Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Hunder 350 vs himalayan

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σε ολους.μετα από ενα test drive που έκανα στο hunder εντελώς τυχαία. μου άρεσε. ο θορυβος του μοτέρ.το ρετρό στυλ η ποιότητα κατασκευής κτλ.δεν είχα ποτέ royal enfield μοτο.τις έβλεπα και μου ήταν αδιάφορες.και ότι ήταν αναξιοπιστες σε βάθος χρόνου.(ολες μου οι μοτο ήταν Japan)..μετά κατά τύχη είδα το himalayan στο YouTube και το οδοιπορικο της itsyboots.εκει μου κέντρισε το himalayan το ενδιαφέρον..βρηκα μέσω ενός γνωστού ένα και το έκανα test drive.εν σύγκριση με το hunder μου φανηκε το hunder λίγο ποιο ποιοτικό.το δούλεμα

Του μοτερ του hunder ποιο πορωτικο. του himalayan σαν να ήταν ποιο θορυβώδες. όχι ότι δεν μου άρεσε  και του himalayan.στο δρόμο είδα ελάχιστες διάφορες στο θέμα ροπής και τελικής.ψαχνοντας διαφορά post έχω εντοπίσει προβλήματα.  βλάβες μικρες η μεγαλες σχετικα με το himalayan.αλλα και ευχαριστημένους κατόχους..με το hunder δεν εντόπισα βλάβες κτλ.ειμαι  λοιπον σε δίλημμα ποιο από τα δυο Να διαλέξω κι αν ναι.θα έχω υποστήριξη ανταλακτικα αναλωσιμα κτλ?η χρήση  θα ειναι σε πόλη εκδρομουλες της ταξεως των 150χλμ πηγαινε ελα.και σχετικα απλή διέλευση χωματόδρομο αν τύχει.ευχαριστω πολύ και πάντα ορθιοι

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε

Αν και δεν έχω το Himalayan δες εδω μια ανασκόπηση για την hunter και ίσως σε βοηθήσει , με τα λεγόμενα σου μια χαρά θα ικανοποιηθείς.

Αν έχεις υπομονή και τα δυο μοντέλα πάνε σε 450cc και μάλλον υδρόψυκτα δες εδω & εδω.

Λόγο που αναφέρεις και χωματακι θα έριχνα μια μάτια και στο scram.

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
1 ώρα πριν, Ο/Η Nikoss Rocket έγραψε:

Αν και δεν έχω το Himalayan δες εδω μια ανασκόπηση για την hunter και ίσως σε βοηθήσει , με τα λεγόμενα σου μια χαρά θα ικανοποιηθείς.

Αν έχεις υπομονή και τα δυο μοντέλα πάνε σε 450cc και μάλλον υδρόψυκτα δες εδω & εδω.

Λόγο που αναφέρεις και χωματακι θα έριχνα μια μάτια και στο scram.

Ευχαριστώ.το scram δεν μου πολυαρεσει..καλύτερα μ αρέσει το hunder αλλά με ελκύει κα ο ποιο πολυχριστικος χαρακτήρας του himalayan 

Δημοσιεύτηκε

Η επιλογή είναι δική σου ανάλογα με την χρήση που κάνεις, εάν πηγαίνεις και χώμα Imalaya το Hunder είναι περισσότερο μοτό πόλης. 

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
11 ώρες πριν, Ο/Η kimon delios έγραψε:

Η επιλογή είναι δική σου ανάλογα με την χρήση που κάνεις, εάν πηγαίνεις και χώμα Imalaya το Hunder είναι περισσότερο μοτό πόλης. ..ευχαριστώ πολυ

Επεξεργάσθηκε από το μέλος Mpimpos

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Καλησπέρα παιδιά ευχαριστώ πολύ σε όσους απάντησαν.τελικα με κέρδισε η πολυχριστικοτητα και ο εκδρομικός χαρακτήρας του himalayan.εκλεισα ένα σε χρώμα granite black 

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
5 λεπτά πριν, Ο/Η stelios-thess έγραψε:

Πολύ καλή επιλογή για την χρήση που το θέλεις, καλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα να έχεις! 

Ευχαριστώ πολύ.. λίγο άγχος έχω στο κομμάτι αξιοπιστία επειδή δεν γνωρίζω την μάρκα αλλά πιστεύω θα μου περάσει 

Δημοσιεύτηκε

Κι εγώ έχω αυτό το άγχος όπως επίσης κι αυτό με τα εξουσιοδοτημένα service. Ελπίζω να μας δικαιώσει η επιλογή μας. 

• 5 εβδομάδες πριν...
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Καλησπέρα παιδιά.. την περίοδο στρωσίματος ακολουθήσατε το manual?η πρωτη μεχρι 15χλμ και η δευτερα μεχρι 25  οπως γραφει νομίζω  ειναι πολυ αργα.στα πρώτα 500χλμ μετά το πρώτο service αφού έχει κόκκινο στις 6500. μέχρι 3000 να πηγαινει νομίζω είναι καλά.και μετα τσ 500χλμ μεχρι 3500 ανεξερετως χλμ.τι γνώμη εχετε.μιλαμε για το hymalayan 

Επεξεργάσθηκε από το μέλος Mpimpos