Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25Μάρ 25 comment_88961 Σκευτομαι να αλλάξω λάστιχα.. μένω ικαρία κ περνάω κ από χώμα κάποιες φορές συν το ότι οι δρόμοι εδώ έχουν κ τις λακούβες κ τα χαλίκια .. κάτι σε value for money Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25Μάρ 25 comment_88962 Τα Bt46 της Bridgestone..Μετά από πολύ ψάξιμο τα έβαλα πρόσφατα και είμαι πολύ ευχαριστημένος..! Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26Μάρ 26 Συγγραφέας comment_88964 3 λεπτά πριν, Ο/Η ilias bak έγραψε:Ευχαριστώ πολύ11 ώρες πριν, Ο/Η Γιάννης8 έγραψε:Τα Bt46 της Bridgestone..Μετά από πολύ ψάξιμο τα έβαλα πρόσφατα και είμαι πολύ ευχαριστημένος..!Αλλά πολύ καράφλα τα βλέπω.. κάνει κ για χώμα δηλαδή... Ευχαριστώ κ πάλι Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26Μάρ 26 comment_88965 9 ώρες πριν, Ο/Η ilias bak έγραψε:Αλλά πολύ καράφλα τα βλέπω.. κάνει κ για χώμα δηλαδή... Ευχαριστώ κ πάλιΓια λακούβες και ήπιους χωματόδρομους μια χαρά..Τώρα αν θέλεις πιο χωμάτινα πρέπει να αλλάξεις διαστάσεις πίσω...Εκεί πάμε σε πιο ακριβές λύσεις.. Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26Μάρ 26 Συγγραφέας comment_88966 Είδα στην φωτογραφία σου ότι έχεις βάλει τις μπάρες προστασίας... Της μεγάλες... Το σκευτομαι κ εγώ αλλά δεν το ασχημενει ρε φίλε Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26Μάρ 26 comment_88967 Την 25/3/2026 at 9:54 ΠΜ, Ο/Η ilias bak έγραψε:Σκευτομαι να αλλάξω λάστιχα.. μένω ικαρία κ περνάω κ από χώμα κάποιες φορές συν το ότι οι δρόμοι εδώ έχουν κ τις λακούβες κ τα χαλίκια .. κάτι σε value for moneyΘύμισε μου ποια μηχανή έχεις ? Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27Μάρ 27 comment_88987 23 ώρες πριν, Ο/Η ilias bak έγραψε:Είδα στην φωτογραφία σου ότι έχεις βάλει τις μπάρες προστασίας... Της μεγάλες... Το σκευτομαι κ εγώ αλλά δεν το ασχημενει ρε φίλεΣυμφωνώ...!Για αυτό τις έβγαλα... Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28Μάρ 28 comment_88992 Αν και είναι θέμα γούστου εγώ όταν την είχα αυτά σκεφτόμουν Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29Μάρ 29 Συγγραφέας comment_88994 Φαίνονται μία χαρά... Θα κάνουμε μερικά χιλιόμετρα με τα μαμίσια και μετά θα βάλω Αναφορά
Σκευτομαι να αλλάξω λάστιχα.. μένω ικαρία κ περνάω κ από χώμα κάποιες φορές συν το ότι οι δρόμοι εδώ έχουν κ τις λακούβες κ τα χαλίκια .. κάτι σε value for money