Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Road trip in North Greece

Δημοσιεύτηκε
Αυτό το δημοσίευση αναγνωρίστηκε από τον Nikoss Rocket!

fantom duck was awarded 5 points.

"Καιρός ήταν για μια εκδρομουλα. Μπράβο!"

Εαν ολα πανε καλα τον Σεπτεμβριο θα κανω ενα road trip στην Βορεια Ελλαδα. Το μοτο μου ερχεται σιγα σιγα στην πατριδα και εφοσον 

το τσεκαρω οτι μπορει να τα καταφερει...ξεκιναω. Το ταξιδι θα εχει χρονικο οριζοντα 3-4 ημερεs και τα χιλιομετρα θα ειναι ικανοποιητικα.

Σαν πρωτη φαση εχω βαλει ενα οδικο χαρτη που θελω να  διανυσω και στοχουσ πανω σε αυτο.

Συγκεκριμενα οι περιοχεs που  θα διανυσω προs τον στοχο ειναι οι εξηs:

ΗΜΕΡΑ No1

1) ΠΑΤΡΑ              5) ΜΕΤΣΟΒΟ

2) ΑΓΡΙΝΙΟ           6) ΓΡΕΒΕΝΑ

3) ΑΡΤΑ                7) ΚΑΣΤΟΡΙΑ (διανυκτερευση)

4) ΙΩΑΝΝΙΝΑ

ΗΜΕΡΑ Νο2

1) ΦΛΩΡΙΝΑ                                                                5) ΚΙΛΚΙΣ

2) EΔΕΣΣΑ                                                                  6) ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗΣ

3) ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ                                                              7) ΣΕΡΡΕΣ

4) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ( συναντηση με bbk για καφε)       8) ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ (διανυκτερευση)

Η επιστροφη θα αναλυθει αλλη ημερα. Επισεισ οι λεπτομερειεs οπου θα αναρτηθουν τισ επομενεσ ημερεs

θα αφορουν την ημερομηνια, τισ ωρεs εκκινησηs και αφιξειs καθε προρισμου( κατα προσεγγιση). 

Ο λογοσ ειναι οτι ενα road trip θεωρω δεν απαιτει περετερω σχεδιασμο. Οτι κατσει και οπωs βγει

αρκει να προσεγγισουμε τον προρισμο και τον χρονο που εχουμε θεσει.

Σασ παραθετω τον χαρτη ο οποιοσ δεν αναφερει την επιστροφη.

https://goo.gl/maps/Xg8EWwexUaYXUg8Q7

Screenshot 2021-07-21 at 6.28.07 PM.png

Εαν σε καποιον τραβαει η ορεξη του και μπορει αs ακολουθησει.....

• Απαντήσεις 57
  • Εμφανίσεις 8,7k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

ΕΙΚΟΝΕΣ

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε

Το έχω κι εγώ ανάγκη.

Με το καλό να σου έρθει η Βαυαρή.

Τον Σεπτέμβρη θα μου είναι δύσκολα, ίσως θα μπορούσα 20-24 Δ-Π καθημερινές.

Μετά τις 27 Σεπτέμβρη νομίζω είναι πιο εύκολα για μένα λόγω υποχρεώσεων.

Η Σεμπεδούλα μου θα είναι έτοιμη σε λίγες μέρες και η Μπόνι διψασμένη για δρόμο.

Δημοσιεύτηκε
7 ώρες πριν, Ο/Η fantom duck έγραψε:

Εαν ολα πανε καλα τον Σεπτεμβριο θα κανω ενα road trip στην Βορεια Ελλαδα. Το μοτο μου ερχεται σιγα σιγα στην πατριδα και εφοσον 

το τσεκαρω οτι μπορει να τα καταφερει...ξεκιναω. Το ταξιδι θα εχει χρονικο οριζοντα 3-4 ημερεs και τα χιλιομετρα θα ειναι ικανοποιητικα.

