Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Γενική συζήτηση περί Enfield και τα συναφή.

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σε όλους .

Είμαι νέο μέλλος  .Είμαι μεταξύ μιας  Royal enfield 500 ( μεταχειρισμένη ) και BMW r25 για καθημερινή χρήση σε επαρχειακό δίκτυο (Ρόδος) . Μιας και κερδίζει έδαφος στην επιλογή  μου  η enfield  θα ήθελα να μάθω το κόστος κατα προσέγγιση φυσικά  και το  κατα πόσο είναι εφικτό για αλλαγή δεξιοτάχυτης .Να προσθέσω οτι δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για πολλά μηχανικά πασπατέματα σε συνεργείο μιας και θα είναι το σχεδόν καθημερινό μέσο , ίσως γιαυτό όλοι με συμβουλέυουν να πάω για καινούργιο . Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε

Εγώ φταίω...κανείς άλλος 

Με νευριάζεις με το γάντι.

Μπράβο ...Μπράβο

ΔεΝ γράφω τίποτα άλλο..

Που Έχω πολλά να γράψω!!

Δημοσιεύτηκε
55 λεπτά πριν, Ο/Η Nikoss Rocket έγραψε:

Άμα  είναι να πάει σε κατσαρολικά  εεεε σε bonneville ήθελα να πω ?, ποιο οικονομικό θα του έρθει το καινούργιο 650ρι τις Royal Enfield 

δεν είναι κακή ιδέα...αλλά να αφήσεις ολίγον να περάσουν οι παιδικες ασθένειες την νέας παραγωγης , όπως γίνετε και σε άλλες μαρκες και μοντελα...

πραγματικα είναι πανέμορφη...

Δημοσιεύτηκε
6 λεπτά πριν, Ο/Η ΑΛΠΙΚΟΣ ΤΡΙΤΩΝ έγραψε:

Εγώ φταίω...κανείς άλλος 

Με νευριάζεις με το γάντι.

Μπράβο ...Μπράβο

ΔεΝ γράφω τίποτα άλλο..

Που Έχω πολλά να γράψω!!

μη μου συγχύζεσαι, διασκεδασέ το...:kilian:

πλακα σας κάνω που οι περισσότεροι περάσατε σε bonneville.:rasta:

κλασικό και αυτο ή νεοκλασικό, ομως πάρα ταυτα πανέμορφο...μονο εγω πηγα σε BMW r1150gs:wallbash:

...οπότε γιατι όχι να μη πάει σε αυτη τη μηχανη που και μεγαλυτερη μεταπολιτική αξία θα έχει και καλύτερο απο κάθε άποψη είναι σε σχέση με την Enfield, την efi500...

...με την νεα Enfield 650 δεν έχουμε συγκριτικό.

αν την φέρει κάποια στιγμη η αντιπροσωπεία θα ήθελα την γνώμη σου μιας και έχεις εμπειρία και απο την κλασικη Enfield 500 αλλα και απο το bonneville...χιλιομετροφάγος γαρ και εσυ.

Δημοσιεύτηκε
Την 14/3/2019 at 6:41 ΜΜ, Ο/Η antonis38 έγραψε:

Φίλε Arapakos ευχαριστώ την είδα αλλά ειναι καρμπυρατέρ.

Είναι ψεκαστη και έβαλε το κιτ από καρμπυρατέρ. Είναι μοντέλο 09 plus . Δεν είναι παλιά .

Παιδια το είχα πει και παλιότερα θα το πω και τώρα , εδώ καλά κάνουμε και γράφουμε τα υπέρ και τα κατά μια Royal Enfield άλλωστε να διευκολύνουμε θελουμε ένα υποψήφιο αγοραστή και όχι να τον ρίξουμε στα σκοτάδια. Θα ήθελα όμως να περιοριστούμε στην Royal Enfield όπου ο Αντώνης (στην προκειμένη περίπτωση) ζητάει πληροφορίες και όχι να ξεκινάμε να προτείνουμε άλλες μάρκες . Υπάρχουν ανάλογα φόρουμ να ρωτήσει εάν ενδιαφέρεται ο καθένας για άλλη μάρκα. 

