Mpimpos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2023 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2023 Καλησπέρα παιδιά.. την περίοδο στρωσίματος ακολουθήσατε το manual?η πρωτη μεχρι 15χλμ και η δευτερα μεχρι 25 οπως γραφει? νομίζω ειναι πολυ αργα.στα πρώτα 500χλμ μετά το πρώτο service αφού έχει κόκκινο στις 6500. μέχρι 3000 να πηγαινει νομίζω είναι καλά.και μετα τσ 500χλμ μεχρι 3500 ανεξερετως χλμ.τι γνώμη εχετε. Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Nikoss Rocket Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2023 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2023 3 ώρες πριν, Ο/Η Mpimpos έγραψε: Καλησπέρα παιδιά.. την περίοδο στρωσίματος ακολουθήσατε το manual?η πρωτη μεχρι 15χλμ και η δευτερα μεχρι 25 οπως γραφει? νομίζω ειναι πολυ αργα.στα πρώτα 500χλμ μετά το πρώτο service αφού έχει κόκκινο στις 6500. μέχρι 3000 να πηγαινει νομίζω είναι καλά.και μετα τσ 500χλμ μεχρι 3500 ανεξερετως χλμ.τι γνώμη εχετε. Εγώ που έχω το hunter το πήγα βάση manual , τώρα μπορεί και να πήγα 3-4 χιλιόμετρα + δεν τρέχει και κάτι , μην σπας όμως τις ταχύτητες αυτό είναι το σημαντικό και μην ξεπερνάς την τελική που αναφέρει . Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Mpimpos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2023 Συγγραφέας Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2023 Ευχαριστώ nikoss rocket.. δεν τις σπάω τις ταχύτητες.. αλλά νομίζω ότι το στρωσιμο γίνεται βάση στροφών μοτερ κι όχι χλμετρων..πχ εάν έχει κόκκινα ένα μοτέρ στις 6500 rpm το πας όριο μέχρι 3000 -3500 rpm Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Nikoss Rocket Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2023 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2023 1 ώρα πριν, Ο/Η Mpimpos έγραψε: Ευχαριστώ nikoss rocket.. δεν τις σπάω τις ταχύτητες.. αλλά νομίζω ότι το στρωσιμο γίνεται βάση στροφών μοτερ κι όχι χλμετρων..πχ εάν έχει κόκκινα ένα μοτέρ στις 6500 rpm το πας όριο μέχρι 3000 -3500 rpm Δεν ξέρω να σου απαντήσω σε αυτό και Χάντερ έτυχε να μην έχει στροφόμετρο έτσι εγώ το πήγα βάση χιλιομέτρων 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Recommended Posts