Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Λιμνη Μπελετσι Πικ-Νικ Κυριακή 1-11-2015

Δημοσιεύτηκε

Η λίμνη Μπελέτσι είναι ένας από τους κρυμμένους παραδείσους δίπλα στην Αθήνα. Βρίσκεται στους πρόποδες της Πάρνηθας από τη μεριά των Αφιδνών και της Ιπποκρατείου Πολιτείας. Πρόκειται για μια τεχνητή λίμνη που δημιουργήθηκε τη δεκαετία του 1970 και απέχει περίπου 35 χιλιόμετρα από την Αθήνα. Είναι ένας ιδανικός ανοιξιάτικος ημερήσιος προορισμός για μια οικογένεια.

Εντός της λίμνης υπάρχουν ψαράκια, βατραχάκια, χελώνες και πάπιες. Στον περιβάλλοντα χώρο έχουν βρει καταφύγιο μετά τις μεγάλες φωτιές του 2009 και 5-6 ελαφάκια. Υπάρχει επίσης μια παιδική χαρά καθώς και παγκάκια για τους γονείς. Έχετε ακόμα τη δυνατότητα να περπατήσετε στο βουνό ή να πάτε μέχρι το εκκλησάκι της Αγίας Τριάδας 500 μέτρα πιο κάτω.

Δείτε το χάρτη σε μεγαλύτερο μέγεθος

Μετάβαση

Ο μόνος τρόπος να την προσεγγίσετε είναι με αυτοκίνητο. Ο προαστιακός για τη Χαλκίδα σταματάει στις Αφίδνες, αλλά από εκεί δεν υπάρχει κάποιο μεταφορικό μέσο, με εξαίρεση τα ταξί των Αφιδνών. Αυτά βέβαια δεν κάνουν πιάτσα στο σταθμό οπότε είναι δύσκολο να τα πετύχετε εκτός αν έχετε κανονίσει κάποιο ραντεβού.

Οδικώς, λοιπόν, υπάρχουν δύο εναλλακτικοί δρόμοι. Ο πρώτος, ελαφρώς πιο σύντομος, είναι μέσω της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας. Μετά τα διόδια Αφιδνών, βγαίνετε στην πρώτη έξοδο και ακολουθείτε τις ταμπέλες για Ιπποκράτειο Πολιτεία. Στη συνέχεια ακολουθείτε το δρόμο για το εκκλησάκι της Αγίας Τριάδας, μόνο που στον ομώνυμο δρόμο στρίβετε αριστερά και αμέσως δεξιά στην οδό Κίρκης. Η δεύτερη διαδρομή ξεκινάει από την έξοδο της Βαρυμπόμπης στην Εθνική Οδό. Ακολουθείτε την οδό Τατοΐου προς τον Άγιο Μερκούριο μέχρι που βρίσκετε την οδό Αγίας Τριάδας. Οδηγείτε σε αυτή για λίγο και στρίβετε στην οδό Κίρκης αριστερά αυτή τη φορά.

Η διαφορά στην απόσταση μεταξύ των δύο διαδρομών είναι μόνο ένα χιλιόμετρο. Στη δεύτερη διαδρομή ο δρόμος είναι λίγο χειρότερος αλλά δεν έχει διόδια και είναι μέσα από το βουνό της Πάρνηθας. Μπορείτε να πάτε από αυτόν για να απολαύσετε τη διαδρομή και να γυρίσετε πιο ξεκούραστα από την Εθνική οδό.

7479208742_8b539da4a0.jpg

Φαγητό

Ο χώρος προσφέρεται για ένα ωραίο πικνίκ καθώς υπάρχουν παγκάκια και ξύλινα τραπεζάκια. Να είστε βέβαια προετοιμασμένοι καθώς δεν υπάρχει καντίνα ή περίπτερο στην ευρύτερη περιοχή παρά μόνο στις Αφίδνες, γύρω στα 2-3 χιλιόμετρα μακριά.

Εκτός αυτού βέβαια υπάρχουν μια σειρά από καλές ταβέρνες στην ευρύτερη περιοχή. Από τη μια μεριά, στο δρόμο μέσω Βαρυμπόμπης, υπάρχει η ταβέρνα του Αγίου Μερκουρίου, όπου τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου είναι δύσκολο να βρεις τραπέζι όταν είναι καλός ο καιρός. Από την άλλη μεριά, υπάρχουν 3-4 ταβέρνες στην ευρύτερη περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού των Αφιδνών.

