Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25, 201412 χρόνια comment_16022 Όχι δεν ξύπνησε η καλή μου από τον χειμερινό ύπνο της, αλλά οι δύο χελώνες μου, οι οποίες έχουν μία απίστευτη όρεξη για μαρούλια. Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25, 201412 χρόνια comment_16023 Όταν διάβασα τον τίτλο θέματος είπα μέσα μου: "Ωπ ο Στέλιος δεν άντεξε και ξεσκέπασε την Enfield του και ψάχνεται για βόλτες" Άδικα χάρηκα όμως.. :mad2: Στέλιο σε χαίρομαι..!! ;)) Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Μάιος 31, 201412 χρόνια Συγγραφέας comment_16723 Σήμερα το απόγευμα, και αφού είχε στεγνώσει το νερό της μεσημεριανής βροχής, αποφάσισα να ξυπνήσω την καλή μου. Βγήκαν οι κουκούλες, η μπαταρία που είχε φορτιστεί από χθες μπήκε στη θέση της, ανοίχθηκαν τα ρουμπινέτα, άνοιξα το τσοκ, γύρισα το κλειδί, κατέβασα τον αποσυμπιεστή, πάτησα τον διακόπτη της μίζας και κράτησα την ανάσα μου περιμένοντας να ακούσω τον θόρυβο της μίζας. Μάταια όμως φίλοι μου. Η μίζα δεν κινήθηκε. Θεώρησα ότι η μπαταρία ήταν πεθαμένη, το πολύμετρο όμως μου έδειξε το αντίθετο. Δοκίμασα άλλες δύο φορές και το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Έκανα μια τελευταία προσπάθεια και επιτέλους μου έκανε τη χάρη να τραγουδήσει (δεν ξέρω εάν για τη μίζα φταίει η πολύμηνη ακινησία, θα πρέπει να ρωτήσω τον Γρηγόρη). Ο κινητήρας ξύπνησε αμέσως και ο θόρυβος του ήταν μουσική στα αυτιά μου, ενώ η μικρή βόλτα που κάναμε ήταν απόλαυση. Σημείωση 1 : Η διαρροή λαδιού που είχα δει, δεν παρατηρήθηκε σήμερα και οι δύο βίδες ήταν στεγνές πριν και μετά τη βόλτα. Εάν και αύριο δεν παρατηρήσω διαρροή, σημαίνει ότι είχε ξεμείνει από το σέρβις που είχε γίνει πριν την αποθήκευση και είχε διαφύγει της προσοχής μου κατά το καθάρισμα. Σημείωση 2 : Κίμωνα η παραπάνω φωτογραφία είναι αμέσως μετά την αφαίρεση των κουκουλών και νομίζω ότι απαντά σε παλαιότερο ερώτημά σου εάν την είχε επηρεάσει η υγρασία και η σκόνη αφού ήταν μεν σκεπασμένη αλλά βρισκόταν σε εξωτερικό χώρο. Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Μάιος 31, 201412 χρόνια comment_16725 Στέλιο για την μίζα προφανώς φταίει ο διακόπτης, με την ακινησία πιάνει πρασινίλα (μπλιάχ) στις επαφές αλλά με τις επαναλαμβανόμενες προσπάθειες τρίβονται και "τσαφ" και πατά - τούπα. Ααααααχ, σα να σου μιλάει είναι, θέλει μέγα ταξίδια, από πανελλήνια και πάνω. Σε συγχωρώ αν δεν έρθεις αύριο στην εκδρομή, στην πανελλήνια όμως έτσι και δεν έρθεις θα στο κρατώ για πάντα.. :ranting: Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 20223 χρόνια comment_73033 Συνήθως οι μοτοσικλέτες το χειμώνα λουφάζουν περιμένοντας ξανά την άνοιξη. Σήμερα μετά από, δε θυμάμαι πόσα χρόνια ακινησίας, η Nabis βγήκε στη λιακάδα. Αφού καθάρισα το ρεζερβουάρ και το καρμπ από την παλιά βενζίνη πήρε μπρος με την πρώτη. Μια βόλτα στον περιφερειακό του Πειραιά να ζεσταθούν τα παλιά λάδια και όλη η μηχανή για έλεγχο και ξανά μέσα για περαιτέρω περιποίηση, ώστε με την αλλαγή του χρόνου να βγει κανονικά στους δρόμους. Δύο οι βασικοί σκοποί μου: 1) Να την πουλήσω πριν την συνάντηση των Enfield τον Ιούνιο. 2) Να την πουλήσω μετά την συνάντηση , αφού το ζήσω κι αυτό. και μετά θ' ακολουθήσει η μικρά 350ρίτσα. Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 20223 χρόνια comment_73040 ....noeeeeeee....να παρεις boxer να δεις δεις χαρα στα σκέλια σου .....!!! δεν φαινοντε οι φωτο στο λαπιτόπι.....!!!! Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 20223 χρόνια comment_73055 Την 5/11/2022 at 2:52 ΜΜ, Ο/Η noe έγραψε: Δύο οι βασικοί σκοποί μου: 1) Να την πουλήσω πριν την συνάντηση των Enfield τον Ιούνιο. 2) Να την πουλήσω μετά την συνάντηση , αφού το ζήσω κι αυτό. και μετά θ' ακολουθήσει η μικρά 350ρίτσα. Καλημέρα Νίκο,εσύ ξέρεις καλύτερα τι θα αποφασίσεις! Αλλά εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις πινακίδεις,να την ξανακυκλοφορήσεις και μετά να δεις τι θα κάνεις! Κάτσε μωρέ και εσύ λίγα μηνάκια παραπάνω μαζί της... Αναφορά
Όχι δεν ξύπνησε η καλή μου από τον χειμερινό ύπνο της, αλλά οι δύο χελώνες μου, οι οποίες έχουν μία απίστευτη όρεξη για μαρούλια.