Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12Μάρ 12 comment_88926 Ποια είναι η γνώμη σας για τα λεγόμενα ( μανιτάρια) που προστατεύουν την μηχανή ( οι μπάρες οι μεγάλες που τις είδα δεν μου άρεσαν) Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12Μάρ 12 comment_88928 Για τα μανιτάρια δεν ξέρω όμως εγώ μια χαρά βολευτεί με αυτήν την μπάρα Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12Μάρ 12 Συγγραφέας comment_88931 Σε ευχαριστώ αλλά οι μεγάλες τουλάχιστον δεν μου αρέσουν.. οι μικρές είναι πιο συμπαθητικές Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12Μάρ 12 Συγγραφέας comment_88932 Εσύ ποια hinder έχεις.. εγώ την orange Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13Μάρ 13 comment_88933 22 ώρες πριν, Ο/Η ilias bak έγραψε:Σε ευχαριστώ αλλά οι μεγάλες τουλάχιστον δεν μου αρέσουν.. οι μικρές είναι πιο συμπαθητικέςΔεν είναι μεγάλη Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14Μάρ 14 Συγγραφέας comment_88934 Αυτή είναι πιο διακριτική και ωραία ... Αλλά νομίζω ότι άμα πέσει αυτό που θα με ενδιαφέρει να προστατευτεί είναι το ντεπόζιτο... Πάντως όντως αυτή είναι ωραία Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15Μάρ 15 comment_88937 Την 14/3/2026 at 7:46 ΠΜ, Ο/Η ilias bak έγραψε:Αυτή είναι πιο διακριτική και ωραία ... Αλλά νομίζω ότι άμα πέσει αυτό που θα με ενδιαφέρει να προστατευτεί είναι το ντεπόζιτο... Πάντως όντως αυτή είναι ωραίαΘα προστατευτεί από το τιμόνι , στο λέω γιατί μου είχε πέσει από βλακεία σε εμένα από το μόνο στάντ και ακούμπησε κάγκελο και την έφαγε το τιμόνι με Μανέτα . Αποτέλεσμα να στραβώσει η Μανέτα και το τιμόνι και ίσα που γρατσουνίστηκε λίγο το κάγκελο στην γωνία Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15Μάρ 15 comment_88940 Ο Άγγλος εάν δεις το λινκ το δίνει μαζί με την κάτω μάσκα στα 106€ χωρίς ΦΠΑ μεταφορικά και τελωνείο , στην Γερμανία θα το βρεις στα 106€ χωρίς μεταφορικά , στο eBay στα 80€ χωρίς μεταφορικά τελώνιο κ.ο.κ. Όπου τα πληρώνεις κατευθείαν μέσω eBay Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16Μάρ 16 Συγγραφέας comment_88941 Καλημέρα... Εδώ οι αντιπροσωπείες δεν το έχουνε? Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16Μάρ 16 comment_88943 9 ώρες πριν, Ο/Η ilias bak έγραψε:Καλημέρα... Εδώ οι αντιπροσωπείες δεν το έχουνε?Δεν το γνωρίζω αυτό να στο απαντήσω Αναφορά
Ποια είναι η γνώμη σας για τα λεγόμενα ( μανιτάρια) που προστατεύουν την μηχανή ( οι μπάρες οι μεγάλες που τις είδα δεν μου άρεσαν)