Δημοσιεύτηκε

Αλλάξαμε τον τίτλο ώστε να υπάρχει μια γενική κουβέντα για την Royal Enfield (έτσι όπως εξελίχθηκε η κουβέντα) και να λύνουμε εδώ απορίες των μελών ώστε να μην ανοίγουμε συνέχεια κάποιο θέμα για να λέμε τα ίδια 

• 1 year later...
Δημοσιεύτηκε

Kαλημερα παιδια!!:hi:

Ειμαι Μοτοσυκλετιστης 20+ χρονια,Παιδικα χρονια Παπι Honda Astria,Στα 20μου με Suzuki Dr650,και μετα Honda Transalp 650,

Ως μεγαλος αδερφος δινω το Honda του αδερφου μου τα τελευταια χρονια,και μενω με την παπια του..χχαα

Οπως καταλαβαινετε στα 42μου σφηνωθηκε στο μυαλο ξανα  μοτοσυκλετα!!

Μου αρεσουν πλεον τα κλασικα μηχανακια,και καλοβλεπω ενα Royal Enfield,

Θα ηθελα να σας ρωτησω καποια πραγματα που δεν γνωριζω σχετικα  για την μοτοσυκλετα.

Εχει επισημο αντιπροσωπο?,σχετικα με ανταλακτικα (μηχανολογικα & ηλεκτρολογικα βρισκεις ευκολα)

Ενα μηχανακι του 2004 με του 2014 εχουν (κοινα) ανταλακτικα?

Εχουν (παιδικες αρωστιες)?Με ολο τον σεβασμο ρωτω.Ως κατοχος Ιαπωνικων μοτοσυκλετων..

Ειμαι μονιμος κατοικος Χιου,και η χρηση της θα ειναι  βολτα αλλα αν μου βολεσει,δεν θα ελεγα και οχι και για την καθημερινοτητα μου!!

Σας ευχαριστω για την αποδοχη!!

Δημοσιεύτηκε

καλως ηρθες και πάλι και απο δω

τα μηχανακια απο 2011 και μετα που έιναι ψεκαστα ειναι πολυ διαφορετικα απο τα του 2004...

συγουρα παρα πολυ πιο αξιόπιστα.

εχω δει πολλα efi να κακοποιουντε και να μη βγαζουν αχνα...τα μηχανακια...!!!

έχουν καποια θεματακια αλλα νταξ...

καλυτερα ειναι να κινηθείς μετα του '14 για bullet.

σε πολυ γενικες γραμμες.

αν κινηθεις σε καινουργιο μπορεις να περιμενεις το 350άρι

Δημοσιεύτηκε

Ας πουμε οτι μπαινει χερι μηχανικου,και το φερνει σε εναν λογαριαμο,αν εχει θεματακια με τροφοδοσια η ρευμα,

Σχετικα με ανταλακτικα?

Σιγουρα θα ηθελα 500,και δευτερο χερι οχι καινουργιο,

Δημοσιεύτηκε

Με ανταλακτικα η νεα αντιπροσωπεία μπορει να σε καλύψει απο όσο ξερω.

Μην φανταστεις πως θα χρειαστεις και πολλα για service και συντηρηση...δεν θέλει πολλα.

Απλα αν πας σε πιο σοβαρα προτείνετε να παίρνεις απο αντιρποσωπεια ή απο Χιτσκοκ(Αγγλία) όπου φέρνει και η αντιπροσωπεια.

Εχει στο Ebay αλλα πολλα απο αυτα δεν ειναι γνήσια και θα έχεις μαλλον θεματακια.

Ebay μονο κοκοψηψινια και μπλιμπλικια...!!

θα σου πουν και άλλοι που όμως έχουν Efi.(γιορτες γαρ χωνεύουν ακόμα...αχαααααα:food3:)...!!!

