Brancaleone Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2010 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2010 Μερικές διαφημίσεις και μπροσούρες απο το παρελθόν1909 Royal Enfield Tradesman’s Carrier Model 99Royal Enfield Low Gravity carrier Model LGRoyal Enfield 250cc GP Racer736 INTERCEPTOR736 INTERCEPTORCrusader 250ccTurbo Twin 250cc & Bullet 350ccBullet 500ccRoyal Enfield and Flexible BicyclesFamous 6h.p. Royal EnfieldMade Like a GunModel JModel J21958 Meteor MinorCL30 & DL30SidecarsSidecarsPosterMeteor 700G2Meteor 700Meteor 700InterceptorIndianCrusader 250cc500 twin1957 Meteor 7001956J2 & G1Διάφορα350 Bullet 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
χρηστος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2010 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2010 τελειο Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Nikoss Rocket Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2010 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2010 άψογο Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
bbk Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2010 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2010 Πολύ καλό Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
cb connectoras Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2011 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2011 Καλή φάση! Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
dimosthenis1966 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23, 2012 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23, 2012 Ωραία ανασκόπηση. Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
hawklord Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2016 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2016 Παιδια να ρωτήσω κατι; Έχω βρει διάφορα έντυπα σε PDF, αλλά δεν βρίσκω τρόπο να τα ποστάρω εδώ ή σε άλλο θέμα γιατί επιτρέπει μόνο φωτογραφίες. Ξέρει κάποιος κάποιον τρόπο, πριν αρχίσω το ψάξιμο για να βρω τρόπο; Μπορώ να τα στείλω σε κάποιον ως downloadable link μέσω Wetransfer αλλά δεν έχω το email κανενός. Mιας και κανένας σας δεν με γνωρίζει προσωπικά, και για να μην υπάρξει κανενός είδους παρανόηση, δεν θα ήθελα να ζητήσω τα email σας. Όποιος θέλει μπορεί να μου στείλει PM με το email του και να του στείλω το link. Ο λόγος που είναι δύσκολο να ποσταριστεί εδώ είναι επειδή λήγει σε διάστημα 7 ημερών. Mια άλλη εναλλακτική θα ηταν να φτιάξω έναν λογαριασμό, να στείλω σε PM το password ή στον Admin να το μοιράσει και να μπαίνει ο κάθε ενδιαφερόμενος να κατεβάζει από εκεί το link. Τα περιεχόμενα είναι μπροσούρες παλιές (από κάποιες βλέπω μόνο τα εξώφυλλα σε χαμηλή ανάλυση σε αυτό το θέμα παραπάνω), parts list, τιμές ανταλλακτικών, κ.ά. Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Nikoss Rocket Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2016 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2016 Στείλε μου το λινκ σε πμ Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
hawklord Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2016 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2016 (επεξεργάστηκε) Θα το ανεβασω το βραδυ και θα σου στειλω το link γιατι τα αρχεια τα εχω στο σπιτι. Θα δω αν δουλευει χωρις email για να το ποσταρω κι εδω για οποιον το θελει. Επεξεργάσθηκε Σεπτέμβριος 28, 2016 από το μέλος hawklord added details 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
hawklord Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2016 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2016 Παρε κοσμε! Εχω βαλει 24 αρχεια σε ενα ζιπαρισμενο φακελλο γυρω στα 160 Μb (RAR). Oποιος τα βρει σκουρα μου το λεει. Το Workshop Manual το εβαλα 2 φορες γιατι μου βγαζει διαφορετικο μεγεθος, αρα ισως λειπουν σελιδες στο ενα απο τα 2. Δεν το ελεγξα. Κλικ στο παρακατω link και μετα κλικ στο πρασινο κουμπι "download". Μην πρεπει να ανοιξω νεο θεμα για να το παρουν κι αλλοι; https://www.mediafire.com/?1rob54djumcl9a9 4 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Giorgos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2016 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2016 Πολυ ωραίο υλικο, ευχαριστουμε! Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