Σαν πρωτη φαση εχω βαλει ενα οδικο χαρτη που θελω να  διανυσω και στοχουσ πανω σε αυτο.

ΗΜΕΡΑ No1

4) ΙΩΑΝΝΙΝΑ

ΗΜΕΡΑ Νο2

1) ΦΛΩΡΙΝΑ                                                                5) ΚΙΛΚΙΣ

2) EΔΕΣΣΑ                                                                  6) ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗΣ

3) ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ                                                              7) ΣΕΡΡΕΣ

4) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ( συναντηση με bbk για καφε)       8) ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ (διανυκτερευση)

Η επιστροφη θα αναλυθει αλλη ημερα. Επισεισ οι λεπτομερειεs οπου θα αναρτηθουν τισ επομενεσ ημερεs

θα αφορουν την ημερομηνια, τισ ωρεs εκκινησηs και αφιξειs καθε προρισμου( κατα προσεγγιση). 

Ο λογοσ ειναι οτι ενα road trip θεωρω δεν απαιτει περετερω σχεδιασμο. Οτι κατσει και οπωs βγει

Με το καλό!
Αν είμαστε γεροί ως το Σεπτέμβρη, στο δρόμο σου από Σέρρες για Νέα Πέραμο περνάς στα 4 χλμ από το χωριό μου (Πρώτη Σερρών).

Σε προσκαλώ να γνωριστούμε και να πιούμε τσίπουρο.
Κι αν πάρεις μαζί και τον @bbk που έχει υποσχεθεί να έρθει, ακόμα καλύτερα!

74360167_2021-07-2111_24_48.png.917760b623ba36a8fc7c0018c8455f8d.png

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
3 ώρες πριν, Ο/Η noe έγραψε:

Το έχω κι εγώ ανάγκη.

Με το καλό να σου έρθει η Βαυαρή.

Τον Σεπτέμβρη θα μου είναι δύσκολα, ίσως θα μπορούσα 20-24 Δ-Π καθημερινές.

Μετά τις 27 Σεπτέμβρη νομίζω είναι πιο εύκολα για μένα λόγω υποχρεώσεων.

Η Σεμπεδούλα μου θα είναι έτοιμη σε λίγες μέρες και η Μπόνι διψασμένη για δρόμο.

Μια χαρα!! Τοτε μπορω και εγω λογω αδειαs!!

Δημοσιεύτηκε

Ίσως, μπορεί , θα δείξει , μετά τις 27/9 να μπορώ και εγώ . όμως πολλά τα χιλιόμετρα για την electra , ιδιως την 1 μερα που φτανεις καστορια για διανυκτέρευση....

Δημοσιεύτηκε

Έλα να μαζευομαστεεεεεεεεεε...!!!

ξεκινάω δίαιτα 

ξεκινάω δίαιτα 

ξεκινάω δίαιτα. 

:kilian:

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
1 ώρα πριν, Ο/Η Nikoss Rocket έγραψε:

Ίσως, μπορεί , θα δείξει , μετά τις 27/9 να μπορώ και εγώ . όμως πολλά τα χιλιόμετρα για την electra , ιδιως την 1 μερα που φτανεις καστορια για διανυκτέρευση....

Έχεις δίκιο ρουκετοπαιδο, είναι δύσκολο να ακολουθήσεις τούς χρόνους που εχω θέσει με την Electra. Φαντάσου ότι έριξα τα χιλιόμετρα ημερησίως για να μπορεί κάποιος να ακολουθήσει. Μπορείς όμως εάν θέλει και άλλος με enfield να έρθει μαζί τότε μπορείτε να προπορευεστε σε κάποια σημεία ξεκινώντας νωρίτερα. Είχα σκοπό να ταξιδέψω προς Ρουμανία όταν έπαιρνα την fräulein μού αλλά είπα να μην το παρακανω στην πρώτη γνωριμία μάς.

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
14 λεπτά πριν, Ο/Η bbk έγραψε:

Έλα να μαζευομαστεεεεεεεεεε...!!!

