Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 20206 χρόνια comment_62026 Μετά από μια βόλτα 40 ΚΜ οταν σταμάτησα είδα αρκετά λάδια να έχουν βγεί μέσα στο φιλτροκούτι από το σωληνάκι των αναθημιάσεων. Μήπως γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει??? Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 20206 χρόνια comment_62027 Το απλο παλιό 500αρι δεν εχεις? Αδιασε το δοχείο αναθυμιάσεων. Γέμισε και στα πετάει στο φίλτρο κουτί. Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 20206 χρόνια Συγγραφέας comment_62028 5 λεπτά πριν, Ο/Η bbk έγραψε: Το απλο παλιό 500αρι δεν εχεις? Αδιασε το δοχείο αναθυμιάσεων. Γέμισε και στα πετάει στο φίλτρο κουτί. την EFI έχω με ψεκασμό μοντέλο 2009. Το σωληνάκι αναθυμιάσεων καταλήγει στο φιλτροκούτι. Δοχείο που έχει?? Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 20206 χρόνια comment_62029 Χιμμμ. Από όσο ξέρω δεν είναι παράλογο να μαζεύει λαδακι εκεί μετά από πολλα χιλιομετρα. Τα περισσότερα μηχανάκια έχουν τις αναθυμιάσεις εκει. Στο φιλτροκουτι. Αυτό που είχα παεατηρησει είναι πως αν σου ξεφύγει και βάλεις λίγο λαδακι παραπάνω. Λίγα ml 50 με 100 ας πούμε , η ποσοτητα στο φιλτροκουτι γινόταν περισσότερη. Δεν ξέρω αν είναι σωστό αλλά αυτό παρατήρησα κάνα δυο φορές που με ξέφυγε στο BMW αλλά. Αυτά αν δε. έχει κουτί αναθιμιασεων η EFi. Για την δικιά σου δες αν μπορείς απο που ερχετε το σωληνάκι που έχει κατάληξη στο φιλτροκουτι και είναι λαδιμενο. Αν ερχετε από τον κινητήρα νομίζω ότι είναι κάτι σαν το αυτό που σε περιέγραψαν πιο πάνω. Αν όμως ερχετε από κουτάκι αναθιμιασεων τότε το κουτάκι αυτό έχει τάπα αποστράγγισης. Το αδιαζει κι είσαι οκ. Αλλιώς περίμενε να δω το ,manual αύριο να σε πω. Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 20206 χρόνια Συγγραφέας comment_62031 13 λεπτά πριν, Ο/Η bbk έγραψε: Χιμμμ. Από όσο ξέρω δεν είναι παράλογο να μαζεύει λαδακι εκεί μετά από πολλα χιλιομετρα. Τα περισσότερα μηχανάκια έχουν τις αναθυμιάσεις εκει. Στο φιλτροκουτι. Αυτό που είχα παεατηρησει είναι πως αν σου ξεφύγει και βάλεις λίγο λαδακι παραπάνω. Λίγα ml 50 με 100 ας πούμε , η ποσοτητα στο φιλτροκουτι γινόταν περισσότερη. Δεν ξέρω αν είναι σωστό αλλά αυτό παρατήρησα κάνα δυο φορές που με ξέφυγε στο BMW αλλά. Αυτά αν δε. έχει κουτί αναθιμιασεων η EFi. Για την δικιά σου δες αν μπορείς απο που ερχετε το σωληνάκι που έχει κατάληξη στο φιλτροκουτι και είναι λαδιμενο. Αν ερχετε από τον κινητήρα νομίζω ότι είναι κάτι σαν το αυτό που σε περιέγραψαν πιο πάνω. Αν όμως ερχετε από κουτάκι αναθιμιασεων τότε το κουτάκι αυτό έχει τάπα αποστράγγισης. Το αδιαζει κι είσαι οκ. Αλλιώς περίμενε να δω το ,manual αύριο να σε πω. Από τον κινητήρα έρχεται. Το έβγαλα και δεν μπορώ να πώ ότι πέταγε λάδια. αέρα έβγαζε. Τώρα αν τα μάψεξε λίγο λίγο δεν ξέρω. Ιδωμεν και σε ευχαριστώ. Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 20206 χρόνια comment_62032 Δεν είναι τίποτα μη μασάς . Ουσίαστικα ατμοί λαδιού είναι που υγροποιουντε εκεί. Έτσι κατάλαβα. Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 20206 χρόνια comment_62035 41 λεπτά πριν, Ο/Η bbk έγραψε: Δεν είναι τίποτα μη μασάς . Ουσίαστικα ατμοί λαδιού είναι που υγροποιουντε εκεί. Έτσι κατάλαβα. Αυτό πιστευω και εγώ Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Μάιος 8, 20206 χρόνια comment_63156 Το συμπέρασμα ποιο είναι γιατί από αγγλικά είμαι τηγάνι...? Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Μάιος 8, 20206 χρόνια comment_63158 δεν έχει συμπέρασμα, εξηγεί την αλλαγή των λαδιών Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Μάιος 8, 20206 χρόνια comment_63159 Μήπως λέει τίποτα για λάδια στο φιλτροκούτι? Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Μάιος 8, 20206 χρόνια comment_63160 δεν άκουσα κάτι, λέει για την ποσότητα ότι αρχικά παίρνει 2.75 λίτρα αλλά στις υπόλοιπες αλλαγές βάζεις 2 λιτρα και μετά προσθέτεις ελάχιστο για να φτάσει λίγο κάτω από την πάνω γραμμή η ποσότητα ανάμεσα στις 2 γραμμές είναι 350ml Αναφορά
Μετά από μια βόλτα 40 ΚΜ οταν σταμάτησα είδα αρκετά λάδια να έχουν βγεί μέσα στο φιλτροκούτι από το σωληνάκι των αναθημιάσεων.
Μήπως γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει???