Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Interceptor 650

Δημοσιεύτηκε

:hi-wave:Καλημέρα στην ομάδα.

Παλαιός κάτοχος αγαπημένης Bullet 500 με την οποία συμβιώσαμε αρκετά χρόνια. Όπως σε κάθε σχέση, με τα πάνω μας και τα κάτω μας. 

enfield.jpg.48fed65b345df19f8ea4a7f611b87010.jpg

Τελευταία μπήκα στη διαδικασία αναζήτησης μοτοσυκλέτας με σκοπό να κλείσω... τον δίτροχο βίο μου.

Την προηγούμενη βδομάδα πήρα για μια μικρή δοκιμή την παρακάτω κούκλα

interceptor3.jpg.e3effe0eb2eed61b6873f5e22c6c1af5.jpg      interceptor2.jpg.f5439ffc27901cccd9f65fd93a36983c.jpg

interceptor1.jpg.9cfdc60c97ea7f3b967d9f8192c75099.jpg      interceptor4.jpg.99a7763a560459a68621d69c01375b01.jpg

Ένας νέος έρωτας γεννιέται.

Επειδή λοιπόν βλέπω ότι δεν θα καθυστερήσει η ολοκλήρωση του έρωτα μας, θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν ιδιοκτήτες του μοντέλου προκειμένου να μου πουν για τυχόν προβλήματα που έχουν αντιμετωπίσει.

Διαβάζοντας ανά τον κόσμο αξιολογήσεις (κυρίως από Ινδία μεριά) βλέπω κάποια θεματάκια σχετικά με τα ηλεκτρικά της μοτοσυκλέτας και κάποια προβλήματα πρόωρης:sfirigma:  διάβρωσης στο αλουμίνιο αλλά και στους λαιμούς της εξάτμισης. Μπορεί κάποιος από ιδία πείρα να μου πει αν έχει αντιμετωπίσει παρόμοια προβλήματα;

:thanks:

Βασίλης

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε

Από δω μέσα γνωρίζω ότι την έχει πάρει ο @Βύρωνας , όμως την έχει πολύ λίγο. Δεν πιστεύω ότι του έχει βγάλει τέτοια προβλήματα ακόμα .

Δημοσιεύτηκε

Προτίμησε τις νέες παραλαβές Euro 5 που σίγουρα έχουν κάνει μικροβελτιώσεις...Θυμάμαι και άλλους Ενφιλντάδες όχι όμως κατόχους,που κατά το παρελθόν όταν το είχαν δει σημειώνανε και αυτοί ελαφρές ποιοτικές αστοχίες...

Εγώ το Interceptor Euro 5 θα το έπαιρνα άφοβα...

Δημοσιεύτηκε

Το euro5 εχω παρει. Απο την εμπειρια που ειχα με το παλιοτερο (αντικαταστασης οταν πηγαινα για σερβις την bullet μου) σε διαστημα 2,5 ετων και περιπου 15000 αν θυμαμαι καλα δεν ειδα κατι ανησυχητικο. Τα ηλεκτρικα κομπλε και η φθορα στην εξατμιση ηταν λιγο απο το μαγικο γαλαζιο που εμφανιζεται στο λαιμο. 

Γενικα η ποιοτητα κατασκευης για τα λεφτα ειναι εξαιρετικη!  Για αυτο κατεληξα σε αυτη μετα απο αρκετο ψαξιμο. Ισως και επαιρνα την μεταχειρισμενη γυρω στα 5χιλ χωρις τυψεις παντως….

✌️?

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
13 ώρες πριν, Ο/Η Βύρωνας έγραψε:

Το euro5 εχω παρει. Απο την εμπειρια που ειχα με το παλιοτερο (αντικαταστασης οταν πηγαινα για σερβις την bullet μου) σε διαστημα 2,5 ετων και περιπου 15000 αν θυμαμαι καλα δεν ειδα κατι ανησυχητικο. Τα ηλεκτρικα κομπλε και η φθορα στην εξατμιση ηταν λιγο απο το μαγικο γαλαζιο που εμφανιζεται στο λαιμο. 

Γενικα η ποιοτητα κατασκευης για τα λεφτα ειναι εξαιρετικη!  Για αυτο κατεληξα σε αυτη μετα απο αρκετο ψαξιμο. Ισως και επαιρνα την μεταχειρισμενη γυρω στα 5χιλ χωρις τυψεις παντως….

✌️?

Σε ευχαριστώ Βύρωνα για την απάντηση. Εγώ είμαι ακόμα στην επεξεργασία της σκέψης αλλαγής μοτο. Όταν το πάρω απόφασή θα είναι η βασική μου επιλογή.

• 4 months later...
Δημοσιεύτηκε

@VasileiosP Γεια σου και από εμένα, δεν ξέρω που βρίσκεσαι σχετικά με την αποφάσή σου μιας και έχει περάσει λίγος καιρός από το ποστ αλλά μόλις έγινα και εγώ μέλος του φόρουμ.

Έχω το euro 4 δύο χρόνια τώρα (το πήρα καινούργιο) και έχω κάνει περίπου 12000 χιλ.

Γενικά πολύ ευχαριστημένος και από σκουριές και φθορές τίποτα το εμφανές ( πάντα σε κλειστό γκαραζ).

Τα προβλήματα που μου έχει βγάλει μέχρι στιγμής είναι τα εξής :

1. Μια κακή μπουζόπιπα γύρω στα 1500χιλ. που προκαλούσε διακοπές στην ανάφλεξη του ενός κυλίνδρου, εντοπίστηκε εύκολα και αλλάχτηκαν με NGK και οι δύο και τέλος, κανένα θέμα σχετικό από τότε και

2. Πριν από κανά δυο μήνες είχα πρόβλημα με το ταχύμετρο,γύρω στα 11000χιλ., η βελόνα ανεβοκατέβαινε σαν τρελή ειδικά στην επιτάχυνση.

Η επίσκεψή μου στην αντιπροσωπεία συνέπεσε με το service στη διετία, το έλεγξαν τα παιδιά εκεί και κατέληξαν ότι είναι πρόβλημα στο όργανο.

Οι διαδικασίες για την αλλαγή του οργάνου , εντός εγγύησης, έγιναν άμεσα και μετά από  δύο εβδομάδες περίπου αλλάχτηκε με καινούργιο. Πολύ καλή εξυπηρέτηση.

Το πρώτο το θεωρώ ασήμαντο, το δεύτερο με είχε ανησυχήσει σαν ένδειξη για γενικότερα ηλεκτρικά προβλήματα αλλά από ότι φάνηκε τελικά ήταν αστοχία του οργάνου.

Τίποτα από τα δύο δεν μείωσε τη θετική εμπειρία που έχω συνολικά πάντως.

Δημοσιεύτηκε

Ξέχασα να αναφέρω την ανάκληση για τις δαγκάνες των φρένων πριν μερικούς μήνες αλλά δεν είμαι σίγουρος αν πέφτει στην κατηγορία " προβλήματα".

Απ'οτι κατάλαβα υπήρξαν κάποιες περιπτώσεις κακής λειτουργίας λόγω διάβρωσης από αλάτι που χρησιμοποιείται στους δρόμους σε χώρες με συχνές χιονοπτώσεις, οπότε η εταιρία προχώρησε στην ανάκληση (για νομικούς λόγους υποθέτω) και σε χώρες που δεν πέφτει και πολύ χιόνι.