Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2025Ιούν 17 comment_88291 Καλώς ήρθες ΓΙΩΡΓΟΣ Φ. ΧΑΛΚΙΔΑ στην Κοινότητα μας. Ανοίχτηκε αυτό το θέμα για να πεις λίγα λόγια για εσένα, ώστε να σε γνωρίσουμε. Σου έχει σταλεί ένα email ώστε να σε βοηθήσει να καταλάβεις στο πως λειτουργεί το Φόρουμ μας. Θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε και από κοντά στις βόλτες & εκδρομές του REOC! Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2025Ιούν 17 comment_88292 Καλησπέρα και ευχαριστώ για την αποδοχή. Είμαι ο Γιώργος από Χαλκίδα λάτρεις των κλασσικών μότο και πρόσφατα ιδιοκτήτης ενός interceptor 650. Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8Φεβ 8 comment_88818 On 6/17/2025 at 11:29 PM, ΓΙΩΡΓΟΣ Φ. ΧΑΛΚΙΔΑ said:Καλησπέρα και ευχαριστώ για την αποδοχή. Είμαι ο Γιώργος από Χαλκίδα λάτρεις των κλασσικών μότο και πρόσφατα ιδιοκτήτης ενός interceptor 650.Γιώργο, καλησπέρα.Που κάνεις σερβις την μηχανή σου;Υπάρχει κάποιο εξουσιοδοτημένο συνεργείο στην ευρύτερη περιοχή, ή πας στην Αθήνα; Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15Φεβ 15 comment_88832 Την 8/2/2026 at 4:45 ΜΜ, Ο/Η dimitris_gian έγραψε:Γιώργο, καλησπέρα.Που κάνεις σερβις την μηχανή σου;Υπάρχει κάποιο εξουσιοδοτημένο συνεργείο στην ευρύτερη περιοχή, ή πας στην Αθήνα;Καλησπέρα Δημήτρη. Το εξουσιοδοτημενο συνεργείο είναι ο Κουκακης στην οδό Αρεθουσης αν ξέρεις από Χαλκίδα. Εγώ πάντως το πηγαίνω στην Αθήνα στον Περικλή. Εγγύηση. Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16Φεβ 16 comment_88836 Καλησπέρα Γιώργο.Το έχω ακουστά τον Περικλή.Καλόείναι όμως να υπάρχει και κάποιος εδώ κοντά, καλού κακού... Αναφορά
Καλώς ήρθες ΓΙΩΡΓΟΣ Φ. ΧΑΛΚΙΔΑ στην Κοινότητα μας.
Ανοίχτηκε αυτό το θέμα για να πεις λίγα λόγια για εσένα, ώστε να σε γνωρίσουμε.
Σου έχει σταλεί ένα email ώστε να σε βοηθήσει να καταλάβεις στο πως λειτουργεί το Φόρουμ μας.
Θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε και από κοντά στις βόλτες & εκδρομές του REOC!