Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 20178 χρόνια comment_53725 Παιδιά από βδομάδα έχω βάλει στο πρόγραμμα μια μικρή μετατροπή για 21" ζάντες.... Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 20178 χρόνια Συγγραφέας comment_53730 Ναι παιδιά μπρος πίσω με λεπτό λάστιχο ανοξειδοτες ακτίνες, μαλλον όχι αλουμινίου Αντώνη.... Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 20178 χρόνια comment_53731 Πίσω ταιριάζει τόσο μεγάλης διαμέτρου ζάντα? Και τι πάχος θα έχει η πίσω? Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 20178 χρόνια Συγγραφέας comment_53732 Ιδωμεν, δεν έχει μεγάλη διαφορά 5 πόντους μεγαλύτερη, λάστιχο σαν αυτό που φοράει τώρα στο φαρδος μπωρει και πιο λεπτό ότι βρούμε. Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 20178 χρόνια Συγγραφέας comment_53745 Μπρωστά δεν θα έχουμε προβλήματα πίσω όμως δεν έχει δυστηχως πολύ περιθωριό το λάστιχο απο το ψαλιδι θα πρέπει να βρούμε λάστιχα με χαμηλο προφίλ.... Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 20178 χρόνια comment_53748 Προχωρα αφοβα... Εγω φοραω 21"μπροστα.Μετρησα και μαζι λοιπον με το λαστιχο απο το πατωμα εως το κεντρο της ζαντας μετραει 35cm. Ενω απο το κεντρο της πισο ζαντας εως το τερμα του ψαλιδιου περιπου 39cm. Και 24" μπορεις να βαλεις..! Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 20178 χρόνια comment_53749 Και να σου πω κι ενα μυστικο... Αν βαλεις 21" ζαντα μπροστα,το κοντερ σου δεν θα κλεβει 10χλμ.στα 80 κοντερισια αλλα το πολυ 5χλμ. Καπου ειχα διαβασει πως ολα τα κοντερ τυπου σαν τα δικα μας φτιαχνονται ωστε να μετραει σωστα με βαση 21" ζαντα.Εεεε μαντεψε..??Σε εμας παλι κλεβει. Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 20178 χρόνια Συγγραφέας comment_53750 Νομίζω ότι και ο πισω τροχός Αντώνη δεν μπωρεις να πάει- τραβιχτει λίγο πιο πίσω να τεντωση και η αλυσίδα ή όχι? Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 20178 χρόνια comment_53751 Κοιτα να δεις..εκει ναι παει αλλα λιγο.Αλλα αυτο το μποσικο ειναι ωστε να τεντωνεις την αλυσιδα σου που αν με ρωτας περιπου καθε 2.000χλμ το θελει.Εσυ τι θα κανεις τοτε?Θα βγαζεις δοντι απο την αλυσιδα ή θα βαζεις καινουρια καθε τοσο.Οποτε αυτο ασ'το για τα μποσικα. Και σου ειπα ααααααφοβα μπαινει 21" ζαντα πισο.Το δικο μου που μπροστα εχει 21" και πισο 18" λογο ομως του ψυλου προφιλ trial που εχω βαλει...εχει την ιδια διαμετρο με το μπροστα.Στο πατημα λοιπον ειναι σαν να εχω μπρος πισο 21" κι αν δεις το ψαλιδι τι κενο αφηνει θα παθεις πλακα. Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 20178 χρόνια comment_53752 Οριστε...με εκανες και κατεβηκα στο γκαραζ. Αλλο που δεν ηθελα.!! Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 20178 χρόνια comment_53753 Εδω θα καταλαβεις τι εννοω οτι ειναι ιδια η διαμετρος μπροστα ζαντολαστιχου με πισο λογο προφιλ πισο λαστιχου. Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 20178 χρόνια Συγγραφέας comment_53755 Κατάλαβα Αντωνη να σαι καλά θενκς!!! Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 20178 χρόνια Συγγραφέας comment_53766 Aντωνη θυμάσαι να μου πεις μήκος ακτίνας που μπένει στην 21"? Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 20178 χρόνια comment_53775 Μπροστα δεν θυμαμαι αλλα εχει ο Χιτσκοκ.Πισο δεν ξερω...περνει τις ιδιες?Το πισο κεντρο ειναι το ιδιο με το μπροστα? Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 20178 χρόνια Συγγραφέας comment_53776 Α ο.κ θα το κοιταξω για να μην παραγγείλουμε λάθος, τα ταμπούρα θα μπούνε τα ίδια έτσι δεν είναι?απλός ακτίνες αλλάζουμε και στεφάνι λογικά. Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 20178 χρόνια comment_53780 Ναι βρε αλλα δεν ξερω αν το πισο κεντρο ειναι το ιδιο με το μπροστα ωστε να παρεις ιδιες ακτινες μπρος πισο.Εκει τωρα..παιζει και κατι αλλο.Οι ακτινες των enfield ειναι πιο ιδιαιτερες στο κεφαλακι τους που κουμπωνει στο κεντρο της ζαντας(εχουν αλλη κληση).Αν βαλεις after market να ξερεις πως δεν θα κουμπωνει το κεφαλακι ολοσωστα στην θεση του.Δεν ειναι οτι δεν θα κανεις δουλεια..αλλα στην ακτινολογιση θελει προσοχη και συγχρονος εσυ που θα το ξερεις θα καταλαβαινεις οπτικα την διαφορα. Επεξεργάσθηκε Νοέμβριος 2, 20178 χρόνια από το μέλος Αντωνης Σταθακης Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 20178 χρόνια Συγγραφέας comment_53783 Γωνιά Αντώνη μοίρες στις ακτινες δεν γνωρίζουμε ετσι? Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 20178 χρόνια comment_53784 Οχι..το μονο που ειδα τωρα απο τα αξεσουαρ στον Χιτσκοκ.Λεει λοιπον πως οι εξω αντινες απο το κεντρο ειναι λιγο παραπανω απο 90 μοιρες(20 ακτινες της ζαντας)ενω οι μεσα ακτινες λιγο λιγοτερο απο 90 μοιρες(οι αλλες 20). Ομως να σου πω...μην ασχοληθεις και τοσο τελικα,μιας και ολες οι αλλες που πουλαει ο Χιτσκοκ ειναι 90μοιρες.Αρα μονο στις εργοστασιακες δινει κι αυτος με την σωστη κληση.Μακρος ουτε λεει για την καθε ζαντα αλλα δυστηχως ουτε κι εγω μπορω να μετρησω μιας κι αυτες μετριουντε απο ακρη σε ακρη,οποτε αφου ειναι βιδωμενες στην ζαντα δεν μπορω.Εκτος αν θες να μετρησω εως το στεφανι. Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 20178 χρόνια comment_53786 Εκτος αν θες να μετρησω εως το στεφανι. Για να μη σε παιδεύουμε να λύσεις το στεφάνι και και και, ικανό σε έχω, κατέβα στο γκαράζ μέτρα ΟΛΕΣ τις ακτίνες και δώσε μέσω όρο.. Άντεεεεεε ακόμα εδώ είσαι..? Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 20178 χρόνια comment_53787 Νικο πως να μετρησω εως το στεφανι?Και τι αν της μετρησω ολες τι θα αλλαξει?Αφου την ακτινα κανονικα την μετρανε απο ακρη σε ακρη..πως θα βγει το αποτελεσμα? Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 20178 χρόνια comment_53788 Χα, χα, πλάκα κάνω βRE. Πάντως επειδή έχω πλέξει ακτίνες πριν πάω τη ρόδα για ακτινολόγηση, θυμάμαι ότι το σπείρωμα τελειώνει στη ζάντα. Στην ακτινολόγηση σίγουρα κάποιες θα έρθουν λίγο μέσα λίγο έξω. Όταν κάποια στιγμή βγάλεις το λάστιχο βλέπεις στα καψούλια την ακτίνα να μην είναι πρόσωπο αλλά και ούτε να τα ξεπερνάνε. Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 20178 χρόνια comment_53789 Οποτε θα του μετρησω μερικες να δω το περιπου. Αναφορά
Παιδιά από βδομάδα έχω βάλει στο πρόγραμμα μια μικρή μετατροπή για 21" ζάντες....