Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11, 20178 χρόνια comment_54000 Παιδιά μπορεί να μπει κάτι σαν αυτο που είναι πιο όμορφο η κατι παρόμοιο αντί για αυτό το οποίο έχει η μηχανή μας? Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11, 20178 χρόνια comment_54001 Γιατί να μην μπορεί να μπει? Θα του φτιάξουμε ένα γάμα στην πλάτη. Αλλά δώσε μας και το Link να δούμε λεπτομέρειες. Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11, 20178 χρόνια Συγγραφέας comment_54002 https://www.google.gr/search?q=δοχειο+αναθυμιασεων+λαδιου&client=ms-android-xiaomi&prmd=inv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiaxfLd4LbXAhXQL1AKHQxEAXgQ_AUIEigB&biw=360&bih=560 Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11, 20178 χρόνια comment_54003 Έλα βRE υπάρχουν πάμπολλα , και να φανταστείς το ινδικό βαρέλι των αναθυμιάσεων δεν το βρίσκεις εύκολα. Εμένα μου αREσει τούτο: Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11, 20178 χρόνια comment_54004 Alex μπορεις να βαλεις οτι θελεις αρκει το σωληνακι που φευγει απο τον στροφαλο να εχει στο τελος την παπια ωστε να τα φτυνει με πιεση τα λαδια και να εχει σωστη πιεση ο στροφαλοθαλαμος. Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11, 20178 χρόνια Συγγραφέας comment_54021 Παπια τι εννοουμε???? Επεξεργάσθηκε Νοέμβριος 11, 20178 χρόνια από το μέλος Alex Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 20178 χρόνια comment_54024 Alex ψάξε Royal Enfield duckbill και θα καταλάβεις να εχει σωστη πιεση ο στροφαλοθαλαμος. Το διάβασες πουθενά αυτό Αντώνη? Εγώ νόμιζα πως απλά λειτουργούσε σαν βαλβίδα ανεπιστροφής. Π.χ. στο παπί μου το σωληνάκι αναθυμιάσεων δεν έχει βαλβίδα και μια φορά που το στραγγάλισα κατά λάθος δεν δούλευε σωστά το μοτέρ. Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 20178 χρόνια comment_54025 Ο καθε κινητηρας δουλευει με αλλη πιεση στον στροφαλοθαλαμο.Ειτε πιεσης λαδιου ειτε αερα.Πρεπει και ο αερας να μην ειναι ελευθερος αλλα και να μην ειναι γκρουμενος.Αν το φραξεις δημιουργεις πιεση και πρωτα σκαει η φλαντζα λογο πιεσης αερα και επετε συνεχεια.Αν το εχεις ελευθερο ΔΕΝ φτυνει να λαδια και δημιουργεις πιεση λαδιου στον στροφαλοθαλαμο με οτι παλι συνεπαγεται. Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 20178 χρόνια Συγγραφέας comment_54026 Eμενα ένα απλό σωληνακι εχει απ ότι βλέπω που φεύγει από τον κινητήρα και πάει στο κουτί.... Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 20178 χρόνια comment_54029 Αν λοιπόν ανοίξεις το κουτί (π.χ. να το καθαρίσεις από τη λασπώδη και ελαιώδη βλέννα) θα δεις ένα μικρό κομμάτι λαστιχένιου σωλήνα εσωτερικά στο βαρέλι με πάπια στην άκρη του. Τα πολύ παλιά μοντέλα αρχές του 90' (μέχρι 96' - δεν θυμάμαι) έχουν απλό σωλήνα με πάπια που καταλήγει πάνω στην αλυσίδα κίνησης, μέχρι το 2002 έχουν ένα μικρό κουτί περισυλλογής κάτω από την μπαταρία και μετά μέχρι το 2007 που σταμάτησε την Bullet έχουν βαρελάκι κάτω από το κάθισμα εξ αριστερών. Και τα δύο κουτί και βαρελάκι έχουν εσωτερικά κομματάκι με πάπια.. Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 20178 χρόνια Συγγραφέας comment_54031 Το έχω ανοίξει γιατί δεν θυμάμαι να είχε κάτι τέτοιο??? Κάτι μεταλλικό είχε μέσα σαν ψιλο διχτακι... Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 20178 χρόνια comment_54033 Το εχει και αυτο..ωστε το σαπουνισμα να γινετε λαδι και να κραταει την μιξα πανω. Αναφορά
Παιδιά μπορεί να μπει κάτι σαν αυτο που είναι πιο όμορφο η κατι παρόμοιο αντί για αυτό το οποίο έχει η μηχανή μας?