Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Service σε εξουσιοδοτημένο Συνεργειο

Δημοσιεύτηκε

Με αφορμή μια κουβέντα που έγινε στο fb με τιμή που πλήρωσε ένας κάτοχος Royal Enfield στο πρώτο services.

Αν και δεν έχω ανάλογη εμπορία όμως κατά καιρούς διαβάζω μέλη και μη το τι έχουν πληρώσει σε επίσημο Συνεργειο Royal Enfield για services , πιστεύω ότι είμαστε σε καλό επίπεδο τιμών .

Παρακάτω μια αποδείξει το τι πλήρωσε μέλος  για πρώτο  services στην Γερμανία για Royal Enfield meteor 350 στα 600 χιλ.

Το services περιλαμβάνει λάδια φίλτρο λαδιού έλεγχο σφιξιματων.

4B0C4174-E72A-4CEC-AA31-471F8D0F202A.jpeg.27d41e65b58ba3c8d009e7fc336ea6dd.jpeg

Θα ήθελα να διαβάσω την άποψη σας.

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα! Νίκο και στήν υπόλοιπη παρέα ! Δεν αμφιβάλω οτι πλήρωσε τόσα χρήματα  ο φίλος μας !  Αλλά προς  θεού μην το λάβετε υπό ψιν σας σαν συγκριτικό !  Αυτή την  απόδειξη(Rechnung) στο χωριό μας το λέμε ( σφαξέ με Πασά μου να Αγιάσω)! Είπαμε ειναι ακριβη η Γερμανία αλλά όχι και έτσι ! Βέβαια αν ο φίλος μας έχει εισόδημα Ιατρού (80-100 χιλιαδες το χρόνο), τότε έπρεπε να αγορασει μια Harley oxi RE!

Υ.Γ1.Μού κάνει εντύπωση που η απόδειξη δεν αναλύει το κόστος των ανταλλακτικών και την εργασία (εργατοώρες )

Υ.Γ2. το επόμενο σέρβις να έρθει αν ειναι κοντά, θα του το κάνω εγώ Δωρεάν ! (ΜΑΖΙ  ΤΑ ΟΥΖΑ  ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΖΕΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ )

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
39 λεπτά πριν, Ο/Η ΠΑΝΑΓΟΣ έγραψε:

Καλημέρα! Νίκο και στήν υπόλοιπη παρέα ! Δεν αμφιβάλω οτι πλήρωσε τόσα χρήματα  ο φίλος μας !  Αλλά προς  θεού μην το λάβετε υπό ψιν σας σαν συγκριτικό !  Αυτή την  απόδειξη(Rechnung) στο χωριό μας το λέμε ( σφαξέ με Πασά μου να Αγιάσω)! Είπαμε ειναι ακριβη η Γερμανία αλλά όχι και έτσι ! Βέβαια αν ο φίλος μας έχει εισόδημα Ιατρού (80-100 χιλιαδες το χρόνο), τότε έπρεπε να αγορασει μια Harley oxi RE!

Υ.Γ1.Μού κάνει εντύπωση που η απόδειξη δεν αναλύει το κόστος των ανταλλακτικών και την εργασία (εργατοώρες )

Υ.Γ2. το επόμενο σέρβις να έρθει αν ειναι κοντά, θα του το κάνω εγώ Δωρεάν ! (ΜΑΖΙ  ΤΑ ΟΥΖΑ  ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΖΕΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ )

@ΠΑΝΑΓΟΣ ο φίλος ειναι γνωστός , ειναι ο Θόδωρας απο Θεσσαλονίκη με το παλιό diesel Royal Enfield που είχε .

Πήρε την μηχανή απο Γερμανία με 600χιλ και την πήγε εκεί για το πρώτο services σαν και ο προηγούμενος ιδιοκτήτης δεν είχε προλάβει να το κάνει.

δεν νομίζω ότι και ο ίδιος περίμενε να πληρώσει τέτοιο ποσό.

Δημοσιεύτηκε
6 ώρες πριν, Ο/Η Nikoss Rocket έγραψε:

@ΠΑΝΑΓΟΣ ο φίλος ειναι γνωστός , ειναι ο Θόδωρας απο Θεσσαλονίκη με το παλιό diesel Royal Enfield που είχε .

Πήρε την μηχανή απο Γερμανία με 600χιλ και την πήγε εκεί για το πρώτο services σαν και ο προηγούμενος ιδιοκτήτης δεν είχε προλάβει να το κάνει.

δεν νομίζω ότι και ο ίδιος περίμενε να πληρώσει τέτοιο ποσό.

Ωχ ! ο ΤΕΟ έφαγε αυτήν την *καταρπακιά* ? Έπρεπε να του  κάνει Θέμα ! απαράδεκτο  ποσόν ακόμα και για Γερμανία ! 

<<Υ.Γ2. το επόμενο σέρβις να έρθει αν ειναι κοντά, θα του το κάνω εγώ Δωρεάν ! >>

Αυτό το πέρνω πίσω  αυτός θα μας κάνει σέρβις, είναι και  καλός τεχνικός !  

<<(ΜΑΖΙ  ΤΑ ΟΥΖΑ  ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΖΕΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ )>>Και τά ούζα με τον μεζέ στην ΕΛΛΑΔΑ απο κόντα, στην ΘεσαΛΛΛονίκη  λέμε !

Δημοσιεύτηκε

Παρόλο που οι μισθοί είναι διπλάσιοι από την Ελλάδα το ποσό είναι εξωφρενικό γιατί σε καινούρια μοτό λάδια φίλτρο αλλάζουν και έναν ελενχος γίνεται.