bbk Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2016 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2016 ...πολυ καλο...!!! ...σε ευχαριστουμε...!!! Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
hawklord Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2016 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2016 Παρακαλώ παίδες. Έχω βρει και κάτι άλλα έντυπα χθες που έψαχνα σε κάτι ιταλικά sites (by the way είμαι Ιταλός, άρα όποιος θέλει μετάφραση σε κάτι από τα ιταλικά μου το λέει), σήμερα αύριο θα τα κατεβάσω όλα που βρήκα και θα ανοίξω νέο θέμα για να τα βλέπουν εύκολα όλοι με αρχεία Mediafire. 2 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
bbk Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2016 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2016 ...καμια συνταγη για φρεσκια πάστα θα μας δώσεις...!!! ...προχθες έκανα με την κόρη μου χειροποίητα ραβιόλια και γλυκαθήκαμε...!!! Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
hawklord Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2016 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2016 Kοιτα να δεις, μπορει να ειμαι Ιταλος αλλα γεννηθηκα στην Πολη, αρα οι συνταγες μου ειναι στο πιο "πολίτικο" και λιγοτερο εκλεπτισμένο. Στα μακαρονια βαζω λιγη φρυγανια τριμμενη στον κιμα, και στο τελος, πανω απο το πιατο, λιγη κρεμα γαλακτος. Ασε δε που προτιμώ την τριμμενη φετα αντι για παρμεζανα. Ρεσιταλ χοληστερινης. Στις πιτσες ομως ειμαι "Ιταλος"... Σε αντιθεση με τις τσουπρες, τις θελω λεπτες και αναλαφρες. 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
bbk Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2016 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2016 ...αυτα ειναι θεματα...!!! ...φρεσκια παστα κανεις...??? ...ξεκηνησα σχετικη διαιτα διοτι επιασα κοκκινα στις τιμες του λιπους...και πειναω συνεχεια...εγκεφαλικα, χωρις τυρι δεν μπορω να ζησωωωωωωωω...!!! Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
hawklord Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2016 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2016 Φρεσκια παστα δεν κανω, μονο φρεσκια παστρα στη Μαυρουκα... 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
arapakos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2016 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2016 On 30/9/2016 at 2:52 PM, hawklord είπε: Kοιτα να δεις, μπορει να ειμαι Ιταλος αλλα γεννηθηκα στην Πολη, αρα οι συνταγες μου ειναι στο πιο "πολίτικο" και λιγοτερο εκλεπτισμένο. κάτι μου κάνει σε Παλαιό Φάληρο αυτό... Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
hawklord Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2016 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2016 Πράγματι, Arapako... Ναι, εμενα Παλαιο Φαληρο (Παναγιτσα) πριν με μεταφερει η κρεμάλα προς τα βορεια... Απο εκει εισαι κι εσυ; Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
arapakos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2016 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2016 Όχι αλλά ο φίλος μου ο Χρήστος που μένει στην περιοχή μου έχει μιλήσει για κάποιο ντελικατέσεν, νομίζω.., του οποίου ο ιδιοκτήτης είχε μια παρόμοια καταγωγή.. Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
hawklord Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2016 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2016 Ξέρω ποιον λές... Benito, κάθετα στην Αγίου Αλεξάνδρου. Μπορεί να μην είναι ο Αραπιάν, ο Απίκογλου και ο Μιράν που είναι στα πέριξ της Αθηνάς, αλλά τον τίμησα δεόντως στο παρελθόν. Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
ΑΛΠΙΚΟΣ ΤΡΙΤΩΝ Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2017 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2017 3 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
ΑΛΠΙΚΟΣ ΤΡΙΤΩΝ Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2017 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2017 Και μια αφίσα! ! 4 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Nikoss Rocket Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2021 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2021 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Recommended Posts