Επεξεργάσθηκε από το μέλος χρηστος

• Απαντήσεις 142
  • Εμφανίσεις 14,8k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε

:D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

δεν εκανε λαθος η γλωσσα !!!

εχω φαει ενα τετοιο πεον με το συμπαθειο ,καθε δεκα λεπτα τρεχω στην τουαλετα  :D  :D  :D  :D

Περαστικά σου, φιλαράκι....

Ειναι πίκρα η γαστρεντερίτιδα

Μου έχει κάτσει παρόμοια φάση στο παρελθόν και την έχω βγάλει όλη νύχτα στην τουαλέτα, με εναλλάξ χωμένο στην λεκάνη πότε το κεφάλι μου πότε τον πισινό μου ;)

Δράμα...

Οσο για τον αν θα είσαι έτοιμος για 1ή 2 του Νοέμβρη, πιθανώς να είσαι αλλά μάλλον δεν θα πρέπει να φορτώσεις το στομάχι σου με βαριά φαγητά μετά το κλακάζ της γαστρεντερίτιδας...

Εκτός κι αν έρθεις για να φας καμμιά ελαφριά σουπίτσα :)

Αιντε τωρα να δίνουμε δουλειά στον Rocker να ξεκαθαρίζει το θέμα πάλι :)

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Δραμα !!! χμμμ!!!

μου αρεσει η ιδεα να αγορασω την εμφανιση της ιστορικης Δοξας Δραμας !!!

δυσκολα να τα καταφερω ομως !!!

βεβαια ποτε μην λες ποτε ... :)

τωρα οσον αφορα για την λιμνη μπελετσι αν επιτρεψει ο απαυτος μου  :D  :D  :D  θα κανω τα αδυνατα δυνατα να τα καταφερω αν οργανωθει για Κυριακη :thumbsup:

Δημοσιεύτηκε

Αιντε τωρα να δίνουμε δουλειά στον Rocker να ξεκαθαρίζει το θέμα πάλι :)

Άσε να ξεβρομίσει λίγο..!! [url=http://freesmileyface.net/free-disgusting-smileys.html]toilet-4.gif[/url]

Δημοσιεύτηκε

μπραβο σας. πανω που ειχα κανονησει να ερθω και να ξεφυγω λιγακι αντι για μπελετσι κατεληξα με τα δυο μου τερατακια στο μουστακα και στα jumbo! συγχαρητηρια σε ολους σας και πανω απ ολα στον πισινο του χρηστου ο οποιος μας εχει κυριολοκτικα χεσμενους!!!!! :sign0020:

Δημοσιεύτηκε

σου χρωσταω βολτα φιλε μου Σεριφη :thumbsup:

μπορεις να αρχισεις με συναντηση την δευτερα η τριτη απογευμα στον Μητσο για να βαλουμε μπρος το bsa και να ρυθμισω βαλβιδες στο bullet για να ειναι ετοιμο για την συναντηση

• 11 months later...
Δημοσιεύτηκε

ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Λοιπόν, παιδάκια...
Για πείτε μου, τι κάνατε την 28η Οκτωβρίου;
Για πες μας εσύ μικρέ Γίγαντα (οξύμωρο σχήμα), τι έκανες;

Εγώ κυρία, σήμερα πήγα στη λίμνη Μπελέτσι.
Είναι μια μικρή τεχνητή λιμνούλα στην Πάρνηθα, σε ένα μέρος που λέγεται Ιπποκράτειος Πολιτεία.
Είναι μέσα στο δάσος αυτό το μέρος και είναι γεμάτο πανάκριβες βίλες και νομίζω, κυρία, ότι εκεί έχουν γίνει μεγάλες καταπατήσεις αλλά μόλις το είπα αυτό στο φίλο μου, μου έριξε μια σφαλιάρα και μου είπε να μην το ξαναπώ!
Λοιπόν, πήρα το μηχανάκι μου και αυτόν τον φίλο μου που μου έριξε τη σφαλιάρα και είπαμε να επισκεφθούμε αυτή η λιμνούλα.

