Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 20241 χρόνο comment_84732 Αν και δεν είμαι πολύ φαν των καστομ, φίλε είναι πάρα πολύ ωραία... Να την χαίρεσαι ..! *Εάν θες δώσε και πληροφορίες Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 20241 χρόνο comment_84746 6 ώρες πριν, Ο/Η alex266 έγραψε: Βέβαιως Θεσσαλονίκη κυκλοφορεί ένα πάρα πολύ ωραίο επίσης custom Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 20241 χρόνο comment_84751 4 ώρες πριν, Ο/Η Nikoss Rocket έγραψε: Θεσσαλονίκη κυκλοφορεί ένα πάρα πολύ ωραίο επίσης custom Τυχερός Θόδωρας ;) Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 20241 χρόνο Συγγραφέας comment_84754 21 ώρες πριν, Ο/Η Antonis Avgoullas έγραψε: Αν και δεν είμαι πολύ φαν των καστομ, φίλε είναι πάρα πολύ ωραία... Να την χαίρεσαι ..! *Εάν θες δώσε και πληροφορίες Να σάι καλα Αντώνη ευχαριστώ πολύ μόνο καστομ μηχανάκια έχω εγώ και τα φτιάχνω μόνος μου... Μακρύτερο τιμόνι Νικελοματα τροχοί κέντα στεφάνια ακτίνες,πλαϊνά καπάκια κτλ .. Στο ψαλίδι έχουν φτιαχτεί βάσεις στον τορνο και έχει τοποθετηθεί πιο πίσω... Έχω φτιάξει τεποζιτα από ανοξείδωτη λαμαρίνα 2χιλ σε στυλ φέρετρο...έχω βάλει άλλη σέλα πιο λεπτή που δεν βολεύει καθόλου Έχω αφαίρεση τα πλαϊνά σιδερένια βαλιτσακια ...αυτά πάνω κάτω... Επεξεργάσθηκε Σεπτέμβριος 25, 20241 χρόνο από το μέλος alex266 Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 20241 χρόνο Συγγραφέας comment_84755 17 ώρες πριν, Ο/Η Nikoss Rocket έγραψε: Θεσσαλονίκη κυκλοφορεί ένα πάρα πολύ ωραίο επίσης custom Ωραίο...👍👍👍 Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 20241 χρόνο comment_84767 21 ώρες πριν, Ο/Η alex266 έγραψε: Να σάι καλα Αντώνη ευχαριστώ πολύ μόνο καστομ μηχανάκια έχω εγώ και τα φτιάχνω μόνος μου... Μακρύτερο τιμόνι Νικελοματα τροχοί κέντα στεφάνια ακτίνες,πλαϊνά καπάκια κτλ .. Στο ψαλίδι έχουν φτιαχτεί βάσεις στον τορνο και έχει τοποθετηθεί πιο πίσω... Έχω φτιάξει τεποζιτα από ανοξείδωτη λαμαρίνα 2χιλ σε στυλ φέρετρο...έχω βάλει άλλη σέλα πιο λεπτή που δεν βολεύει καθόλου Έχω αφαίρεση τα πλαϊνά σιδερένια βαλιτσακια ...αυτά πάνω κάτω... Αλεξ πολύ όμορφη δημιουργία!Μένεις Αθήνα? Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 20241 χρόνο comment_84969 Πολλά μπράβο για την δουλιά σου, είναι υπέροχο το απότελεσμα! Δείξε μας και φωτογραφίες απο άλλες γωνίες να μας τρέξουν λίγο τα σάλια! Αναφορά
https://postimg.cc/mc9ynkpp