ξεκινάω δίαιτα 

ξεκινάω δίαιτα 

ξεκινάω δίαιτα. 

:kilian:

Yeah!!!!!

Δημοσιεύτηκε
Μόλις τώρα, Ο/Η fantom duck έγραψε:

Έχεις δίκιο ρουκετοπαιδο, είναι δύσκολο να ακολουθήσεις τούς χρόνους που εχω θέσει με την Electra. Φαντάσου ότι έριξα τα χιλιόμετρα ημερησίως για να μπορεί κάποιος να ακολουθήσει. Μπορείς όμως εάν θέλει και άλλος με enfield να έρθει μαζί τότε μπορείτε να προπορευεστε σε κάποια σημεία ξεκινώντας νωρίτερα. Είχα σκοπό να ταξιδέψω προς Ρουμανία όταν έπαιρνα την fräulein μού αλλά είπα να μην το παρακανω στην πρώτη γνωριμία μάς.

Τώρα αμα σου πώ ότι την άλλη εβδομάδα παω εκει ....::):

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

27 Σεπτεμβρίου είναι η ημερομηνία αναχώρησης. Εαν κάτι αλλάξει θα σάς ενημερώσω. Ως τότε δεν έχω κάτι άλλο να σας πω. Οπότε θα ξαναγράψω στο θέμα 1-2 ημέρες πριν την αναχώρηση για την ώρα και συνάντηση. Οποιαδήποτε ερώτηση σάς είναι ευπρόσδεκτη να σας την απαντήσω. 

Δημοσιεύτηκε

Με την ημερομηνία με βολεύει πολύ (η 27 Σεπτέμβρη), είναι Δευτέρα.

Όσο για το μέγεθος της διαδρομής θα ήταν πιο χαΛΛΛαρά να γίνει σε 4 μέρες..!!:wink:

Άλλωστε έχουμε και την επιστροφή.

Και αρκετά όμορφα εμπόδια (Πατρινοί, rousmak, SV2MDL, bbk, Παναγιώτης Ράμος, κ.λπ.)

θα πρόσθετα και τον Άγγελο στη Δράμα. 

:geia:

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
26 λεπτά πριν, Ο/Η noe έγραψε:

Με την ημερομηνία με βολεύει πολύ (η 27 Σεπτέμβρη), είναι Δευτέρα.

Όσο για το μέγεθος της διαδρομής θα ήταν πιο χαΛΛΛαρά να γίνει σε 4 μέρες..!!:wink:

Άλλωστε έχουμε και την επιστροφή.

Και αρκετά όμορφα εμπόδια (Πατρινοί, rousmak, SV2MDL, bbk, Παναγιώτης Ράμος, κ.λπ.)

θα πρόσθετα και τον Άγγελο στη Δράμα. 

:geia:

Η δυο πρώτες ημέρες είναι καλυμμένες με χιλιόμετρα και διανυκτέρευση. Μπορούμε να προσθέσουμε άλλες δύο ημέρες στην επιστροφή με την τελευταία διανυκτέρευση να δώσουμε περισσότερο έμφαση στην χαλάρωση. Η χαλάρωση είναι σχετική για εμένα. Πολλά χιλιόμετρα όμορφα μέρη, περιπέτεια είναι η ψυχική χαλάρωση που προσφέρουν όλα αυτά. Την τελευταία ημέρα θα δώσουμε σημασία και στην σωματική χαλάρωση. Οπότε συμφωνώ για 4 ημέρες. Τώρα για τους Πατρινούς, αυτοί έχουν κανονίσει για 10 Σεπτεμβρίου να κάνουν το δικό τούς ταξιδιωτικό event. Με τον bbk και τον Ραμο το κανονίζουμε να βρεθούμε και εαν θέλουν να ταξιδέψουν μαζί μας μέρος της διαδρομής . Για τα άλλα δυο παιδιά πού λες δεν ξέρω, μπορούν αν θέλουν να κάνουν το ίδιο. Για εμένα δεν θέλω αλλάξω κάτι απο αυτα που μέχρις στιγμής έχω θέσει διότι θα αλλοιωθεί η ιδέα. Οπότε όποιος θέλει απλά πρέπει να ακολουθήσει. 

