Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

21" τροχοι-ζαντες

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε

Λοιπον..στην μπροστα μερια..απο στεφανι εως στην κατω μερια που αρχιζει να γυριζει ειναι 18cm.

Ομως μετρησα στο περιπου το μπροστα κεντρο σε σχεση με το πισο.Το μπροστα ηταν περιπου 20cm απο κεφαλη ακτινας εως το απεναντη κεφαλη της αλλης ενω στην πισο ροδα 18cm.Ααααρα το πισο κεντρο ειναι περιπου 2cm μικροτερο...αρα 1cm μεγαλυτερη η καθε ακτινα.Ολα αυτα στο περιπου,μην σε παρω στον λαιμο μου.Εμενα στην πισο ζαντα ειναι και πιο χοντρες οι ακτινες.(αλλο αυτο βεβαια)

Δημοσιεύτηκε

Αλεξ αν μαθεις τιμη για inox ακτινες πες μου.Εγω οταν ειχα ρωτησει αν θυμαμαι καλα μου ειχαν πει 1.50ευρω η μια.Αρα 40 η καθε ζαντα συνολο 80.Αρα 80×1.60+ακτινολογηση=Ειναι πολλα τα λεφτα.

Δημοσιεύτηκε

Εμείς που έχουμε 19" ζάντες οι ακτίνες δεν έχουν το ίδιο μήκος μπρος με πίσω, έχουν άλλο κωδικό.

Άρα αφού θα κρατήσει ο Άλεξ το ίδιο κέντρο αναγκαστικά λόγω ταμπουρογράναζου θα πάει σε έναν μοτολαστιχά που πλέκει ακτίνες και θα του πει αν γίνεται το εγχείρημα, γιατί θα πάει ψάχνοντας τι ακτίνες θα βάλει.

Δημοσιεύτηκε

Αλεξ...αν τελικα προχωρησεις,αγοραζω τις παλιες σου ζαντες.Μονο την μπροστα θελω αλλα αφου εισαι απο Κρητη θα τις παρω ολες!Σκεψου το και πες μου αν ειναι..

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Ναι παιδιά ευχαριστώ πολύ περιμένω κι εγώ να μου πούνε Αντώνη η τιμή για ακτίνες εκεί πέζει 150 για τους δύο τροχούς απ ότι μου είπανε κι εμένα,έγινε Αντώνη οταν τις βγάλω θα στις πω να τις παρεις...

Ότι θες και την μία αν θέλεις στην δίνω.

Δημοσιεύτηκε

Το μπροστα ταμπουρο ειναι 7 ιντσες και το πηθω 6.

...οποτε το μετρημα ειναι θωθτω Αντωνη.