αν κινηθεις σε μεταχειρησμενο να δεις για μετα του 14 και επιβεβαιωμένο απο αριθμο πλαισιου όχι απο άδεια κυκλοφορίας.

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα , πολλές από τις απορίες σου μπορείς να τις βρεις εδω ανά κατηγορία.

Φαντάζομαι ότι σου αρέσει το classic , συνοπτικά μοντέλα του 2004 με του 2014 είναι μέρα με την νύχτα μηχανολογικά και κατά 70% ίδια εξωτερικά .

Το καινούργιο πλέον classic θα βγαίνει μόνο σε 350cc (ίσως καλύτερα) και το προτείνω .

Αντιπροσωπεία υπάρχει μόνο στην Αθήνα και υποστηρίζει πλήρες τα καινούργια μοντέλα .

Δημοσιεύτηκε
50 λεπτά πριν, Ο/Η Antonio έγραψε:

Αναμενεται το 350 η υπαρχει στην Αγορα?

Αυτό δεν ξέρω να στο πω , παρε τηλεφωνώ την αντιπροσωπεία να σου πούνε για το ποτέ αναμένεται η αν ήδη υπάρχει 

Δημοσιεύτηκε
Την 5/1/2021 at 6:12 ΜΜ, Ο/Η Nikoss Rocket έγραψε:

Αυτό δεν ξέρω να στο πω , παρε τηλεφωνώ την αντιπροσωπεία να σου πούνε για το ποτέ αναμένεται η αν ήδη υπάρχει 

Δεν θα ξαναέρθει το Bullet 350 στην Ελλάδα παρά μόνο το Meteor 350....

Δεδομένου του ότι έρχεται μέσα στο 2021 η νέα γενιά Bullet αν πας για καινούργιο καλύτερα να περιμένεις κάποιους μήνες!

Δημοσιεύτηκε
51 λεπτά πριν, Ο/Η andrew έγραψε:

Δεν θα ξαναέρθει το Bullet 350 στην Ελλάδα παρά μόνο το Meteor 350....

Δεδομένου του ότι έρχεται μέσα στο 2021 η νέα γενιά Bullet αν πας για καινούργιο καλύτερα να περιμένεις κάποιους μήνες!

Ανδρέα είσαι σίγουρος ; Γιατί άλλο το classic άλλο το meteor. Το βρίσκω χαζό να το καταργήσουν καθώς είναι η μόνη που θυμίζει vintage 

Δημοσιεύτηκε

Nίκο εννοώ ότι θα βγει νέα γενιά bullet μέσα στο 2021 στο τεχνολογικά  πρότυπα του Meteor αλλά με classic εμφάνιση

Δημοσιεύτηκε

ετοιμαζουν ένα royal enfield 350 interceptor που μαλλον θα βγει στο 21... το οποίο θα ειναι κλασικό περίπου όπως το παλιο.

• 1 year later...
  • 3 εβδομάδες πριν...
Δημοσιεύτηκε

Μακριά από το 650!!!!! Κάνω όνειρα για να ξεπαστρέψω τον Άγγλο που θα το φέρει στη παλιά Επίδαυρο και να το κάνω δικό μου!!! Πάντως κύριε Αντώνη αν και χάθηκα με όλες αυτές τις πληροφορίες και τα μοντέλα που αναγράφονται πιο πάνω, εμένα το meteor μου έχει κλέψει τη καρδιά. Ίσως να μην είναι του γούστου σου κι είναι αρκετά νωρίς ίσως και για μένα να κρίνω, αλλά μέχρι στιγμής με βγάζει ασπροπρόσωπη και από ευκολία οδήγησης ειδικά μέσα στο κέντρο της Αθήνας!!! Κι έχω πολύ δρόμο ακόμα μέχρι να στρωθεί και να έρθει στα ίσα της....Φτου φτου μη τον ματιάξω τον Ρόρυ μου!!!

• 3 εβδομάδες πριν...