Επεξεργάσθηκε από το μέλος fantom duck

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Χαίρομαι πού το έθεσε ετσι ο noe διότι μού δίνει την ευκαιρία να σάς τονίσω ότι δεν έχει σχέση με πανελλήνιο το road trip που θα κάνω-κανουμε..

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Για να δώσω μια ιδέα επειδή δίνετε έμφαση στην πρώτη ημέρα.

Η αναχώρηση θα γίνει νύχτα και το ηλιοβασίλεμα θα μας ανταμωσει στην γέφυρα του Ρίο. Ετσι θα έχουμε περισσότερο χρόνο να απολαύσουμε την διαδρομή και την όμορφη Καστοριά όπου θα διανυχτερεύσουμε.

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Την επιστροφή την σχεδιάζουμε την δεύτερη ημέρα οταν πια θα ήμαστε στην Νέα περαμο Καβάλας πίνοντας τα μπυρονια μας δίπλα στην θάλασσα

Δημοσιεύτηκε
2 ώρες πριν, Ο/Η Nikoss Rocket έγραψε:

Μέχρι Καστοριά πόσα χιλιόμετρα είναι ?  Αν έρθω και εγώ θα πηγαίνουμε παρέα (με μέσο όρο 80 χιλ) η θα σας ψάχνω ?

600+

Δημοσιεύτηκε
Την 21/7/2021 at 4:26 ΠΜ, Ο/Η fantom duck έγραψε:

ΗΜΕΡΑ No1

4) ΙΩΑΝΝΙΝΑ

ΗΜΕΡΑ Νο2

Screenshot 2021-07-21 at 6.28.07 PM.png

Απ' ότι είδα  στο χάρτη σου Ιωάννινα - Μέτσοβο - Γρεβενά - Καστοριά το πας μέσω Εγνατίας Α2.

Μελέτησε αν θες μία εναλλακτική που σου προτείνω:
Από Ιωάννινα προς Καστοριά μέσω ΕΟ Κοζάνης Ιωαννίνων/ΕΟ20.

2 ώρ. 53 λεπτ. (166 χλμ.)

https://maps.app.goo.gl/4r83WGq6AyVyfnan7

Χάνεις Μέτσοβο, κερδίζεις Κόνιτσα.

Έχεις τη δυνατότητα με μια παράκαμψη προς Μονοδέντρι να δεις το φαράγγι του Βίκου από ψηλά, ή/και με άλλη παράκαμψη να πας Μολυβδοσκέπαστη, ή/και με άλλη παράκαμψη να πας σε κάποιο από τα πανέμορφα Μαστοροχώρια και κυρίως το τμήμα της διαδρομής στον επαρχιακό δρόμο Επταχωρίου-Νεστορίου είναι ένας δρόμος μοναδικής ομορφιάς!

Και καμιά παράκαμψη να μην κάνεις, φτάνει αυτή η διαδρομή.

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
2 ώρες πριν, Ο/Η Παναγιώτης Ράμος έγραψε:

Απ' ότι είδα  στο χάρτη σου Ιωάννινα - Μέτσοβο - Γρεβενά - Καστοριά το πας μέσω Εγνατίας Α2.

Μελέτησε αν θες μία εναλλακτική που σου προτείνω:
Από Ιωάννινα προς Καστοριά μέσω ΕΟ Κοζάνης Ιωαννίνων/ΕΟ20.

2 ώρ. 53 λεπτ. (166 χλμ.)

https://maps.app.goo.gl/4r83WGq6AyVyfnan7

Χάνεις Μέτσοβο, κερδίζεις Κόνιτσα.

