Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 20179 χρόνια comment_48361 Αύριο έχουμε επισκέψεις στη λέσχη.. Ο rousmak (Μάκης) και ο NikosK1200Lt (Νίκος) θα έρθουν εκτάκτως από την Κοζάνη και θα τους υποδεχτώ μεσημβρινές ώρες στη λέσχη μας. Ακριβή ώρα δεν ξέρω, μόλις μάθω θα το γράψω εδώ. Καλώς να ορίσετε σύντροχοι, σας πεθυμήσαμε.. Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 20179 χρόνια Συγγραφέας comment_48364 Μιχάλη θα σε πάρω τηλέφωνο, γιατί τα παλουκάρια μας θα επιστρέψουν αυθημερόν Κοζάνη. Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 20179 χρόνια Συγγραφέας comment_48371 Από αριστερά προς τα δεξιά εικονίζονται οι: 1) elifain, 2) noe, 3) Ακριβοδίκαιος Νομοφύλαξ, 4) Mihalos, 5) rousmak, 6) ΑΛΠΙΚΟΣ, 7) NikosK1200Lt και 8) ο mikezante που πρόλαβε να έρθει μόλις για ένα τεταρτάκι.. Είναι απίστευτο, γίνεται πραγματικότητα, έχουμε έναν δικό μας χώρο να υποδεχόμαστε τους φίλους μας από μακριά. Πέρα από αυτό όμως, αυτή η ολιγόωρη αντάμωση ξύπνησε μνήμες όμορφες, διαδρομές αξέχαστες με Enfield. Και είναι καιρός να αρχίσουμε να σχεδιάζουμε τις επόμενες διαδρομές που οι Enfield θα μας οδηγήσουν να ανταμώσουμε πάλι. Μάκη, Νίκο, καλωσορίσατε, καλό ταξίδι επιστροφής να έχετε και σας ευχαριστούμε..!! Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 20179 χρόνια comment_48372 Λυπήθηκα που δεν μπόρεσα να δω δύο πολύ καλούς φίλους. Ελπίζω όμως να συναντηθούμε σύντομα και να πιούμε τα τσιπουράκια μας. Καλό ταξίδι να έχετε. Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 20179 χρόνια Συγγραφέας comment_48375 22 λεπτά πριν, SSAV είπε: και να πιούμε τα τσιπουράκια μας. Όχι βRE φούστη μου θόλωσα, ήρθαν τόσο δρόμο και δεν τους κεράσαμε τσίπουρο.. Αλλά δεν πειράζει καλύτερα, έχουν να κάνουν πολλά χιλιόμετρα οδήγησης.. Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 20179 χρόνια comment_48378 ...ομορφιες...!!! ...παντα τετοια παιδες...!!! ...αρε που θα παει δεν θα γινει η πανελληνια θα σας πω εγω...!!! Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 20179 χρόνια comment_48379 4 λεπτά πριν, bbk είπε: ...ομορφιες...!!! ...παντα τετοια παιδες...!!! ...αρε που θα παει δεν θα γινει η πανελληνια θα σας πω εγω...!!! Οοοοοοο βαρυσήμαντη δήλωση Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 20179 χρόνια comment_48390 Που να γινει άραγε η πανελληνια, που να γινει;;; Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 20179 χρόνια comment_48397 Το μόνο που έχω να πώ είναι ένα ΜΕΓΑΛΟ, ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους που μας υποδέχθηκαν τόσο θερμά. Αισθάνθηκα να ξαναβλέπω και αγγαλιάζω αδέρφια μετά απο πολλά χρόνια. Μακάρι να είμασταν πιό κοντά να μπορούσαμε να βάλουμε κι εμείς ένα χεράκι στο Royal Home αλλά η απόσταση μεταξύ μας είναι πολύ μεγάλη για αυθημερόν συναντήσεις. Την άλλη φορά με το καλό πάντα θα κλείσω τσάμπα δωμάτια με τούς πόντους μου στο Intercontinental και θα μείνουμε κι ένα βράδυ Αθήνα ώστε να μπορέσουμε να νυχτοπερπατοτσιλιμπουρδήσουμε. Ανανέωση ραντεβου το λοιπόν για την επόμενη ευκαιρία. Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 20179 χρόνια comment_48398 Γεια σου re Νικοοοολα με τα intercontinental σου...Χα χα...!!Μου αρεσεις γιατι κι εγω ετσι νιωθω καθε φορα που αντικριζω αυτους τους παλαβους! Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 20179 χρόνια comment_48399 16 ώρες πριν, bbk είπε: ...αι χεβ δε ντριμμμμμμμμ...!!! Κι αυτη το ιδιο...! Αναφορά
Αύριο έχουμε επισκέψεις στη λέσχη..
Ο rousmak (Μάκης) και ο NikosK1200Lt (Νίκος) θα έρθουν εκτάκτως
από την Κοζάνη και θα τους υποδεχτώ μεσημβρινές ώρες στη λέσχη μας.
Ακριβή ώρα δεν ξέρω, μόλις μάθω θα το γράψω εδώ.
Καλώς να ορίσετε σύντροχοι, σας πεθυμήσαμε..