Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

50% έκτωση σε ανταλλακτικά Royal Enfield

Δημοσιεύτηκε
Παράθεση

50% Έκπτωση σε ανταλλακτικά

Ενημερωθήκαμε από μέλος του φόρουμ (Βυρωνα ευχαριστουμε) ότι η παλιά αντιπροσωπεία δίνει έως τέλος του μήνα όλα τα ινδικά ανταλλακτικά που διαθέτουν στοκ με 50% έκπτωση.

Ειναι ευκαιρία να φτιάξετε απόθεμα σε κανένα φίλτρο λαδιού η ότι άλλο νομίζετε ότι μπορεί να χρειαστείτε.

Royal Enfield Club Hellas Team.

Παράθεση Nikoss Rocket από το φατσοβιβλίο.

Πέρασα την Παρασκευή μια βόλτα από την αντιπροσωπεία την παλιά και ενημερώθηκα ότι η έκπτωση 50% ισχύει μόνο για τα ινδικά ανταλλακτικά (όχι του Χίτσκοκ). Υπάρχουν πολλά ανταλλακτικά ακόμη για τις καρμπιρατεράτες, και τις ψεκαστές. Ρεζερβουάρ, φτερά, κουτιά, μπότες, εξατμίσεις, σταυροί, ρότορες, ατέρμονες, και φυσικά ντίζες. Πάρτε τηλέφωνο αργά το μεσημέρι να ρωτήσετε τον Άλεξ. Ειδικά για όσους έχουν καρμπιρατέρ ένα μικρό στοκ με βασικά ανταλλακτικά πρέπει να υπάρχει μιας και η νέα αντιπροσωπεία δεν έχει σκοπό να μας υποστηρίξει. Βρήκα κι άλλους Ενφιλντάδες που είχαν σπεύσει στο "κάλεσμα". Ακόμα και Τραιουμφάς πήγε να δει τι γίνεται..? :tongue:

67448323_347198119536945_4056853407166627840_n.jpg

67113255_697231990760742_913683558407602176_n.jpg

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
5 ώρες πριν, Ο/Η Nikoss Rocket έγραψε:

εαν ναι εμένα παίρνει τηλ για να με ρωτήσει εάν θέλω κανένα ανταλλακτικό ?

Σου πήρε δυο φίλτρα λαδιού ο κοντοχωριανός σου.

Άρα είσαι εξασφαλισμένος για δυο χρονάκια ακόμη,

αφού ως γνωστό στις Electra μόνο τα φίλτρα λαδιού φθείρονται..::):

7 ώρες πριν, Ο/Η noe έγραψε:

η έκπτωση 50% ισχύει μόνο για τα ινδικά ανταλλακτικά

Μου ήρθε να τους πω, δε μου τυλάτε τώρα που είναι ευκαιρία μια GT μισοτιμής?

Αλλά μετά μου ήρθαν στο μυαλό τα σπασμένα κάρτερ και το μετάνοιωσα..:idea:

Δημοσιεύτηκε
2 ώρες πριν, Ο/Η ΠΑΝΑΓΟΣ έγραψε:

Τέλος  Εποχής ? 

...ετσι το κοβω....

....θα τον χαλαγε τοσα χρονια να εχει φυσιολογικες τιμες και επρπε να του παρουν την αντιπροσωπεια για να ξεπουλησει...

...ακομα και τωρα θα ειχε περιθοριο να φτιαχνει Enfield αλλα δεν το βλεπω με τα μυαλα που κουβαλαν...

Κριμα...

Δημοσιεύτηκε
Την ‎21‎/‎7‎/‎2019 at 11:23 ΠΜ, Ο/Η Nikoss Rocket έγραψε:

Στην φωτό έξω είναι ο @tsoug ?

Αμάν αυτοί οι παπαράτσι @noe

δεν μπορείς να κρυφτείς πουθένα πια...

Την ‎21‎/‎7‎/‎2019 at 10:40 ΜΜ, Ο/Η bbk έγραψε:

θα τον χαλαγε τοσα χρονια να εχει φυσιολογικες τιμες και επρπε να του παρουν την αντιπροσωπεια για να ξεπουλησει…

δεν νομίζω να έφταιγε αυτό... Από ότι έχω καταλάβει οι Ινδοί δεν έβλεπαν δραστηριότητα... Είχε φέρει ένα κοντέινερ το 2015 και τέλος... Αν δεν αγοράσεις και πουλήσεις νέα μηχανάκια πως θα βγάλεις λεφτά;;; Μόνο από τα σέρβις των ήδη λίγων υπαρχόντων ενφιλντάδων;;;

Δημοσιεύτηκε
12 ώρες πριν, Ο/Η tsoug έγραψε:

Αμάν αυτοί οι παπαράτσι @noe

δεν μπορείς να κρυφτείς πουθένα πια...

