Παλαιός κάτοχος αγαπημένης Bullet 500 με την οποία συμβιώσαμε αρκετά χρόνια. Όπως σε κάθε σχέση, με τα πάνω μας και τα κάτω μας.
Τελευταία μπήκα στη διαδικασία αναζήτησης μοτοσυκλέτας με σκοπό να κλείσω... τον δίτροχο βίο μου.
Την προηγούμενη βδομάδα πήρα για μια μικρή δοκιμή την παρακάτω κούκλα
Ένας νέος έρωτας γεννιέται.
Επειδή λοιπόν βλέπω ότι δεν θα καθυστερήσει η ολοκλήρωση του έρωτα μας, θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν ιδιοκτήτες του μοντέλου προκειμένου να μου πουν για τυχόν προβλήματα που έχουν αντιμετωπίσει.
Διαβάζοντας ανά τον κόσμο αξιολογήσεις (κυρίως από Ινδία μεριά) βλέπω κάποια θεματάκια σχετικά με τα ηλεκτρικά της μοτοσυκλέτας και κάποια προβλήματα πρόωρης διάβρωσης στο αλουμίνιο αλλά και στους λαιμούς της εξάτμισης. Μπορεί κάποιος από ιδία πείρα να μου πει αν έχει αντιμετωπίσει παρόμοια προβλήματα;
Παλαιός κάτοχος αγαπημένης Bullet 500 με την οποία συμβιώσαμε αρκετά χρόνια. Όπως σε κάθε σχέση, με τα πάνω μας και τα κάτω μας.
Τελευταία μπήκα στη διαδικασία αναζήτησης μοτοσυκλέτας με σκοπό να κλείσω... τον δίτροχο βίο μου.
Την προηγούμενη βδομάδα πήρα για μια μικρή δοκιμή την παρακάτω κούκλα
Ένας νέος έρωτας γεννιέται.
Επειδή λοιπόν βλέπω ότι δεν θα καθυστερήσει η ολοκλήρωση του έρωτα μας, θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν ιδιοκτήτες του μοντέλου προκειμένου να μου πουν για τυχόν προβλήματα που έχουν αντιμετωπίσει.
Διαβάζοντας ανά τον κόσμο αξιολογήσεις (κυρίως από Ινδία μεριά) βλέπω κάποια θεματάκια σχετικά με τα ηλεκτρικά της μοτοσυκλέτας και κάποια προβλήματα πρόωρης
διάβρωσης στο αλουμίνιο αλλά και στους λαιμούς της εξάτμισης. Μπορεί κάποιος από ιδία πείρα να μου πει αν έχει αντιμετωπίσει παρόμοια προβλήματα;
Βασίλης