Πιάσαμε την Εθνική Οδό και στο ύψος του Αγίου Στεφάνου βγήκαμε και πήραμε τον παράδρομο για να μην πληρώσουμε διόδια, τα οποία  κυρία, εδώ που τα λέμε -μου είπε ο φίλος μου- είναι μεγάλη κοροϊδία και γι αυτό τα αποφύγαμε.
Μετά ακριβώς απο τα διόδια, στρίψαμε αριστερά και πιάσαμε τους πρόποδες της Πάρνηθας, εκεί στα Κιούρκα που τώρα τα λένε πιά Αφίδνες, αλλά ο φίλος μου είπε ότι τελικά είναι το ίδιο πράμα και ότι δεν άλλαξε τίποτα εκτός από το όνομα.
Ανεβήκαμε την ανηφόρα και σε ακολουθήσαμε τις ταμπέλες προς Ιπποκράτειο Πολιτεία.
Στρίψαμε κάτι στενάκια και κάτι δρομάκια και τελικά φτάσαμε στη λίμνη.

[URL=http://smg.photobucket.com/user/paparozoumis/media/Beletsi%20Lake%2028-10-2015/IMG_20151028_121500_zpsrbq7nnxg.jpg.html]IMG_20151028_121500_zpsrbq7nnxg.jpg[/URL]

[URL=http://smg.photobucket.com/user/paparozoumis/media/Beletsi%20Lake%2028-10-2015/IMG_20151028_145442_zps0ciqh6pb.jpg.html]IMG_20151028_145442_zps0ciqh6pb.jpg[/URL]

Ηταν πολύς κόσμος εκεί πέρα.
Πολλά αυτοκίνητα και οικογένειες είχαν γεμίσει το μέρος.
Σταματήσαμε και περάσαμε την μιά γεφυρούλα.
Κόσμος έκανε βόλτα γύρω απο τη λίμνη και αποφασίσαμε να την δούμε γύρω-γύρω.
Μικρούλα είναι. Σε λιγότερο από δέκα λεπτά είχαμε κάνει τον κύκλο της.
Υπάρχουν μερικά παγκάκια αν θέλει κανεις να καθίσει εκεί δίπλα στο νερό και να ξεκουραστεί.

Επίσης, υπάρχουν μέσα στην λιμνη κάτι πουλερικά. Ενα από αυτά ήταν κύκνος επειδή ήταν άσπρος και ξεχώριζε από τα άλλα πουλερικά.
Δεν ξέρω αν όταν ήταν μικρός αυτός ο κύκνος έμοιαζε με το ασχημόπαπο, αλλά τώρα που ήταν μεγάλος ήταν όμορφος.
Τα άλλα πουλερικά δεν ξέρω αν ήταν χήνες, πάπιες ή κορμοράνοι και φλαμίνγκο αλλά ολα μαζί κολυμπούσανε μέσα στη λίμνη.
Ο κόσμος τάιζε τα πουλερικά και έριχνε ψωμιά και άλλα τέτοια εκεί μεσα και τα πουλερικά είχαν βγει έξω στην όχθη της λίμνης και τρώγανε.

[URL=http://smg.photobucket.com/user/paparozoumis/media/Beletsi%20Lake%2028-10-2015/IMG_20151028_120915_zpsk77b8dng.jpg.html]IMG_20151028_120915_zpsk77b8dng.jpg[/URL]
Υπήρχε εκεί και μια πλωτή κατασκευή που κυκλοφορούσε και επέπλεε μέσα στη λίμνη και πήγαινει όπου την πήγαινε ο αέρας.[URL=http://smg.photobucket.com/user/paparozoumis/media/Beletsi%20Lake%2028-10-2015/IMG_20151028_121025_zpsno6zdduh.jpg.html]IMG_20151028_121025_zpsno6zdduh.jpg[/URL]
Στην αρχή δεν ήξερα τι ήταν αλλα τελικά ανακάλυψα ότι ήταν φωλιές για τα πουλερικά.
Εγραφε επάνω "Κιβωτός Ταξιάρχης", κάτι που μου έκανε εντύπωση γιατί εγώ, κυρία, πάντα ήξερα ότι η κιβωτός ήταν του Νώε (όχι του Νίκου, του άλλου, του Εβραίου).
[URL=http://smg.photobucket.com/user/paparozoumis/media/Beletsi%20Lake%2028-10-2015/IMG_20151028_145454_zpsp5kxdcil.jpg.html]IMG_20151028_145454_zpsp5kxdcil.jpg[/URL]

