Δημοσιεύτηκε Μάιος 9, 201412 χρόνια comment_16529 Φίλοι, σήμερα αντιμετώπισα ένα πρόβλημα που δεν μου έχει ξανατύχει και θα ήθελα τα φώτα σας! Πήγα να ξεκινήσω και η μανιβέλα έπεσε κάτω σαν να μην έχει συμπίεση, όμως το μηχανάκι πήρε μπροστα! Όταν έβαζα πρώτη να ξεκινήσω, η μανιβέλα ανέβαινε!, αλλά μόλις ξεκινούσα ξανάπεφτε!, τί λέτε να συμβαίνει? Βαλβίδες, σασμάνή πιστόνι? ή κάτι άλλο? έχω αγχωθεί πολύ! εκλεισε και αη αντιπροσωπεία , να πάρω το ν Γρηγόρη! Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Μάιος 9, 201412 χρόνια comment_16530 Μήπως έσπασε το ελατήριο επαναφοράς μανιβελας ? Μου είχε τύχη σε ενα εντούρο που είχα Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Μάιος 9, 201412 χρόνια comment_16531 ειναι το ελατηριο της , αξια 5 ευρω , αλλαζει ευκολα , μην αγχωνεσαι :) Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Μάιος 9, 201412 χρόνια Συγγραφέας comment_16532 Nαι αλλα γιατι δεν κραταει και σβήνει? Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Μάιος 9, 201412 χρόνια comment_16535 τη μανιβελα αν σπασει το ελατηριο της για να την χρησιμοποιησεις και να παρει μπροστα η μηχανη σου θα πρεπει να κανεις τα εξεις , πρωτα βαζεις τη μηχανη στο κεντρικο σταντ μετα κατεβαζεις και ανεβαζεις με το χερι τη μανιβελα να σου σταθει επανω και δινεις μανιβελια να παρει μπροστα , η μηχανη εκκινει αλλα η μανιβελα μενει κατω και την σηκωνεις και την δενεις με ενα σχοινακι στο πλαισιο να στεκεται ορθια ( προσεξε να ειναι τεντομενο το σκοινακι και οχι λασκα γιατι αν κρεμασει λιγο η μανιβελα προς τα κατω οταν θα οδηγας θα ακους ενα τριξιμο μεσα απο το γραναζοκιβωτιο καθως επισης και οταν κουμπωνεις την πρωτη θα σου την τρανταζει την μανιβελα και θα σε ενοχλει ) , καβαλας τη μηχανη σου και φευγεις :) το ειχα παθει πριν δυο μηνες και για δυο μερες μεχρι να αλλαξω ελατηριο ακολουθουσα αυτη τη διαδικασια . Επεξεργάσθηκε Μάιος 9, 201412 χρόνια από το μέλος χρηστος Αναφορά
Φίλοι, σήμερα αντιμετώπισα ένα πρόβλημα που δεν μου έχει ξανατύχει και θα ήθελα τα φώτα σας!
Πήγα να ξεκινήσω και η μανιβέλα έπεσε κάτω σαν να μην έχει συμπίεση, όμως το μηχανάκι πήρε μπροστα!
Όταν έβαζα πρώτη να ξεκινήσω, η μανιβέλα ανέβαινε!, αλλά μόλις ξεκινούσα ξανάπεφτε!, τί λέτε να συμβαίνει?
Βαλβίδες, σασμάνή πιστόνι? ή κάτι άλλο?
έχω αγχωθεί πολύ!
εκλεισε και αη αντιπροσωπεία , να πάρω το ν Γρηγόρη!