Έχεις τη δυνατότητα με μια παράκαμψη προς Μονοδέντρι να δεις το φαράγγι του Βίκου από ψηλά, ή/και με άλλη παράκαμψη να πας Μολυβδοσκέπαστη, ή/και με άλλη παράκαμψη να πας σε κάποιο από τα πανέμορφα Μαστοροχώρια και κυρίως το τμήμα της διαδρομής στον επαρχιακό δρόμο Επταχωρίου-Νεστορίου είναι ένας δρόμος μοναδικής ομορφιάς!

Και καμιά παράκαμψη να μην κάνεις, φτάνει αυτή η διαδρομή.

Παναγιώτη ευχαριστώ πολύ και θα το κοιτάξω. Μελετάω ολες τις διαδρομές και εχω φτιάξει νεο χάρτη με επιπλέον επαρχιακούς δρομους. Σπάω λίγο την πορεία με ΕΟ για ξεκούραση αλλά και να πιάσω τον χρόνο ώστε να απολαύσω περισσότερο το τερματικό κάθε ημέρας.

Δημοσιεύτηκε
Την 23/7/2021 at 1:54 ΜΜ, Ο/Η fantom duck έγραψε:

Ως τότε δεν έχω κάτι άλλο να σας πω.

Εγω κατι εχω να πω....:think:

Εξηνταμία και σήμερα REεεεεε..:happy1:

• 2 εβδομάδες πριν...
Δημοσιεύτηκε

Πολυ ωραιο ταξιδι!! Το εχω βαλει ηδη στη σκεψη μου, μαζι με πολλα αλλα που θελω να κανω πρν το χειμερινο λοκ νταουν.

Μεχρι τα μεσα Σεπτεμβρη θα σου πω αν μπορω. Το πιθανοτερο ομως ειναι οτι θα παω νοτια (Κρητη) για roadtrip και κατι δουλειες στο χωριο μου.

Με το καλο να σου ερθει η κυρα φιλε! Εγω παρελαβα τη δικη μου και ετοιμαζομαι για πολλα χλμτρα!! Και βεβαιωνω οτι μπορω να ακολουθησω! :motorcycle18:

RE650.PNG.932ce89a87d6f58b9d10392354567442.PNG

Δημοσιεύτηκε
17 ώρες πριν, Ο/Η Nikoss Rocket έγραψε:

@Βύρωνας άλλαξες μηχανή ? Καλορίζικη άνοιξε ένα θέμα και πες μας 2-3 λογάκια ?

Δεν αλλαξα. Προσθεσα. Εν καιρω φιλε. Τωρα ταξιδευουμε (οσο μπορουμε). Στα λοκνταουν γραφουμε ?

Δημοσιεύτηκε

Ωραίο πλάνο !!! btw το καστορια φλωρινα μεσο βιγλας (πισοδερι) απιστευτη διαδρομη παιδια !!!

επισης καποιος ανεφερε το ιωαννινα καστορια μεσο κονιτσας , γνωμη μ ειναι πως ειναι κουραστικη διαδρομη ειδικα αν ερχεσαι σερι απο πατρα

μπορειται να βγειτε στα Γρεβενα απο την εγνατια με σταση τσοτυλι πριν την καστορια ( λιγο κατσικόδρομος σε σημεία ) εξακολοθυει να ειναι υπεροχη διαδρομη

https://www.google.com/maps/dir/40.0791464,21.4297657/About+Kastoria,+Μητροπόλεως+67,+Καστοριά+521+00/@40.2517008,21.2654663,10.9z/data=!4m14!4m13!1m5!3m4!1m2!1d21.2370197!2d40.2012723!3s0x13598c554ebac1b9:0x87198f62d60ebc7d!1m5!1m1!1s0x1359fd44c195b029:0xd8b6585ed3f5550e!2m2!1d21.2675682!2d40.5185331!3e0

Επεξεργάσθηκε από το μέλος Morfeas87