Τελικά καθίσαμε κάπου απόμερα, ήπιαμε λίγη ρακή που είχαμε φέρει μαζί μας και σε λίγο φάγαμε και τα σαντουιτσάκια που είχαμε φτιάξει από το σπίτι μας.
Εκανε λίγη ψύχρα και όποτε ο ήλιος έβγαινε πίσω από τα σύννεφα ήταν σαν βάλσαμο, κυρία.
Τελικά, η ώρα πέρασε πολύ ευχάριστα μέσα στα δέντρα και όταν αποφασίσαμε να φύγουμε, ήταν ήδη μεσημέρι.

Προτιμήσαμε να επιστρέψουμε απο τον δρόμο που έρχεται μέσα απο το βουνό, από τον Αγιο Μερκούριο.
Είχα πολλά χρόνια, κυρία, να πάω από αυτόν τον δρόμο και είχα πολλές αναμνήσεις καθώς επιστρέφαμε αν και έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στην διαδρομή.
Μια ταμπέλα στον δρόμο μας έλεγε "Βαγόνι" και ότι εκει σερβίρεται καφές.
Σταματήσαμε και μπήκαμε σε ένα μέρος όπου για να φτάσεις στο καφέ έπρεπε να περάσεις ανάμεσα απο σταύλους με άλογα.
Χαϊδέψαμε λίγο τα πανέμορφα αλογάκια και τελικά συνεχίσαμε για να πιούμε το καφεδάκι μας σε ένα μέρος όπου ένας κύριος είχε φέρει ένα βαγόνι τρένου και το είχε κάνει καφετέρια.
Ηταν πολύ όμορφα εκεί αν και το μέρος μου θύμιζε κάτι αλλά δεν ήμουν σίγουρος τι ήταν αυτό.

Σε λίγο πιάσαμε την κουβέντα με τον κύριο που είχε το μέρος αυτό και το βαγόνι και του είπα ότι σε αυτήν την περιοχή λίγες μέρες πριν είχε γίνει μια εκδήλωση με μοτοσικλέτες που έτρεχαν γύρω γύρω μέσα στο  χώμα.
Τελικά, κυρία, δεν θα το πιστέψετε αυτό που θα σας πώ!
Εντελώς τυχαία και αναπάντεχα είχαμε μπει να πιούμε καφέ σε αυτό το ίδιο μέρος όπου είχε γίνει αυτή η εκδήλωση.. να δείτε κυρία.. πώς την λέγανε την εκδήλωση...α... ναι... Rotten Race και είχανε πάει και κάτι γνωστοί μας εκεί  :)
Ο κύριος επίσης μου είπε ότι θα την επαναλάβουν την εκδήλωση κατά τον Μάιο και ελπίζω αυτήν την φορά να τα καραφέρω να πάω.

Τελικα, ήπιαμε τον καφέ μας και επιστρέψαμε στο σπίτι μας.
Ηταν μια πολύ ωραία ημέρα, περάσαμε θαυμάσια εγώ και ο φίλος μου και κάναμε κάτι διαφορετικό από το να κάτσουμε σπίτι μας και να δούμε στην τηλεόραση την παρέλαση.
Επίσης, κατάφερα επιτέλους να πάω σε αυτην την λιμνη, που με κάτι άλλους φίλους μου δεν πήγαμε εδώ και ένα χρόνο (το Μπελέτσι μου μέσα).
Ηταν πολύ ωραία.

