Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ενισχυτικα,,,,αντιτριβικα ,,λαδιου

Δημοσιεύτηκε

καλησπερα,,, μετα απο συζητησεις με πολλους κατοχους μοτο,,,αρχισα να ψαχνω το θεμα,,, σε πολλα φορουμ υπαρχουν πολλες αποψεις,, δεν ξερω αν καποιος απο εδω ,,,,δοκιμασε κατι,, μετα απο ερευνα ,, στην σκεψη μου ειναι το motorkote,,, διαβασα πολλες γνωμες σε πολλα φορουμ,,,πιστευω να ,,,εχω αποτελεσματα,,και εντυπωσεις μεχρι την παννεληνια,,οποτε να το συζητουσουμε !!!

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε

...χιμμμμμμ περιεργα πραγματα...!!!

...εγω ειμαι πολυ καχυποπτος σε αυτα τα υγρα...παροτι σκεφτομαι να βαλω στον "Μενιο" αν και εχει πολλα χιλιομετρα και δεν ξερω αν πραγματικα δουλεια στα μεταλλα ή στην ψυχολογια μου...

...θα το σκεφτω...!!!

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
1 λεπτό πριν, bbk είπε:

...χιμμμμμμ περιεργα πραγματα...!!!

...εγω ειμαι πολυ καχυποπτος σε αυτα τα υγρα...παροτι σκεφτομαι να βαλω στον "Μενιο" αν και εχει πολλα χιλιομετρα και δεν ξερω αν πραγματικα δουλεια στα μεταλλα ή στην ψυχολογια μου...

...θα το σκεφτω...!!!

στον ,,,,μενιο σου να βαλεις,,,,,, μπυρα !!!!!!! λογω καταγωγης !!!!!!:hi:

Δημοσιεύτηκε
3 ώρες πριν, Αντωνης Σταθακης είπε:

Μηπως το ειχες βαλει στο ψυγειο και επειξε..?

Λες βRE επειδή κάνει κρύο έγινε έτσι? Θα το βάλω στον ήλιο να το ελέγξω. 

Δημοσιεύτηκε

Ερώτηση: Αυτό το αντιτριβικό μπαίνει μόνο σε αλλαγή λαδιών ή μπορώ να ανοίξω την τάπα και να το πετάξω μέσα όποτε θέλω;

Δημοσιεύτηκε

Ο κατασκευαστής λέει ότι το βάζεις σε αλλαγή λαδιών. Προφανώς γιατί τα λάδια είναι καθαρά.

Ζεσταίνεις πρώτα τον κινητήρα, ανοίγεις ρίχνεις και συνεχίζεις τη λειτουργία του κινητήρα.

Δημοσιεύτηκε

Εγω Σπυρο το εβαλα ετσι...

Νοε χωρις να ειμαι σιγουρος εχω την εντυπωση οτι σου λεει αλλαγη λαδιων γιατι το βαζεις στα παλια το αφηνεις 20λεπτα να δουλεψει ωστε να κυκλοφορισει το αντιτριβικο και μετα τα αδειαζεις και βαζεις καινουρια λαδια.Οποιος το βαλει τωρα ας το ψαξει.Εγω δεν το εβαλα ετσι γιατι ειχα κανει λιγα χλμ.στα λαδια μου και ειχα σκοπο στα επομενα 500χλμ.να τα αλλαξω ωστε να φυγει η λασπη που ειχε μαζεψει απο τον πρωην.

Δημοσιεύτηκε

Λογικα θα το εχετε δει...αλλα εδω λεει τα παντα γι'αυτο!Ξερω,διαφημιση ειναι και δεν ξερω κατα ποσο παιζει ολο αυτο στους κινητηρες μας αλλα εστω κι ενα απο ολα αυτα να ισχυει αξιζει..

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

το παρελαβα,,,,, το γνησιο ,,, σε μαυρο κουτι ,,, οχι το super dynamic,,, εντυπωσεις στην παννεληνια !!!!!!