Jump to content
Δημιουργία Νέου...

Παλιά λάστιχα σε καινούργια RE

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους!

Τον Οκτώβριο πήρα την πρώτη μου Royal Enfield, συγκεκριμένα το Interceptor 650 του 2023, καινούργια από έναν από τους μεταπωλητές (MotoRex) στην Αττική.

Αν και πολύ ευχαριστημένος με την μηχανή, τον Δεκέμβρη έτυχε να πατήσω μία βίδα και να χρειαστεί να αλλάξω σαμπρέλα. Στο βουλκανιζατέρ μου είπαν ότι τα ελαστικά μου είναι πολύ σκληρά (πέτρα) και ότι είναι και πολύ παλιά (συγκεκριμένα από το 2019!) σχετικά με το πότε πήρα την μηχανή (τέλη 2023), κάτι το οποίο δεν είχε πέσει στην αντίληψή μου όταν αγόραζα την μηχανή.

Πήγα πίσω στον μεταπωλητή, ο οποίος μίλησε άμεσα με την αντιπροσωπεία και η απάντηση από την αντιπροσωπεία (Muvus / Motostuff) ήταν ότι τα ελαστικά ήταν σωστά φυλαγμένα με τις προδιαγραφές της Pirelli και πως δεν υπάρχει πρόβλημα. Με παρότρυναν να πάω στον εγκεκριμένο μηχανικό (που έκανα και το πρώτο service) για να το ελέγξει ο οποίος τα είδε και είπε στην αντιπροσωπεία πως δεν φαίνεται να έχουν κάποια σοβαρή ζημιά.

Πιστεύετε πως είναι κάτι που πρέπει να κυνηγήσω? Προσωπικά δεν είχα νιώσει κάποιο πρόβλημα μέχρι που μου είπαν αυτό στο λαστιχάδικο και με ανησύχησαν

IMG_20240330_111604.jpg

IMG_20240330_111533.jpg

Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

Πρέπει να έχει ξανά ανοιχθεί κάποιο θέμα σχετικά με ημερομηνίες ελαστικών .

Εαν η αποθήκευση είναι σωστή όντως δεν υπάρχει πρόβλημα , το λένε και οι λαστιχαδες. 
Τώρα  εάν εσυ στο δρόμο την νιώθεις οκ άσε να λένε . Αυτό το ξέρεις όμως εσυ.

• 7 months later...

Αλλη αντιπροσωπεια βεβαια, αλλα κι εγω την ειχα παρει με λαστιχα 2-3 χρονων το 2004. Και μαλιστα τα ειχαν βαλει πανω ως νεα (απατητα) οταν ειχα ζητησει να μπουν οσο πιο χοντρα χωρανε. Βλακωδως δεν το ειχα δει τοτε. Ξαναλεω βεβαια, αλλη αντιπροσωπεια και αλλες μηχανες τοτε. Απο οσο ξερω ομως πανω στις νεες μηχανες δεν βαζουν τα καλυτερης ποιοτητας λαστιχα. Ειναι και ινδικες, να μην ξεχνιομαστε.