Και δεν μου λες, παιδί μου Γίγαντα, μπάνιο έκανες στη λιμνη;

Οχι κυρία, δεν έκανα.
Ενας λόγος ήταν ότι έκανε πολύ κρύο για να κολυμπήσει κανείς.
Επίσης τα νερά ήταν πολύ θολά και πράσινα και δεν ήταν και πολύ ελκυστικά για να κάνεις μπάνιο εκεί μέσα.
Παράλληλα, υπήρχε και μια ταμπέλα που έλεγε ότι απαγορεύεται το ψάρεμα, το κολύμπι και άλλα τέτοια επειδή το μέρος ήταν βιότοπος.
[URL=http://smg.photobucket.com/user/paparozoumis/media/Beletsi%20Lake%2028-10-2015/IMG_20151028_122136_zpsz2qfnos7.jpg.html]IMG_20151028_122136_zpsz2qfnos7.jpg[/URL]

Θα ήταν αστείο να φάει κανείς πρόστιμο επειδή κολυμπά στην λίμνη την στιγμή που τόσες βίλες ήταν χτισμένες τριγύρω μέσα στο δάσος πάνω στο βουνό.
Πίσω απο την ταμπέλα ήταν κάτι εγκαταστάσεις που έμοιαζαν όμως εγκατελειμένες.
Είχαν μέσα κάτι σπιτάκια και έδειχνε να υπήρχαν ζώα εκεί παλιότερα.
Μια άλλη ταμπέλα εκεί δίπλα έλεγε ότι υπήρχαν ελάφια εκεί μέσα που τα εκτρέφουν.
Εγώ βέβαια, κυρία, δεν είχα ούτε ελάφια ούτε τίποτε άλλο.
Ομως, κυρία, ήταν πολύ όμορφα και νομίζω ότι θα ήθελα να ξαναπάω κάποια άλλη μέρα.
Ετσι πέρασα εγώ την 28η Οκτωβρίου!

https://www.youtube.com/watch?v=r4cBFvYTwn0&feature=youtu.be

Επεξεργάσθηκε από το μέλος Gigas

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
Είδατε λοιπόν τι όμορφη που ειναι η λιμνη Μπελετσι!
Την εχω καθιερώσει δυο χρονια τωρα για οικογενειακή απόδραση!
Η εκδρομουλα που λέγαμε απο τοτε .... πρεπει να γίνει !
Και για να μην ξεχνιόμαστε ,δεν την είχα ακυρώσει , τον εαυτό μου ακύρωσα λογω κοψίματος τσιρλιπιπι ( χα!χα!χα!) και προέτρεψα τους υπόλοιπους να την κάνουν την εκδρομη και ήλπιζα να ξεπερνουςα το θεματάκι με τον απαυτο μου και να συμμετείχα αν ήμουν τυχερός!
Άντε λοιπόν να την βάζουμε στα σύντομα υπόψιν αυτη την εκδρομουλα!

Δημοσιεύτηκε

Είχα πολλά χρόνια, κυρία, να πάω από αυτόν τον δρόμο και είχα πολλές αναμνήσεις 

Δεν μπορώ να υπολογίσω σε πόσες τάξεις και πόσες φόρες είχες μείνει μετεξεταστέος.. :think:

Δημοσιεύτηκε

Δεν μπορώ να υπολογίσω σε πόσες τάξεις και πόσες φόρες είχες μείνει μετεξεταστέος.. :think:

Αυτό είναι που σου έκανε εντύπωση εσένα;;;

Το γεγονός ότι έλεγα στην ... κυρία ότι πήρα το μηχανάκι και πήγα βόλτα;

Οτι πίναμε ρακές στις όχθες της λίμνης;;

Οτι μπορεί να καπινίζαμε και κανα τσιγαράκι, κάτι που το παρέλειψα;;;

Αυτά σου φαίνονται φυσιολογικα΄εσένα ;;;; :)

Δημοσιεύτηκε

Και για να μην ξεχνιόμαστε ,δεν την είχα ακυρώσει , τον εαυτό μου ακύρωσα λογω κοψίματος τσιρλιπιπι ( χα!χα!χα!) και προέτρεψα τους υπόλοιπους να την κάνουν την εκδρομη και ήλπιζα να ξεπερνουςα το θεματάκι με τον απαυτο μου και να συμμετείχα αν ήμουν τυχερός!

Κοίτα να δεις πώς έρχονται τα πράματα...

