noe Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2015 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2015 - Γιώργος Χουδαλάκης, Λάσκαρης Αγοραστός, σε ένα σπάνιο βίντεο παρουσιάζουν, την θρυλική Enfield Bullet 500 - Δεν θα μπορούσε να λείπει από την παρουσίαση ο Μιχάλης Σαββαΐδης, όπως πολλοί τον γνωρίζαμε..!! "και.....εεεεεμ, δεν παθαίνει ζημιές" - Ευχαριστούμε τον σύνδεσμο του ΑΛΠΙΚΟΥ ΤΡΙΤΩΝΑ και τον ίδιο για την προσφορά του. Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Αντωνης Σταθακης Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2015 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2015 Βλεπετε πως η κυρια λογο ηλικιας εχει πολλες ιδιαιτεροτητες και συνηθειες...και απλα πρεπει να προσαρμοστειτε εσεις!!! Η πιο σωστη προταση που εχω ακουσει για τα enfield.Οποτε οποιος δεν ειναι ετοιμος γι'αυτο να μην την παρει ποτε οσο κι αν του αρεσει.Τωρα αν νιωθεις ετοιμος...απελευθερωσου κι απολαυσε την. Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
χρηστος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2015 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2015 (επεξεργάστηκε) ειμαι απο τους τυχερους :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D που προλαβα τις αρχες του 90 τον Σαββαιδη ακομα πορωμενο με τα ενφιλντ και τη μαγαζαρα που ηταν πανεμορφη , η πρωτη μου μηχανη ηταν ενφιλντ μπουλετ 500 ντελουξ νικελ-μαυρο μοντ.1995 στην τιμη του 1.000.000 δρχ :) παρατηρησατε το diesel ? Επεξεργάσθηκε Δεκέμβριος 3, 2015 από το μέλος χρηστος Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
andrew Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2015 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2015 Ωραίο βίντεο 90's.... Aυτό που αναπόλησα και εγώ είναι η πανέμορφη αντιπροσωπεία που είχαμε τότε... Ρετρό κατάσταση,πληθώρα Bullet και ωραίες μετατροπές... Tώρα δυστηχώς μπαίνουμε απλά σε ένα συνεργείο μοτοσυκλετών... :thumbsdown: Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
stekouros Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2015 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2015 Ενδιαφερον..... :think: Το τιμονι του τοτε πολυασχημο, ομως. Νατος κ ο Σαββαιδης....ολοι κοιτουσαν την καμερα, την εξαιρεση ουτος...ο οποιος κοιτουσε αριστερα κ πανω .... ...κ ως οριζει επιστημονικως :rtfm: η γλωσσα του σωματος...... ..αριστερα κ πανω κοιτουν : " ΟΣΟΙ ΚΑΘ' ΕΞΙΝ Ψ Ε Υ Δ Ο Ν Τ Α Ι.....!! :madwife: Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
hawklord Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2016 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2016 Ταχυτητα ταξιδιου τα 100 χ.α.ω.; Λορενς της Αραβιας επαθε ατυχημα σε Enfield; Mαλλον Brough Superior αν θυμαμαι καλα... Οντως το παλιο μαγαζι ητανε πιο ομορφο με τον ζωγραφισμενο τοιχο, οπως και πιο ομορφες ηταν τοτε οι μηχανες (σορι στην καθε Eφη)... 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Recommended Posts