δεν νομίζω να έφταιγε αυτό... Από ότι έχω καταλάβει οι Ινδοί δεν έβλεπαν δραστηριότητα... Είχε φέρει ένα κοντέινερ το 2015 και τέλος... Αν δεν αγοράσεις και πουλήσεις νέα μηχανάκια πως θα βγάλεις λεφτά;;; Μόνο από τα σέρβις των ήδη λίγων υπαρχόντων ενφιλντάδων;;;

αυτό που ακούστηκε είναι πως χάσανε την αντιπροσωπεία από αδιαφορία να ανανεώσουν το συμβόλαιο-συμφωνία στην εκθεση του Μιλάνου αν δεν κανω λάθος...

...όμως

συγκυριακά, αυτή η στιγμή είναι η καλύτερη τα τελευταία 50 χρόνια για την Enfield.

η παλιά αντιπροσωπεία είχε ένα από τα πιο δύσκολα προϊόντα και όταν ήρθε η Efi η Ελλάδα κυλούσε στην κρίση και την οικονομική ανέχεια

...

τώρα με τα νέα μοντέλα θα μπορούσε να ξεσκίσει μιας και έχουν ζήτηση και ο κόσμος δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον...

όμως όπως έχω ξαναγράψει πάρα πολλές φορές δεν στήριξε τους πελάτες της, ιδικά εμάς που είμαστε εκτός Αθήνας...

...αγόραζα ανταλλακτικά σε αστρονομικές τιμές και και και...

και πίστεψέ το ποσό από τις πωλήσεις είναι μια και καλή και δεν είναι και τεράστιο...

σκέψου όμως να έχεις κόσμο να σε χρηματοδοτεί με ψιλολογία και όχι μονο που δεν τα παίρνει από ebay άλλα από εσένα...

αυτό χάσαν... για ένα διάστημα η αγορά δούλεψε ελεύθερη, έπαιρνες σετ φλάντζες με κάνα 10άρικο και όχι με 60€...

ντίζα συμπλέκτη 25€ κάτσε ρε φίλε που πας?

και άλλα πάρα πολλά.

πέραν της οικονομικής κρίσης και τις σχέσης της οικονομίας/παραγωγής που διαμορφώνουν την κατάσταση νομίζω πως το επεδίωξαν να φτάσουν εδώ που έφτασαν...ηταν πρωτοπόροι στην αγορα και μπορουσαν να κάνουν πολλα απλα δεν τα είδαν απο στενοκεφαλιά.

προσωπικά στεναχωρήθηκα που έχασαν την αντιπροσωπεία και δεν είμαι από αυτούς που σιγοντάρησαν την μετεγκατάστασή της...γιατί υπάρχουν και αυτοί...

τες πα σας ζηλευω που έχετε Enfield...

πραγματικα έχει αυτο που λίγες μηχανες έχουν...

τις βλέπεις και πέφτεις κατω απο τον έρωτα...λες και είδες την γυναίκα της ζωής σου...

...εεεεεε αυτο δεν αξιοποίησαν οι αντιπρόσωποι...το ρετρό, μοναδικό, ευκολοσυντήρητο, πραγματικά οικονομικό σε κάθε επίπεδο...και με πληθώρα αξεσουάρ που θα μπορούσαν να την στολήσουν και να βάλουν στιλ στην μονότονη, μονόχνοτη, δυσάρεστη καθημερινότητα στη ζωή του μελλοντικοί αναβάτη ...να του δώσουν δηλαδή ένα ψεύτικο όραμα όπως κάνουν άλλες εταιρείες και να τον εντάξουν σε ένα στιλ που θα του δώσει ένα ψεύτικο νόημα στην ζωή του και χρήμα στην αντιπροσωπεία...άλλα αυτό δεν έγινε ποτΕΣ...!!!

Δημοσιεύτηκε

Ο Γρηγόρης μας είπε πως ο Αλέξης έχει ήδη κανονονίσει να πουλήσει όλο το στοκ που θα μείνει μετά την προσφορά του 50% στον Χίτσκοκ.

Δημοσιεύτηκε

θα κλείσει το μαγαζί?

είναι κρίμα να χάσει την δουλειά του ο Γρηγορης και επίσης είναι κακό να κλείσει ένα ακόμα σημείο service για τις enfield.

ιδικά για τις παλιές που δεν θα έχουν υποστήριξη από την νέα αντιπροσωπεία.

Δημοσιεύτηκε

Κρίμα για το γρήγορη , ίσως ήταν μια ευκαιρία να σκεφτεί η καινούργια αντιπροσωπεία να τον πάρει για τις παλιές 

Δημοσιεύτηκε

Η καινούρια δεν έχει διάθεση να ασχοληθεί με τα καρμπυρατέρ και απ' όσο έχω καταλάβει είναι και η γραμμή της Royal Enfield σαν εταιρεία να αφήσει πίσω τις παλιές. Σε λίγο μόνο after market ινδικά ανταλλακτικά θα υπάρχουν.

Από εδώ και πέρα, όσοι έχουν καρμπυρατεράτη, Ινδία και Χίτσκοκ μόνο, με τελωνεία, μεταφορικά και καθυστερήσεις.

Ήρωες οι εναπομείναντες "κλασσικοί" ενφιλνταδες!