Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 20188 χρόνια comment_56142 Mετά απο πολύ αναμονή και μη προσέλευση στις προηγούμενες εκθέσεις Eicma 2017 και Verona motexpo 2018, επισκέφθηκα την έκθεση μοτοσυκλέτας Εxpo Motori Pontedera για να δώ επιτέλους την πολυαναμενόμενη δικύλινδρη RE Interceptor 650 (μαζί με RE continental gt 650), και σας παραθέτω μερικές φωτο! Η μηχανή είναι απλά πανέμορφη! Όσον αφορά την τιμή της μου επιβεβαίωσαν ότι επι Ιταλικού εδάφους θα κυμανθεί μεταξύ 6.500 με 7.000. Τωρα εν αναμονή του test drive αρχές Ιουνίου για να δούμε οδική συμπεριφορά και να ακούσουμε τον ήχο απο το διπλό τελικό της εξάτμισης... Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 20188 χρόνια comment_56144 Καλα εισαι απιστευτος...!!! Σε υπερευχαρηστουμε...!!! Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 20188 χρόνια Συγγραφέας comment_56145 @bbk Η ευχαρίστηση δική μου! :) Nα προσθέσω δε πως οι μηχανές προς πώληση θα είναι όπως τις βλέπουμε στις φωτο, με μόνη διαφορά τα τελικά των εξατμίσεων που μάλλον δεν θα είναι της S & S. Σίγουρα τα 2 νεα μοντέλα θα είναι η χαρά του customize και όσον αφορά τα γούστα μου με κάποιες μικρές αλλαγές θα την έφερνα όσο πιο κοντά γίνεται στο παλιακό interceptor mk II... που είναι και η μεγάλη μου καψούρα! Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 20188 χρόνια comment_56146 @Thomas. Σε ευχαριστούμε για την ανταπόκριση από Ιταλία . Τελικά η τιμή εάν είναι ίδια και εδώ δεν είναι κακή Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 20188 χρόνια comment_56147 ...κατσε να φερουν πρωτα μηχανη για τεστ ντραιβ και μετα μηλαμε... Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 20188 χρόνια comment_56149 Ωραιες φωτο φιλε.Πραγματι ομορφο θα ελεγα οτι αν προωθηθει σωστα θα πουλησει εφοσον βεβαια δεν κανει πανω απο 6500.Ενα οικονομικο bonneville.... Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 20188 χρόνια comment_56150 6 λεπτά πριν, Ο/Η Νικος έγραψε: Ενα οικονομικο bonneville.... Ακριβως , η ποιο σωστή έκφραση Αναφορά
Mετά απο πολύ αναμονή και μη προσέλευση στις προηγούμενες εκθέσεις Eicma 2017 και Verona motexpo 2018,
επισκέφθηκα την έκθεση μοτοσυκλέτας Εxpo Motori Pontedera για να δώ επιτέλους την πολυαναμενόμενη
δικύλινδρη RE Interceptor 650 (μαζί με RE continental gt 650), και σας παραθέτω μερικές φωτο! Η μηχανή είναι απλά πανέμορφη!
Όσον αφορά την τιμή της μου επιβεβαίωσαν ότι επι Ιταλικού εδάφους θα κυμανθεί μεταξύ 6.500 με 7.000.
Τωρα εν αναμονή του test drive αρχές Ιουνίου για να δούμε οδική συμπεριφορά
και να ακούσουμε τον ήχο απο το διπλό τελικό της εξάτμισης...