Jolia Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29, 2024 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29, 2024 Καλημέρα σας! Ψάχνω να βρω backrest/sissy bar για την σέλα της Super Meteor και σίγουρα δεν θα ήθελα να πάω στο touring seat της royal enfield γιατί νιώθω πως σκοτώνει το στυλ. Γενικά έχω βρει αρκετά σε sites και αντικείμενα στο ebay αλλά με ανησυχεί λίγο το κόστος μεταφοράς και εκτελωνισμού. Είπα λοιπόν να ρωτήσω μήπως ξέρει κανείς κάποιο μαγαζί που να κάνει custom για μηχανές σε Θεσσαλονίκη. Το στυλ θέλω να είναι κάπως έτσι αλλά θέλω να είναι κομμένο και ραμμένο όσο γίνεται στις ανάγκες μου Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
andrew Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29, 2024 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29, 2024 Η καλύτερη λύση είναι το Ebay. Πλέον σου υπολογίζει κατά την αγορά του προιόντος και τα μεταφορικά και το ΦΠΑ εκτελωνισμού προκαταβολικά.Συνεπώς το πολύ να πληρώσεις έξτρα τέλη εκτελωνισμού τύπου 5 ευρώ. Δεν έχεις κάτι να φοβάσαι! 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Nikoss Rocket Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29, 2024 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29, 2024 @andrew ναι μεν έχεις δίκαιο , όμως το θέμα είναι εάν μπαίνει κουτί στην meteor. @Jolia Εάν ερίσουν Αθήνα ήξερα που να σε στείλω , Θεσσαλονίκη όμως δες ποιος ασχολείται με HD 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Recommended Posts