Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ζητείται ντεπόζιτο Trials μαζί με cap.

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σας και καλώς σας βρήκα.
Έχω ξεκινήσει να μαζεύω σιγά σιγά τα πράγματα που θα χρειαστώ για την ανακατασκευή ενός Bullet 500 του 98' 
Τα περισσότερα μέρη και περιφερειακά τα έχω μαζέψει. 
Όλο το μηχανάκι θα κινηθεί σε πιο minimal αισθητική και θα φύγουν παρα πολλά πράγματα από πάνω.
Ψάχνω ντεπόζιτο trials μαζί με το cap βενζίνης.
Αν γνωρίζει κάποιος κάποιον που έχει τέτοιο ντεπόζιτο και το δίνει η κάποιο seller από αγγλία στο ebay όπου μπορώ να το παραγγείλω θα με βοηθούσε πολύ.
Δυστυχώς το έχω βρει μονο από india και οι φόροι εκτελωνισμού θα είναι τεράστιοι. Επίσης η ποιότητα δεν φαίνεται και τόσο καλή.
Ευχαριστώ πολύ!

Trials Tank Framed.jpg

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε

Chris f δύσκολο να βρεις το συγκεκριμένο ρεζερβουαρ.  Έχω συναντήσει μόλις τέσσερα εν χρήση.  Επειδή το κόστος είναι μεγάλο εγώ θα δοκίμαζα ένα κλασικό που στον κατάλληλο μάστορα θα το μεταμορφωνε,  ίσως όχι τριαλ αλλά με σκαμενα μάγουλα. 

Δημοσιεύτηκε

Τώρα που έχει πέσει η λίρα θα κοστίσει λιγότερο από 540€ με τα μεταφορικά.  Παλιά το θυμάμαι πάνω από 700€. Άρα δε συμφέρει το κόψε ραψε βάψε.

Δημοσιεύτηκε

ignaciotorrens@hotmail.es

Στειλε mail σε δαυτον στα Αγγλικα μιας και του ειχα πουλησει την δικια μου στην οποια υπηρχε και αυτο το τεποζιτο.Το εχει σαν δευτερο και ναι ισως το πουλησει.Ειναι ομως βαμμενο μαυρο.Η μηχανη βρισκετε στην Παρο οπως κι αυτος αυτην την περιοδο μιας και ειναι Ισπανος.

Ομως αν θες την γνωμη μου...δεν ειναι ομορφο τεποζιτακι οπως φυσικα και καθολου λειτουργικο.Θα του βαζεις το πολυ 5 ευρω βενζινα..και οταν καψει τα πρωτα τρεια απλα μενεις..χα χα..εεεεχω σπρωξει!!

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Έχει φορέσει κάποιος πάνω στο μηχανάκι του κάποιο άλλο universal peanut ντεπόζιτο?
Δεν έχω κάποιο θέμα να βάλω το συγκεκριμένο. Απλά θέλω peanut ντεπόζιτο για την ανακατασκευή, γιατί όλα τα πράγματα που θα του βάλω πάνω είναι ίδιας φιλοσοφίας.

540 euro?
Και δεν παραγγέλνω ένα sporster με 120 euro να του κάνω κοπτοραπτική. 
Πιο πολύ με συμφέρει.

Δημοσιεύτηκε

Ο Χιτσικουριδης ειναι ο αγγλος που ασχολητε με την Enfield και εχει τα παντα.

http://accessories.hitchcocksmotorcycles.com/accessory-shop/Trials-Tanks-Alloy/22720

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Παιδιά εφόσον δεν έβρισκα κάτι από Ελλάδα σε μεταχειρισμένο αγόρασα ένα universal peanut από ευρώπη.
500 euro μου κόστισε όλο το μπροστά double springer μαζί με τις βάσεις από αγγλία.
Τα 500 euro για ντεπόζιτο στο budget που διαθέτω τα θεωρώ απλησίαστα.
Θα δω τι χρειάζεται το universal και θα φτιάξω ο ίδιος βάσεις στο μηχανουργείο που θα πάω για να φτιάξω όλες τις βάσεις για το υπόλοιπο μηχανάκι.
Νομίζω τα λεφτά βγαίνουν πολύ λιγότερα.
Θα ανεβάσω όλες τις φωτογραφίες από την μετατροπή.
Έχουμε στο forum κάποια κατηγορια με ανακατασκευές?

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!

Δημοσιεύτηκε

Εδώ θα βρεις κατηγορία με μετρατοπες που έχουν κάνει διάφοροι εδώ μέσα .

Ριξε ένα λινκ αγοράς των πραγμάτων που έχεις κάνει  να ξέρουμε και εμείς 

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Αδερφέ μου όταν ξεκινήσει η μετατροπή και μπει το μηχανάκι συνεργείο θα δημιουργήσω καινούριο post με αναλυτική λίστα του τι έχω φορέσει πάνω τι αλλάχτηκε τι φοράει αλλα και ΠΩΣ μπήκε πάνω.
Ευχαριστώ για οποια πληροφορία πάντως μου δώσατε.

Υπάρχει κάποιος στο forum που ξέρει που μπορώ να βρω continental GT ντεπόζιτο used? Μέχρι 100 euro δίνω παιδιά... 
Το μονο που με νοιάζει είναι να μην έχει γούβες.
Οτιδήποτε άλλο θα τριφτεί θα ασταρωθει και θα βαφτεί από τα χερια μου. 
Στην καλών τεχνών έχουμε ολόκληρο εργαστήριο μετάλλου και με έναν φίλο το έχουμε κάνει συνεργείο ανακατασκευής κανονικά και με το νομο.
Ο καθηγητής μας έχει αρρωστήσει. χαχαχα

• 1 month later...
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Αλάνια καλησπέρα, προσπαθώ να βάλω ένα double springer πιρούνι πάνω στο μηχανάκι,
για να μην λύνω τσάμπα μπορεί κάποιος που έχει ένα λυμένο μπροστά σύστημα η ένα frame να πάρει τις αποστάσεις του σωλήνα με το παχιμετρο να δούμε αν χωράει?
εσωτερικό μήκος και πλάτος του σωλήνα εκεί που μπαίνουν τα ρουλεμάν.