Ευη Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2024 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2024 Καλημέρα σαςσθα ηθελα μερικες πληροφορίες πριν αγοράσω το συγκεκριμένο μοντέλο υπάρχει κάποιος που κατέχει αυτή τη μηχανή? Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2024 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2024 Nqi 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Nikoss Rocket Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11, 2024 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11, 2024 Τι πληροφορίες θα ήθελες ; Απο θέμα μοτέρ (το φορά ή 3δα Classic , meteor & Hunter) με τα μέχρι τώρα (ελληνικά) δεδομένα έχει βγει αξιόπιστο χωρίς να έχουν αναφερθεί διαρροές λαδιών κ.ο.κ. Μια «ανακατωσούρα» υπάρχει μόνο στα διάκενα το βαλβίδων που κατά την γνώμη μου το 0,08-0,18 δεν κάθεται καλά. Υπάρχουν διαφορές σε αυτήν την 3δα στην χαρτογράφηση (εγκέφαλος). Τωρα από θέμα οδήγησης - συμπεριφοράς ας πει κάποιος που το έχει καθότι εγώ είμαι κάτοχος Hunter . 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
ALKIVIADIS ROULIS Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 καλημέρα. Κάνα μήνα έχω το 350 classic. μου έχει αρέσει πολύ. πριν το πάρω με έβαζε σε σκέψη η δύναμη του μοτέρ αλλά τελικά βλέπω ότι είναι η καλύτερη επιλογή για μένα Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
ALKIVIADIS ROULIS Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 Just now, ALKIVIADIS ROULIS said: καλημέρα. Κάνα μήνα έχω το 350 classic. μου έχει αρέσει πολύ. πριν το πάρω με έβαζε σε σκέψη η δύναμη του μοτέρ αλλά τελικά βλέπω ότι είναι η καλύτερη επιλογή για μένα. και φανταστικός ήχος! Μ'αρέσει να το ακούω. Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Nikoss Rocket Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 Είναι ωραία μηχανή για ξένοιαστες βόλτες Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Ευη Δημοσιεύτηκε Δευτέρα την 06:27 AM Συγγραφέας Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Δευτέρα την 06:27 AM Την 31/1/2025 at 10:34 ΠΜ, Ο/Η ALKIVIADIS ROULIS έγραψε: Την 31/1/2025 at 10:32 ΠΜ, Ο/Η ALKIVIADIS ROULIS έγραψε: καλημέρα. Κάνα μήνα έχω το 350 classic. μου έχει αρέσει πολύ. πριν το πάρω με έβαζε σε σκέψη η δύναμη του μοτέρ αλλά τελικά βλέπω ότι είναι η καλύτερη επιλογή για μένα. και φανταστικός ήχος! Μ'αρέσει να το ακούω. Επέκταση Καλημέρα!!! Τελικά αγόρασα το hunter 350, που είναι στα κυβικά μου κ νιώθω άνετα στην οδήγηση εντός Αττικής . Πολυ καλή επιλογή πανέμορφο μηχανάκι 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
andrew Δημοσιεύτηκε Δευτέρα την 03:10 PM Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Δευτέρα την 03:10 PM 8 ώρες πριν, Ο/Η Ευη έγραψε: Καλημέρα!!! Τελικά αγόρασα το hunter 350, που είναι στα κυβικά μου κ νιώθω άνετα στην οδήγηση εντός Αττικής . Πολυ καλή επιλογή πανέμορφο μηχανάκι Εύη καλορίζικο και καλοτάξιδο!Θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε και από κοντά στις συναντήσεις και εκδρομές που διοργανώνουμε! Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Nikoss Rocket Δημοσιεύτηκε Τρίτη την 09:59 AM Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Τρίτη την 09:59 AM Και εκτός αττικής (για εκδρομούλες) μια χαρά πάει αρκεί να μην βιάζεσαι . Καλορίζικη Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Ευη Δημοσιεύτηκε Τρίτη την 02:47 PM Συγγραφέας Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Τρίτη την 02:47 PM 4 ώρες πριν, Ο/Η Nikoss Rocket έγραψε: Και εκτός αττικής (για εκδρομούλες) μια χαρά πάει αρκεί να μην βιάζεσαι . Καλορίζικη Οχι όχι δεν θα βιάζομαι γιατί είμαι αρχάρια. Για τις βόλτες μου την αγόρασα . Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Ευη Δημοσιεύτηκε Τρίτη την 02:48 PM Συγγραφέας Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Τρίτη την 02:48 PM 23 ώρες πριν, Ο/Η andrew έγραψε: Εύη καλορίζικο και καλοτάξιδο!Θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε και από κοντά στις συναντήσεις και εκδρομές που διοργανώνουμε! Θα χαρώ και εγώ να ενταχθώ στην ομάδα σας. Σας ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Recommended Posts