάφορα μεγέθη από τι έχω δει

Αν το βάλεις στο search θα σου βγάλει ακόμη και στον skroutz

Επεξεργάσθηκε από το μέλος Nikoss Rocket