Χτές που έριξα μια ματιά σε αυτο το θέμα, διαπίστωσα ότι είχες ξεκινήσει την διοργανωση αυτής της εκδρομής και ήσουν επίσης αυτός που την ακύρωσε λόγω..... διαρροής... (διαρροή,διάρροια... πόσο κοντινές λέξεις)

Σου θυμίζει κάτι;;;;

χεχεχεχε

Επεξεργάσθηκε από το μέλος Gigas

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Συγνωμη ρε παιδια !!!
τελικα δεν μας ηθελε η λιμνη !!! :mad:
κολλησα γαστρεντεριτιδα απο τον μικρο και ειμαστε και οι δυο στην καραντινα :(
μονο ο καυμενος ο Σεριφης εμεινε και πεον του χρωσταω βολτα !!!
εκτος αν τα καταφερετε Κυριακη εσεις οι τρεις :bike: !!!
θελω να ελπιζω πως μεχρι Κυριακη να με αφησει η αρρωστεια και να τα καταφερω τελικα και εγω !!!

Βρε αθεόφοβοι ούτε να διαβάζετε δεν ξέρετε?
Τελικά η λιμνη δεν μας ήθελε λεω ( ως παρεάκι που μαζευοτανε ως τοτε)..... ακύρωση βλέπετε πουθενά ?
Στη συνέχεια , μονο ο σερίφης έμεινε εκτός αν τα καταφέρετε και οι άλλοι τρεις που είχατε πει ,λεω! Ούτε παλι η λέξη ακύρωση!
Και στο τέλος, θα προσπαθήσω να έρθω και εγω αν τα καταφέρω λογω του θέματος!ουτε παλι η λέξη ακύρωση!
Άρα ηθικόν δίδαγμα και συγκρίνοντας και το άλλο που πάτε να με βάλετε ίσα και όμοια που ηταν πεντακάθαρη ΑΚΥΡΩΣΑΡΑ
ενα εχω να πω!
Μην μπερδεύετε τις βούρτσες με τις ...... Ξέρετε τι εννοώ!

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Το έχουμε ξαναδεί το έργο, με διαρροές γενικώς.. :emotions33:

Απαντηση:
Μην μπερδεύουμε τις βούρτσες με τις......
Ξεκάθαρα φαίνεται η διαφορά στο προηγούμενο ποστ μου!
Νισάφι!χα!χα!αααααχχχχ!
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

ΤΟ ΠΙΚ - ΝΙΚ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ

Σε αυτο το ποστ πρώτο γράφτηκε η λέξη ακύρωση και οχι απο εμένα και παλι η απαντηση μου ηταν οχι ακύρωση ,πρότεινα αναβολή !
Ποτε δεν ηθελα την ακύρωση!
Μην με μπερδεύετε με ..... Ξέρετε ποιους......ακυρώσεις αν ψάχνετε ξέρετε που θα τις βρείτε!
Χα!χα!αααααααααααχχχχ!

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Ακυρώθηκε, το μπελέτσι μου μέσα :)

Ορίστε και εδώ η λέξη ακύρωση !παλι δεν την είπα εγω αυτη την λέξη!
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
Μπορώ να δεχτώ καζούρα ,να δεχτώ πειράγματα ,
Αλλα να διαννοηθουν κάποιοι να μου κολλήσουν ταμπέλα ανθρώπου που αθετεί τον λόγο του δεν το δέχομαι ,
Ποσό μάλλον οταν εχω συμμετάσχει σε εκδρομη αμέσως μετα απο εγχείρηση ( βλέπε εκδρομη σε Λιβαδια ) και ποτε εως τωρα δεν εχω ακυρώσει οτιδήποτε εχω πει,ανεξαρτήτως υγείας ή καιρού ,
Αυτά!
Δημοσιεύτηκε

:coffee: αναβληθηκε μεχρι νεοτερας λογω mayday mayday   κοψιμο τσιρλιπιπι :D  :D  :D

έντυσες τη λέξη ακυρώνεται με την μυρωδάτη τσιρλιπιπί.. :wacko:

είσαι τελικά πολύ καμουφλαδόρος, τι νομίζεις βRE η επ άπειρον αναβολή δεν είναι ακύρωση?

ΑΚΥRE εεεεε ΑΚΥRE.. :bash:

Το μόνο που σε ξεπλένει από την ντροπή είναι μια βουτιά στη λίμνη αυτή τη Κυριακή.. :blink: